zotya975 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Mondjuk értelmes volt a kút kialakítója, mert az E85 meg a benga 2 külön soron van... Lehet alapból nem gondoltak a felesben tankolókra. Nálunk egymás után vannak, csak tovább kell tolnom 3 métert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Lehet alapból nem gondoltak a felesben tankolókra. Nálunk egymás után vannak, csak tovább kell tolnom 3 métert. Nálunk meg, csak leveszem a pisztolyt megtankolom, bekiabálok, hogy tovább 95 tel, oszt már üti is ki... :huh: :lol: tologatni miegymás... mi ez, Albánia? ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Nálunk meg, csak leveszem a pisztolyt megtankolom, bekiabálok, hogy tovább 95 tel, oszt már üti is ki... :huh: :lol: tologatni miegymás... mi ez, Albánia? ^_^ B) Hogy érted? Nálunk a diesellel van egy kútfejen az etanol, a 95-ös 5 méterrel előbbre van, a cső nem ér el középre, tisztán meg nem akarom elindítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Nálunk meg, csak leveszem a pisztolyt megtankolom, bekiabálok, hogy tovább 95 tel, oszt már üti is ki... ^_^ B) tologatni miegymás... mi ez, Albánia? :P :lol: De mi nem falun tankolunk öcsém! :huh: Városszéli bernahajder! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 De mi nem falun tankolunk öcsém! :lol: Városszéli bernahajder! ^_^ Náunk a városban is tologatni kell. Figyeljetek már, aki felesben tankol, megsaccolja a felét mint én, vagy van rá vmi módszer, csak én nem tudom? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Náunk a városban is tologatni kell. Figyeljetek már, aki felesben tankol, megsaccolja a felét mint én, vagy van rá vmi módszer, csak én nem tudom? :huh: Persze... 10 lityó E85 +10 benga Én így szoktam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Náunk a városban is tologatni kell. Figyeljetek már, aki felesben tankol, megsaccolja a felét mint én, vagy van rá vmi módszer, csak én nem tudom? :huh: beleszagolsz a csőbe, kiszámítod, hogy mennyi az üres hely a tankban, megállítod a benne lévő keverék arányát és aszerint tankolsz ^_^ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Persze... 10 lityó E85 +10 benga Én így szoktam. :huh: Na oké, de én ha megtehetem tele tankolok, mert figyelem a fogyasztást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 beleszagolsz a csőbe, kiszámítod, hogy mennyi az üres hely a tankban, megállítod a benne lévő keverék arányát és aszerint tankolsz B) :lol: Tudtam előre hogy feleslegesen teszem fel a kérdést. Komolytalan banda!! :huh: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Náunk a városban is tologatni kell. Figyeljetek már, aki felesben tankol, megsaccolja a felét mint én, vagy van rá vmi módszer, csak én nem tudom? :huh: én megsaccolom.. 75 lityis a tartályom, számolok 70 nel.. annak az 50%-a.. őőőő talán 35 liter..ááá igen.. megsaccoltam :lol: ^_^ Nálunk 1 kútoszlopon 4 pisztoly van.. .1 dízel, 1 E85, 95, 98... 35 lityi e85 a maradék meg 95... csak mikor lerakod az egyik pisztolyt lezár a kútfej... ezért kell beszólni, hogy üsse ki, mintha fizettem volna, és máris tankolom a 95-t B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Náunk a városban is tologatni kell. Figyeljetek már, aki felesben tankol, megsaccolja a felét mint én, vagy van rá vmi módszer, csak én nem tudom? :huh: aszonyga, hogy városban tologatni kell!! figyelj oda mit ír dzsoni.... :lol: ^_^ én falun lakom, ezé nem kell tologatni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Tudtam előre hogy feleslegesen teszem fel a kérdést. Komolytalan banda!! :huh: :lol: hun? semmi közöm hozzájuk ^_^ amúgy ha mindig 50-50-et tankolsz, akkor a megtett út alapján tudod kb-ra saccolni, hogy mennyi lehet benne, oszt az üreset osztod Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Na oké, de én ha megtehetem tele tankolok, mert figyelem a fogyasztást. Ha tudod a kb fogyit nem gond, ha meg nem, akkor mi történhet? vagy 10% al több E85 lesz benne, és 1-2 nap múlva csak benyát tankolsz rá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 aszonyga, hogy városban tologatni kell!! figyelj oda mit ír dzsoni.... B) :P én falun lakom, ezé nem kell tologatni :lol: ugyanabból a csőből jön minden? ^_^ :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 ugyanabból a csőből jön minden? ^_^ :huh: :lol: nagyon remélem B) Mert különben nem lesz mix :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 aszonyga, hogy városban tologatni kell!! figyelj oda mit ír dzsoni.... :huh: :lol: én falun lakom, ezé nem kell tologatni ^_^ A kerepesin tankolsz te is,én már lusta vagyok odáig elgurulni,a gvadányira megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 hun? semmi közöm hozzájuk :huh: amúgy ha mindig 50-50-et tankolsz, akkor a megtett út alapján tudod kb-ra saccolni, hogy mennyi lehet benne, oszt az üreset osztod Ha tudod a kb fogyit nem gond, ha meg nem, akkor mi történhet? vagy 10% al több E85 lesz benne, és 1-2 nap múlva csak benyát tankolsz rá... Akkor tehát nincs más megoldás, marad a sacperkábé. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Akkor tehát nincs más megoldás, marad a sacperkábé. :huh: nem kell túlparázni, ottmaradni nem fogsz sehol, max kiskannában viszel 5l benyát Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 nem kell túlparázni, ottmaradni nem fogsz sehol, max kiskannában viszel 5l benyát Legalábbis ezért nem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Legalábbis ezért nem. :huh: c14nz-d van, nincs azzal gond Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 A kerepesin tankolsz te is,én már lusta vagyok odáig elgurulni,a gvadányira megyek. ha az expuncim lenne még, (akkor ugye nem lenne ex) a gvadi nagyon közel lenne, így a kerepesi sincs közel, de legalább közelebb mint az apeh :huh: :lol: és a társaság szimpibb mint a gvadányin, vhogy rugalmasabbak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Na oké, de én ha megtehetem tele tankolok, mert figyelem a fogyasztást. Nekem kiírja, így nem számolgatok. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Nekem kiírja, így nem számolgatok. :huh: Húdemenő. ^_^ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Húdemenő. ^_^ :lol: most még :huh: így már jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Nekem kiírja, így nem számolgatok. :huh: Egyszer sem ellenőriztél rá, hogy jól írja e ki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts