tomi023 Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Ha leszeded a hunflex hátsó burkolatát, akkor a kábelköteghez közelebbi potin kell tekergetned, ami alapállapotban 0-n van, kicsit próbáld meg feljebb tekerni és akkor szépen be tudod állítgatni, hogy mikor pont jó. ez lehet baja mert 13 fokban már csak 4.re indult be. De tudjuk mekkora ez a poti, és milyen értékéhez hány fok vagy mittudomén mi tartozik? Van valami műszer a hunflexhez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 ez lehet baja mert 13 fokban már csak 4.re indult be. De tudjuk mekkora ez a poti, és milyen értékéhez hány fok vagy mittudomén mi tartozik? Van valami műszer a hunflexhez? Nincs. Csak "érzésre" lehet belőni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 ez lehet baja mert 13 fokban már csak 4.re indult be. De tudjuk mekkora ez a poti, és milyen értékéhez hány fok vagy mittudomén mi tartozik? Van valami műszer a hunflexhez? Sajna konkrétan se kimérni se semmit nem tudsz...kísérletezni és tapasztalni. Közben meg pókemberezhetsz. :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Sajna konkrétan se kimérni se semmit nem tudsz...kísérletezni és tapasztalni. Közben meg pókemberezhetsz. :huh: :lol: ^_^ miért ne tudnád? ki kell cserélni a hőmérsékletérzékelőt másikra és jó lesz, esetleg olyan potival lehet kiváltani, aminek az az érték lesz a középértéke, amit mondjuk 20 fokon mérünk a mostaninál Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 miért ne tudnád? ki kell cserélni a hőmérsékletérzékelőt másikra és jó lesz, esetleg olyan potival lehet kiváltani, aminek az az érték lesz a középértéke, amit mondjuk 20 fokon mérünk a mostaninál De mókolás nélkül semmi konkrétumot nem tudsz. Jó ez így csak ki kell tapasztalni. Motorhoz állítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 ... 20NE.. ma reggel elsőre nem indult, de másodikra azonnal. holnap reggel a hőgombára kötött potival dúsítok egy minimálisat, szerintem pöcc lesz. nagyon sokat eszik, 10kb , és már 217Ft volt tegnap. a 2. henger koszára behugyozó injektor, rossz gyertyakábel, gyertya, esetleg mechanikai kopás, gyűrűtörés ötletem van csak, de elég halvány... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Sajna konkrétan se kimérni se semmit nem tudsz...kísérletezni és tapasztalni. Közben meg pókemberezhetsz. :lol: ^_^ B) oké DE ha tekerek rajta és indítok egyet nem jó, tekerek megint, indítok, beindul, akkor honnan tudom, hogy a tekerésem a jó vagy mint egyébként is másodikra beindult. És utána hiába teszem jégakkuk közé a hőmérséklet érzékelőjét ugyan úgy beindul nem? na mind1 tekerek rajta. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 oké DE ha tekerek rajta és indítok egyet nem jó, tekerek megint, indítok, beindul, akkor honnan tudom, hogy a tekerésem a jó vagy mint egyébként is másodikra beindult. És utána hiába teszem jégakkuk közé a hőmérséklet érzékelőjét ugyan úgy beindul nem? na mind1 tekerek rajta. :huh: Mondjuk tekersz rajta ma, aztán este vagy reggel megpróbálod...stb...nem lóverseny. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 De mókolás nélkül semmi konkrétumot nem tudsz. Jó ez így csak ki kell tapasztalni. Motorhoz állítani. persze, mókolás nélkül de meglátjuk, mit mond a csóka Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 oké DE ha tekerek rajta és indítok egyet nem jó, tekerek megint, indítok, beindul, akkor honnan tudom, hogy a tekerésem a jó vagy mint egyébként is másodikra beindult. És utána hiába teszem jégakkuk közé a hőmérséklet érzékelőjét ugyan úgy beindul nem? na mind1 tekerek rajta. :huh: mert állítás után ki kell próbálni, addig nem tekered újra, amíg nem tesztelted Link to comment Megosztás: More sharing options...
árpiope Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 nekem úgy indul mint ha csak benzin lenne benne...... lehet, hogy az elektronika utána állította magát :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 nekem úgy indul mint ha csak benzin lenne benne...... lehet, hogy az elektronika utána állította magát :lol: Nem akarlak el keseríteni, de egy héttel ezelőttig nekem is úgy indult...pöcröffre, mostmeg... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Biztos,hogy jól müködik a hunflex? Mindenki panaszkodik rá,nekem a régi flextekkel 4 fok körül jöttek elő a hidegindítási gondok,15fokban is azonnal röffen a sas reggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
árpiope Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Nem akarlak el keseríteni, de egy héttel ezelőttig nekem is úgy indult...pöcröffre, mostmeg... :lol: mi történt vele? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
árpiope Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Biztos,hogy jól müködik a hunflex? Mindenki panaszkodik rá,nekem a régi flextekkel 4 fok körül jöttek elő a hidegindítási gondok,15fokban is azonnal röffen a sas reggel. gondolom azt mindenki tudja, hogy az 1 koppintás.... szerelő mondta, aki ilyeneket szerelt már be, hogy az illető vett egy ilyet http://www.martincaraudio.hu/flexfuel_pt_e_85_etanol_atalakito_4_hengeres_autokhoz.html oszt indult a gyártás..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 gondolom azt mindenki tudja, hogy az 1 koppintás.... szerelő mondta, aki ilyeneket szerelt már be, hogy az illető vett egy ilyet http://www.martincaraudio.hu/flexfuel_pt_e_85_etanol_atalakito_4_hengeres_autokhoz.html oszt indult a gyártás..... Az enyém és Udié nem flexfuel,hanem flextek,amcsi,élettartamgaris. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Biztos,hogy jól müködik a hunflex? Mindenki panaszkodik rá,nekem a régi flextekkel 4 fok körül jöttek elő a hidegindítási gondok,15fokban is azonnal röffen a sas reggel. Én nem tudom hogy működik, de előbb beálltam a garázsba a kocsival. Délután 13kor állítottam le a kocsit kb és most 19órakkor indítottam be megint. Ugyanúgy másodszorra indult csak el mint ahogy reggel szokott egész éjjeli állás után. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
árpiope Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Az enyém és Udié nem flexfuel,hanem flextek,amcsi,élettartamgaris. értem, hol és mennyiért beszerezhető? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 mi történt vele? :huh: mostmeg reggelente 4-5szöri tekertetés is kell neki mire beindul... De csak az uccsó hétben. Ezért gyanakszok a benzinszűrőre... Hétvégén ki is cserélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 adtam neki egy jó középállást de semmi ugyan úgy nem indult elsőre. ha beindult akkor mindegy hol áll a poti, utána indul rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 adtam neki egy jó középállást de semmi ugyan úgy nem indult elsőre. ha beindult akkor mindegy hol áll a poti, utána indul rendesen. Nálam is ugyanez a helyzet. Viszont akkor ez nem is motor függő, hanem inkább a hunflexnek lehet valami baja. Próbáltam már úgy is, hogy mikor ráadom a gyújtást várok, hátha a benzinnyomás vagy más a rossz. De nem, mert ugyanúgy csak másodikra indul. Én már szűrőt cseréltem egyébként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 kipárolog az etanol vazze :huh: jobb 5letem nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Vagy nem párolog annyira, mint a benzin és a szellőztető szelep elég nagy vákuumot csinál a tankban, mivel ezt a benzin tulajdonságaira támaszkodva tervezték. Ez csak ötlet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Na kibújt a szög a zsákból. Ma reggel megnéztem az injektorhidat indítás előtt. Nem volt benne semmi üzemanyag. Tehát visszaengedi a nyomást. Ezért nem indul egyből. Nekem nincs olyan relékattanás, mint a C14NZ motornál. Csak akkor indul a szivattyú, ha indítózok. És kell neki egy kis idő, míg föltermeli a cuccot. Most mi a jó eget tegyek vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 ... Most mi a jó eget tegyek vele? olcsó megoldás, ha viszel egy +12voltot akksiról, nyomógombbal az acra. beülsz, ha kell nyomod 1-2mp-ig, indít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts