Gabo Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Egyszer sem ellenőriztél rá, hogy jól írja e ki? :huh: 1 lter de vagy oda nem számít.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Egyszer sem ellenőriztél rá, hogy jól írja e ki? :huh: a kezdetek kezdetén többször is. Azóta nem számolgatok, mert +- 0,2 Litert vettem észre eltérésileg legnagyobb értéknek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Ma volt a kocsim kompressziómérésen, a szerelő kivette a gyertyákat én meg addig szemügyre vettem őket. Szép barnák, etanollal is rendesen kiégnek ezek szerint. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 a kezdetek kezdetén többször is. Azóta nem számolgatok, mert +- 0,2 Litert vettem észre eltérésileg legnagyobb értéknek. azt azért jegyezzük meg hogy ez egy igen kis blokkos szuzuki :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 azt azért jegyezzük meg hogy ez egy igen kis blokkos szuzuki :huh: :lol: ^_^ nem mindenkinek lehet véhat a motortérben.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 azt azért jegyezzük meg hogy ez egy igen kis blokkos szuzuki :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 azt azért jegyezzük meg hogy ez egy igen kis blokkos szuzuki :huh: :lol: ^_^ "hulye kotsog" :P Amúgy ettől még méri a fogyit. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 nem mindenkinek lehet véhat a motortérben.... ^_^ Neki sincs :huh: :lol: csak 2x nagyobb a mocija mint a szusinak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Neki sincs :huh: :lol: csak 2x nagyobb a mocija mint a szusinak... 2,2* Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 2,2* nem megy,de legalább nem fogyaszt sokat....... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 nem megy,de legalább nem fogyaszt sokat....... B) Azé felkúszik az 200 fölé... :P és eszik is olykor olykor ^_^ Főleg felnin való terepezéskor :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Azé felkúszik az 200 fölé... :lol: és eszik is olykor olykor :P Főleg felnin való terepezéskor :huh: B) nem az omira gondoltam. a rizsraketra..... :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 "hulye kotsog" ^_^ Amúgy ettől még méri a fogyit. :lol: Ááá, minek? Ezek olyan keveset fogyasztanak, hogy szinte termelik a benzint :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 nem az omira gondoltam. a rizsraketra..... :huh: :lol: Hjaaa..... az más... ^_^ B) Hm, E85.. holnap megyek kis tankolásra... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Ááá, minek? Ezek olyan keveset fogyasztanak, hogy szinte termelik a benzint :huh: Erről már én is hallottam, rendszeresen le kell fejteni a tankukból, különben kibuggyanna a tanknyíláson! :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Uram atyám, kik közé keveredtem? :huh: Sajnos amúgy a hír nem igaz, ezekbe is tankolni kell! Remélem nem omlott össze egy világ bennetek. Jah, E85 rulez! Hunfelx és Flextek-en kívül nincs még más készülék? (Futó mester kütyüje még nincs kész, azt nem számoltam még most.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Uram atyám, kik közé keveredtem? ^_^ Sajnos amúgy a hír nem igaz, ezekbe is tankolni kell! Remélem nem omlott össze egy világ bennetek. Affene.... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Uram atyám, kik közé keveredtem? :lol: Sajnos amúgy a hír nem igaz, ezekbe is tankolni kell! Remélem nem omlott össze egy világ bennetek. Jah, E85 rulez! Hunfelx és Flextek-en kívül nincs még más készülék? (Futó mester kütyüje még nincs kész, azt nem számoltam még most.) Bioetun, vagy Biotun vagy valami hasonló a neve. :huh: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Bioetun, vagy Biotun vagy valami hasonló a neve. :huh: ^_^ :lol: http://www.e85tuning.hu/aruhaz_bioetun.php Ára: 1-4 hengeres járművekhez: 56 250 Ft 1-8 hengeres járművekhez: 68 750 Ft ebből lesz demo beszerelés a pályanapon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 :huh: http://www.e85tuning.hu/aruhaz_bioetun.php Ára: 1-4 hengeres járművekhez: 56 250 Ft 1-8 hengeres járművekhez: 68 750 Ft ebből lesz demo beszerelés a pályanapon ja ja, azaz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus21, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2009 a rizsraketra..... :huh: :lol: na én meg a mi rizsesünket átállítottam gázüzemre(mégse 210 hanem 145 huf/liter),ezzel lezárult részemröl az etanolos korszak. a tapasztalatom alapvetően jó kivéve a kosz kibányászását a tankból ami még a mai napig szop@t.sokkal dinamikusabb vele(ezt dombon venni észre főleg). a reggeli indítási nehézségeket meg nem veszem alapul,ennyi gond mindennel lehet.nekünk hála istennek nem kellett kütyü a tiszta üzemhez sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Hali! Az előbb olvastam az E85kft. oldalon, hogy érdemes kicserélni a sima légszűrőt sportra. Namost ez tényleg jó-jobb a motornak? Mivel fe-felesben járok E85-95-tel, megcsináltam a chip-tuningot is (megfordítottam a 95-ös csatit 98-asra :lol: :huh: )és ha jót tennék vele a motornak, raknék beléje ilyen sportos légszűrőt. Erre várnék most választ. Ja, kicsit tényleg jobban megy a masina, amióta átfordítottam azt a csatlakozót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Hali! Az előbb olvastam az E85kft. oldalon, hogy érdemes kicserélni a sima légszűrőt sportra. Namost ez tényleg jó-jobb a motornak? Mivel fe-felesben járok E85-95-tel, megcsináltam a chip-tuningot is (megfordítottam a 95-ös csatit 98-asra ^_^ :huh: )és ha jót tennék vele a motornak, raknék beléje ilyen sportos légszűrőt. Erre várnék most választ. Ja, kicsit tényleg jobban megy a masina, amióta átfordítottam azt a csatlakozót. A sportlégszűrő alapból nem tesz jót a motornak, a többlet levegővel jó sok port is átereszt és azonkívül hogy nagy szívóhangja lesz a kocsidnak, gyakorlatilag nem ér sokat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 A sportlégszűrő alapból nem tesz jót a motornak, a többlet levegővel jó sok port is átereszt és azonkívül hogy nagy szívóhangja lesz a kocsidnak, gyakorlatilag nem ér sokat. :huh: Ja hát nem véletlenül van kitalálva a gyári szűrő. Egy ismerősnem van direkt szűrője, ráadásul ki is van szakadva, azt mondja annyi a különbség, hogy váltáskor nem esik annyira vissza a fordulatszám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Ja hát nem véletlenül van kitalálva a gyári szűrő. Egy ismerősnem van direkt szűrője, ráadásul ki is van szakadva, azt mondja annyi a különbség, hogy váltáskor nem esik annyira vissza a fordulatszám. Majd a bankszámlája fog visszább esni, amikor a moci felújításért kiált. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts