yooccoo Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 szia, ismerem régóta, de hát tényleg ezt mondta... :-) a mondeós fórumban is Te segítettél? igen ex-opelos vagyok, de ide is visszajárok, jó srácok ezek (már amelyik :lol: :huh: ) pontosítok akkor látszódik, hogy nem is tudja, mit vélekedjen e85-ről Link to comment Megosztás: More sharing options...
árpiope Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Yess, nézz be az Opel Klub Nyugatba is péntekenként szokott lenni tali. kösz! sajnos pénteken is 5óra mire hazaérek... hol és mennyiért tankolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
árpiope Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Ugyanezt tapasztaltam én is, le se kell tojni a sok okoskodót. Az viszont igaz, hogy kiszedi a tankból az esetledes rozsdát, ezért 10 ezer kilóméter után benzinszűrő csere javasolt. Ahol én tankolok felesben nem csodálkoznak, mondom, hogy 2-es 3-as kút egybe, aztán jónapot. Egy kicsit talán többet eszik, max. fél literrel. 10ezer vagy ezer után ajánlott szűrőt cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
árpiope Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 igen ex-opelos vagyok, de ide is visszajárok, jó srácok ezek (már amelyik :lol: :huh: ) pontosítok akkor látszódik, hogy nem is tudja, mit vélekedjen e85-ről Kösz még1szer! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 kösz! sajnos pénteken is 5óra mire hazaérek... hol és mennyiért tankolsz? Pánteken este 8-kor van a tali a Pezzónál. Ha mész Kismegyer felé el kell menni a körforgónál jobbra mintha mennél az Unix-fele, aztán megint jobbra ott van egy kút, legutóbb, kábé 1 hete 222-volt az E85. 10000-kilóméter után szoktak cserélni benzinszűrőt, de öreg kocsinál bármikor lehet, ártani nem árt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
árpiope Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Pánteken este 8-kor van a tali a Pezzónál. Ha mész Kismegyer felé el kell menni a körforgónál jobbra mintha mennél az Unix-fele, aztán megint jobbra ott van egy kút, legutóbb, kábé 1 hete 222-volt az E85. 10000-kilóméter után szoktak cserélni benzinszűrőt, de öreg kocsinál bármikor lehet, ártani nem árt. ja azt ismerem! ua. a tulaj mint Bábolnán ahol tankoltam/ácson melózok/ a kocsim 2001-es G Astra 85ezer km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 10ezer vagy ezer után ajánlott szűrőt cserélni? Inkább ezer... Link to comment Megosztás: More sharing options...
árpiope Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Pánteken este 8-kor van a tali a Pezzónál. Ha mész Kismegyer felé el kell menni a körforgónál jobbra mintha mennél az Unix-fele, aztán megint jobbra ott van egy kút, legutóbb, kábé 1 hete 222-volt az E85. 10000-kilóméter után szoktak cserélni benzinszűrőt, de öreg kocsinál bármikor lehet, ártani nem árt. mióta használod az E85? Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Sziasztok! a 2. henger befecsijét, vagy gyújtását, vagy kompresszióját ellenőrizned kellene, valami ott nem kerek. Szia egykuty! Nekem is ilyen a 2-es hengerem amióta meg lett csinálva az átalakítás, az elött teljesen egyformák voltak a gyertyáim. Megmértem a sürítési végnyomást minden henger egyforma, max 1-2 tized eltérés (13,5-13,7 ig). Mit lehet akkor tenni? Egy dolgot megfigyeltem viszont azóta, ha mondjuk áll az autó pár napot és utána egy pár pillanatra beröffentem, 1-2 perc és leállítom akkor a következő indításnál egy pár másodpercig nem akar beröffenni valamelyik henger, aztán utána meg mint ha semmi sem történt volna megy mint a doxa. Na erre mondjon valaki ötletet? Csak a téma kedvéért, tök mindegy hogy benzin van-e a gépbe vagy 40% e85 akkor is ez a helyzet. Elöre is Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
árpiope Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Inkább ezer... szerintem is.... http://www.e85kft.hu/tevhitek.pdf Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 mióta használod az E85? Idén a 4. tankot autózom ki felesben, meg tavaly nyáron volt még 2-3 tankolás így. szerintem is.... http://www.e85kft.hu/tevhitek.pdf Lehetséges, mondjuk én kapásból szűrőt cseréltem amikor megvettem a kocsit, a tank is ki lett takarítva, meg a pumpát is cserélni kellett már, úgyhogy nem sok kosz van amit ki tudna hozni, meg neked sem ilyen fiatal kocsinál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Jaja, ott könnyű átállni relatíve, csak ha benyával akarja használni, akkor van gond, mert túl sokat fog kapni. Amúgy weberrel vigyázzon, mert sok a piacon a szétgyilkolt darab, és drága hozzá az alkatrész (pl lógó folytószelep), meg amúgy weberrel számítson rá, hogy jó sokat fog fogyasztani. Főleg ha tengelye is van hozzá :lol: Oké, köszi! Megmondom neki. Szerintem a fogyasztás másodlagos szempont lesz neki, ha jól megy majd a gép :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Gyerekek, 3 hengeres géphez használható a hunflex? (mert oldalukon 4 hengereshez rendelhető :huh: )Vagy Gabi a tiéd tudni fogja kezelni a ragyogó K10B mocit is? Ha a kérdés eleve hülyeség, akkor megértem, ha most nevettek. Erősen gondolkodom ugyanis a dolgon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Gyerekek, 3 hengeres géphez használható a hunflex? (mert oldalukon 4 hengereshez rendelhető :huh: )Vagy Gabi a tiéd tudni fogja kezelni a ragyogó K10B mocit is? Ha a kérdés eleve hülyeség, akkor megértem, ha most nevettek. Erősen gondolkodom ugyanis a dolgon. Szerintem mehet, hiszen a központisnál, ahol csak 1 injektort kell kezelni, ott is működött rendesen bemelegedve. 1 vezeték megmarad aztán kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Nem tudom miért válaszoltam kétszer....megint izé a gép. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Szerintem mehet, hiszen a központisnál, ahol csak 1 injektort kell kezelni, ott is működött rendesen bemelegedve. 1 vezeték megmarad aztán kész. Azzal meg lehet vezérelni a Whiskey-s infúziót :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Csak a téma kedvéért, tök mindegy hogy benzin van-e a gépbe vagy 40% e85 akkor is ez a helyzet. ultrahangos tisztítás kéne az injektoroknak, ezzel kezdeném. Gyerekek, 3 hengeres géphez használható a hunflex? (mert oldalukon 4 hengereshez rendelhető :huh: )Vagy Gabi a tiéd tudni fogja kezelni a ragyogó K10B mocit is? Ha a kérdés eleve hülyeség, akkor megértem, ha most nevettek. Erősen gondolkodom ugyanis a dolgon. Biztos hogy használható. Az enyém is az lesz. Lényeg hogy hengerenkénti befecskendezés legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Opel16V! Ha tesztelni kell a prototípust szóljál... :huh: Tévhitekkel kapcsolatban csak annyit mondok nálam kb. 2 éve ázik egy üvegben a benyacső egy darabja és az injektor tömítése. Jelentem eddig nem ette meg, nem marta szét és ugyanolyan jó állapotban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Opel16V! Ha tesztelni kell a prototípust szóljál... :huh: Tévhitekkel kapcsolatban csak annyit mondok nálam kb. 2 éve ázik egy üvegben a benyacső egy darabja és az injektor tömítése. Jelentem eddig nem ette meg, nem marta szét és ugyanolyan jó állapotban van. Valószínűleg sokan azért mondják, hogy oldja az ilyesmit mert összekeverik a metil-alkohollal, vagyis a metanollal, közismertebb nevén ######esszel, ami mérgező és sokkal agresszívabb viselkedésű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Valószínűleg sokan azért mondják, hogy oldja az ilyesmit mert összekeverik a metil-alkohollal, vagyis a metanollal, közismertebb nevén ######esszel, ami mérgező és sokkal agresszívabb viselkedésű. Az enyém egyre nehezebben indul reggelente... :huh: Pedig 20 fok volt ma reggel is. Vagy negyedjére sikerült életet lehelni bele. Utána indul rendesen. A beállítások már két hete ugyanolyanok. Semmit nem változtattam. Ment a kocsi vagy 600 km-t tisztán etanollal és most kezd megkattanni... Hétvégén elviekben olaj+olajszűrő+légszűrő+üzemanyagszűrő csere lesz. Meglátom mit segít rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Az enyém egyre nehezebben indul reggelente... :huh: Pedig 20 fok volt ma reggel is. Vagy negyedjére sikerült életet lehelni bele. Utána indul rendesen. A beállítások már két hete ugyanolyanok. Semmit nem változtattam. Ment a kocsi vagy 600 km-t tisztán etanollal és most kezd megkattanni... Hétvégén elviekben olaj+olajszűrő+légszűrő+üzemanyagszűrő csere lesz. Meglátom mit segít rajta. Előfordulhat az is, hogy nálad nem az etanolos üzemmód okozza a gondot, hanem valami más, ami benzinnel is kijönne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Előfordulhat az is, hogy nálad nem az etanolos üzemmód okozza a gondot, hanem valami más, ami benzinnel is kijönne. illetve benzinnel éppen nem jön ki, de etanollal igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Előfordulhat az is, hogy nálad nem az etanolos üzemmód okozza a gondot, hanem valami más, ami benzinnel is kijönne. Pölö?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Szerintem csak a benzinszűrő van teli trutyival...próbáld ki, hogy indítás után nyomsz egy padlógázt... mit csinál lefullad, megáll vagy szépen veszi a fordulatot és vissza is áll alapjáratra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus12, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2009 Mostanában nekem is csak másodjára indul el. Első indítás egy pukk, leáll, utána másodikra elindul szépen. Hiába állítom a hidegindító potit. Teljesen le volt csavarva, akkor is ezt csinálta, most hogy félig felvan tekerve még mindíg ezt csinálja. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts