robi-k Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Ez nem jó? Hajdúsámson, 471. út (észak) Kút: AVIA Köszi, de sajnos nem esik útba és eléggé messze van a tervezett útvonaltól :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Szal aki jön blitzre, és E85-re éhezik, annak még lesz egy kb. 2x7 km-es útja a 471-es úton H.sámson előtt lévő Avia kútig. Na akkor nekem az meglesz. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Szal aki jön blitzre, és E85-re éhezik, annak még lesz egy kb. 2x7 km-es útja a 471-es úton H.sámson előtt lévő Avia kútig. Hajdúsámson, 0504/3 hrsz. Tel : 06 52/200-469 Fax : 06 52/200-469 GPS : 46.689957,16.982803 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 hopsz, szlalomtól 7 km, majortól több. Bocs. A 471-esen meg sűrűn van trafi, szal csak óvatosan. Sok a korlátozó tábla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Nagyjából megvan a HW terve a saját kütyünek, 4 és 8 hengeres verziók lesznek. Lambdára lehet kötni, és van benne szabályozott lambda kimenet is (tehát be lehet lőni úgy 0.85-re a lambdát, hogy az ecu felé 1-es lambda érték megy). Továbbá TPS (gázpoti) és ICT (motor hőmérséklet jeladó) bemenete van. Táblákat USB-n lehet rátölteni egyszerűen. keverékszabályzáshoz 3D-s tábla lehetőség is lesz (RPM-TPS szerint), de egyszerűbb üzemmódok is lesznek. Külön lesz hidegindításhoz táblázat, fokértékekhez lehet rendelni dúsítási értéket, valamint tervezek bele extra algoritmust is, saját injektorvezérlő sablonnal, hidegindítást elősegítendő. Az USB-n keresztül élőben lehet nézni rpm-lambda-keverékszabályzás-szenzorstátusz adatokat, illetve üzemmódok közt könnyen váltani. A későbbiekben rá lehet majd kötni egy display modult is, melyet az utastérben lehet elhelyezni. Ebben egy 128*64-es grafikus kijelzőn lehet követni az eseményeket, pl lambda monitorozás, stb. Egyelőre nem lesz a kábelkötegen injektor csatlakozó, későbbiekben rendelhető lesz majd hozzá pár fajta csatlakozó is. Nagyjából ez lesz a v1.0 :huh: 4hengeres ára 32+áfa, 8hengeresé 38+áfa lesz előreláthatólag. November környékén várhatóak az első darabok. Ha nagyobb volumenű kereslet mutatkozik rá, akkor 1-2ezerrel olcsóbb is lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 nem teljesen ide tartozik,de lenne 1 kérdésem:milyen gyorsan reagál a lambda szonda a keverék változására? tegyük fel új a szonda.....van jelentősége háhy vezetékes??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Nagyjából megvan a HW terve a saját kütyünek, 4 és 8 hengeres verziók lesznek. izé... sok 8 hengeres opel futkorászik.... vazze mi lesz a V6ommal??? ezért ajnározlak itten ennyire?.. na szép... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
robi-k Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Nagyjából megvan a HW terve a saját kütyünek... Néhány kérdés/javaslat a HW-rel kapcsolatosan: - a különböző motorokon/autókon más-más érzékelő van (lambda, ICT és TPS egyaránt, gondolok itt pl. a Bosch, Delphi vezérlőkre), ezt hogyan tudod kezelni? - nem lenne egyszerűbb, ha pl. az OBD-2 keresztül lekérdezné a fenti adatokat a motorvezérlő ECU-tól(bár az újabb autók CAN rendszere miatt legalább 2 féle vezérlő kellene)? - célszerű lenne egy előgyújtás eltoló (szabályozó) HW+SW rész is, mint köztudott, az E85-nek kb 10 fok előgyújtás kell, ez, amellett hogy növelné a teljesítményt, még a fogyasztásra is kedvezően hatna. Ha kell, leírhatom, hogy más adapter tervezőknél ezt hogyan képzelik megoldani. - célszerű lenne több, választható üzemmódot beprogramozni az SW-be egymás mellett (sport-normal-econ), amit pl. egy gombbal lehetne választani (a gomb mögött lévő LED színe jelezné az aktív üzemmódot, pl. kék - normál, zöld - econ, piros - sport). És ezen üzemmódok ne csak az E85 üzem esetén működjenek, hanem a benzin üzemnél is. - a HW esetleges meghibásodása esetén lesz-e onboard diagnosztikája, ill. mennyire fogja befolyásolni a motor/autó működését (a Hunflex DeLuxe ha nem működik, akkor egyszerűen nem csinál semmit, olyan, mintha ott sem volna). Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 kmét debrecen oda vissza össz 600km ezen kicsit több mint 3000 Ft maradt meg. azaz km 500 Ft/100km spórolás. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Sziasztok! Némi kieséssel beszámolok a szeszkazán működéséről. A fogyasztásom vegyesben 8,5-9 körül van, tehát megvan a 20 %-os többlet, amit a szesz okoz. A kocsi viselkedése jó, bár két napos állás után harmadjára indult be. Nem dadog hidegen sem, nincs alapjáratingadozás. Teszi a dolgát. Bár még szesszel kb 600 km-t mentem, továbbra is tetszik. Most az alap és a hideginditási poti is félig van feltekerve. Meg néztem a gyertyákat(NGK) és mellékelem a képeket, a henger száma szerint. (a 2-esé koszmósabb, de a kocsi megvétele óta ilyen) 1. 2. 3. 4. Ne haragudjatok a matrica-ügybeni késésemért. Nem volt időm és lehetőségem érdemben foglalkozni a dologgal. Bár kitaláltam egy jó megoldást. Ha valakinek nem muszáj a műgyanta bevonat, akkor meg tudom oldani a kérdést egész olcsón. Az enyémre feltettem és itt a kép is róla. Ha ez a verzió jó, akkor aki kér az priviben küldje el a postacímét és elpostázom neki a két(igen kettő! :lol: ) matricát. (szerk: tudom, kicsit rozsdás, de az enyém... :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Sziasztok! (szerk: tudom, kicsit rozsdás, de az enyém... :huh: ) a tetején is lefelé kellene lenni az írásnak, így nem annyira jó sztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 ...Ne haragudjatok a matrica-ügybeni késésemért. Nem volt időm és lehetőségem érdemben foglalkozni a dologgal. Bár kitaláltam egy jó megoldást. Ha valakinek nem muszáj a műgyanta bevonat, akkor meg tudom oldani a kérdést egész olcsón. Az enyémre feltettem és itt a kép is róla. Ha ez a verzió jó, akkor aki kér az priviben küldje el a postacímét és elpostázom neki a két(igen kettő! :huh: ) matricát. ... Te se haragudj, de én lemondanám, mivel már nem alkoholizálok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 a tetején is lefelé kellene lenni az írásnak, így nem annyira jó sztem Ha neked olyan kell, akkor olyat csinálok... :huh: Szerk: Ilyenre gondoltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Ha neked olyan kell, akkor olyat csinálok... :lol: Szerk: Ilyenre gondoltál? http://kepfeltoltes.hu/thumb/090810/e85_ww...ltoltes.hu_.jpg hát, a fordon érdekesen mutatna a körbezártvillám :huh: amúgy igen, így gondoltam, így legalább fejforgatás nélkül el lehet olvasni Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 hát, a fordon érdekesen mutatna a körbezártvillám :huh: amúgy igen, így gondoltam, így legalább fejforgatás nélkül el lehet olvasni ha úgy teszel, mint a kocsi (szeszt iszol) nem kell a fejforgatás, mert a világ fog forogni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 ha úgy teszel, mint a kocsi (szeszt iszol) nem kell a fejforgatás, mert a világ fog forogni! :lol: ha szeszt iszok, nem megyek a kocsi közelébe :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Meg néztem a gyertyákat(NGK) és mellékelem a képeket, a henger száma szerint. (a 2-esé koszmósabb, de a kocsi megvétele óta ilyen) Sziasztok! nálam is ugyan ez a tapasztalat, az E85 lemossa a gyertyákat... 20NE-SEH 4,5bar benzinnyomással +30% körül eszik (és nem nagyon megy, kb C20NE szinten) a hidegindítás hőgomba potméterezéssel van megoldva, tisztán E85-el. más kütyü nincs. a 2. henger befecsijét, vagy gyújtását, vagy kompresszióját ellenőrizned kellene, valami ott nem kerek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 nem teljesen ide tartozik,de lenne 1 kérdésem:milyen gyorsan reagál a lambda szonda a keverék változására? tegyük fel új a szonda.....van jelentősége háhy vezetékes??? elviekben elég gyorsan. gyakorlati tapasztalatok majd később :huh: ha sokvezetékes, akkor van fűtése, ezáltal hidegindításkor hamarabb aktiválódik a lambda-szabályzás. Néhány kérdés/javaslat a HW-rel kapcsolatosan: - a különböző motorokon/autókon más-más érzékelő van (lambda, ICT és TPS egyaránt, gondolok itt pl. a Bosch, Delphi vezérlőkre), ezt hogyan tudod kezelni? - célszerű lenne egy előgyújtás eltoló (szabályozó) HW+SW rész is, mint köztudott, az E85-nek kb 10 fok előgyújtás kell, ez, amellett hogy növelné a teljesítményt, még a fogyasztásra is kedvezően hatna. Ha kell, leírhatom, hogy más adapter tervezőknél ezt hogyan képzelik megoldani. - a HW esetleges meghibásodása esetén lesz-e onboard diagnosztikája, ill. mennyire fogja befolyásolni a motor/autó működését (a Hunflex DeLuxe ha nem működik, akkor egyszerűen nem csinál semmit, olyan, mintha ott sem volna). Teljesen mindegy, a szenzor státuszok programozhatók a kütyüben. Tehát pl bármilyen TPS vagy ICT szenzorra kötöd rá, arra fel tudod venni egyszerűen a karakterisztikát. A lambda belövés neccesebb, mert azt ugye mérni kéne pl zk géppel, a hitelesség kedvéért... de annak se lesz nagy csalás, aki részterhelés mellett lő be egy 1.00 lambdát mérés nélkül... feltéve hogy jó a lambda :lol: Már korábban említettem, hogy a gyújtás nem lesz piszkálva, mivel az kivitelezhetetlen, ahhoz már komplett programozható ecu-t kellene kreálni ^_^ A gyári vezérlő is tudja állítani a kopogásszenzor segítségével magától, etanollal kb mindig maxon lesz B) HW meghibásodás esetén általában ez is tovább engedi menni az autót, legalábbis míg a logikai áramkörök kapnak tápot és azok nem halnak be. Ha proci áll meg, attól még szabályzás nélkül normál módban mennek tovább az injektorok. Diagnosztika adott lesz az USB-n. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 elviekben elég gyorsan. gyakorlati tapasztalatok majd később :huh: ha sokvezetékes, akkor van fűtése, ezáltal hidegindításkor hamarabb aktiválódik a lambda-szabályzás. Teljesen mindegy, a szenzor státuszok programozhatók a kütyüben. Tehát pl bármilyen TPS vagy ICT szenzorra kötöd rá, arra fel tudod venni egyszerűen a karakterisztikát. A lambda belövés neccesebb, mert azt ugye mérni kéne pl zk géppel, a hitelesség kedvéért... de annak se lesz nagy csalás, aki részterhelés mellett lő be egy 1.00 lambdát mérés nélkül... feltéve hogy jó a lambda :P Már korábban említettem, hogy a gyújtás nem lesz piszkálva, mivel az kivitelezhetetlen, ahhoz már komplett programozható ecu-t kellene kreálni :lol: A gyári vezérlő is tudja állítani a kopogásszenzor segítségével magától, etanollal kb mindig maxon lesz :D HW meghibásodás esetén általában ez is tovább engedi menni az autót, legalábbis míg a logikai áramkörök kapnak tápot és azok nem halnak be. Ha proci áll meg, attól még szabályzás nélkül normál módban mennek tovább az injektorok. Diagnosztika adott lesz az USB-n. Nagyon kis profi cucc lesz! :lol: Majd írok a Télapónak, h karira ilyet kérek! ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 elviekben elég gyorsan. gyakorlati tapasztalatok majd később :huh: ha sokvezetékes, akkor van fűtése, ezáltal hidegindításkor hamarabb aktiválódik a lambda-szabályzás. kössz!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 most Debrecenben volt, hogy 3. ra indult be reggel 13 fokban. Ezen kellene állítani de ez már a deluxe hunflex amin elméletileg nem kellene ugye? ha mégis kellene kire bízzam? Tech2 van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 most Debrecenben volt, hogy 3. ra indult be reggel 13 fokban. Ezen kellene állítani de ez már a deluxe hunflex amin elméletileg nem kellene ugye? ha mégis kellene kire bízzam? Tech2 van. De a hidegindítást hozzá tudod hangolni az autóhoz. A deluxe-ban annyival van több, hogy egy hőmérő nézi a fűtéscsövedet, és 30 fokig többletmennyiséget biztosít, aminek mértékét az egyik potméterrel tudod állítani. Ha leszeded a hunflex hátsó burkolatát, akkor a kábelköteghez közelebbi potin kell tekergetned, ami alapállapotban 0-n van, kicsit próbáld meg feljebb tekerni és akkor szépen be tudod állítgatni, hogy mikor pont jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 De a hidegindítást hozzá tudod hangolni az autóhoz. A deluxe-ban annyival van több, hogy egy hőmérő nézi a fűtéscsövedet, és 30 fokig többletmennyiséget biztosít, aminek mértékét az egyik potméterrel tudod állítani. Ha leszeded a hunflex hátsó burkolatát, akkor a kábelköteghez közelebbi potin kell tekergetned, ami alapállapotban 0-n van, kicsit próbáld meg feljebb tekerni és akkor szépen be tudod állítgatni, hogy mikor pont jó. nálunk az OFF autóban nem jött be így a dolog, ugyanis ez a 30 fok pont olyan határérték, amikor kikapcsolja a dúsítást, pedig hidegindításnál még szüksége lenne rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 nálunk az OFF autóban nem jött be így a dolog, ugyanis ez a 30 fok pont olyan határérték, amikor kikapcsolja a dúsítást, pedig hidegindításnál még szüksége lenne rá Ezt mindenképpen meg kellene írni a forgalmazónak, hátha a fejlesztésben is foganatosítja. Mondjuk egy harmadik potival, amivel a hidegindításnál a kikapcsolási hőmérsékletet lehet állítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
árpiope Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Sziasztok, most vagyok döntés előtt. Már olvasgatom órák óta a témát/ zsibog is a fejem/.... Azt szeretném kérdezni, hogy érdemes-e belevágni a Hunflex készülékbe? Én napi 85 km megyek, ez évi 20ezer+ a privát használat. kösz-árpi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts