mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Ezek szerint gyárilag is csak szimplán összekeverik őket... Gyárilag :huh: :lol: ^_^ 1 bazinagy fakanállal B) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 én még csak néhány 10 km-t mentem de semmi gond. 100%E85 és Redi tényleg beszélj Pistával mielőtt bármit veszel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 ....A téli tapasztalatokra leszek majd még kíváncsi.... Szerintem zimankó lesz és hav is eshet :lol: ^_^ BC már alig ír pár km-et, de megy az ótó :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Szerintem zimankó lesz és hav is eshet ^_^ B) BC már alig ír pár km-et, de megy az ótó :lol: :huh: ha nekem 0 km-t ír kim még vagy 30 km-t tudok autózni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Gyárilag :huh: :lol: ^_^ 1 bazinagy fakanállal :P :lol: :D NDK-s,kivehető ajtós turmixgéppel B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus4, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 :huh: ha nekem 0 km-t ír kim még vagy 30 km-t tudok autózni.... Jó azért ezt így nem lehet általánossssssan, minden kapcsán kőbevésni NE megcsinálta nekem is ezt, XE nem feltétlenül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 és Redi tényleg beszélj Pistával mielőtt bármit veszel! Gyanúúúús ez, hogy mindenki ezt mondja.....Pistának ennyire nem jött be vagy mi? Most két dolog foglalkoztat E85 téren: a., a mostani kb 10L rátankolástól egy kis motorpucolást várok...elég meggyőző volt az a multkori kép (persze csodák nincsennek, de 200km autópálya mindenképpen jót tesz) b., később kíváncsi vagyok mit lehet extra teljesítményt nyerni valamennyire környezetbarát módon Bár kb 1 éve olvastam, hogy 1L bioetanol előállításhoz állítólag 3L víz kell, nem is beszélve a kukorica öntözéséről. Ez igy elég pazarlónak tűnik, pláne ha azt nézzük, hogy pár éven belül ölni fogjuk egymást az ivóvízért :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 ...pláne ha azt nézzük, hogy pár éven belül ölni fogjuk egymást az ivóvízért :huh: ismét fellendül majd a szeszcsempészet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Gyanúúúús ez, hogy mindenki ezt mondja.....Pistának ennyire nem jött be vagy mi? Most két dolog foglalkoztat E85 téren: a., a mostani kb 10L rátankolástól egy kis motorpucolást várok...elég meggyőző volt az a multkori kép (persze csodák nincsennek, de 200km autópálya mindenképpen jót tesz) b., később kíváncsi vagyok mit lehet extra teljesítményt nyerni valamennyire környezetbarát módon Bár kb 1 éve olvastam, hogy 1L bioetanol előállításhoz állítólag 3L víz kell, nem is beszélve a kukorica öntözéséről. Ez igy elég pazarlónak tűnik, pláne ha azt nézzük, hogy pár éven belül ölni fogjuk egymást az ivóvízért :huh: Jót akar az ember, oszt már csak gyanakodni tucc :P :lol: Szerintem senki nem akadályozz abban, hogy vegyél egy vilanyosággal működő autót :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Bár kb 1 éve olvastam, hogy 1L bioetanol előállításhoz állítólag 3L víz kell, nem is beszélve a kukorica öntözéséről. Ez igy elég pazarlónak tűnik, pláne ha azt nézzük, hogy pár éven belül ölni fogjuk egymást az ivóvízért :huh: Ne haragudj,de irigylem a problémáidat,hogy emiatt forgolódsz éjszaka nyugtalanul. :lol: A lényeg az szerintem,hogy olcsóbban jövök ki havonta,indul,teszi a dolgát és zöldkártyánál sem b4szakodtak! A többi meg nem érdekel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 ha van átalakító a kocsiban és 100%ban benzint tankolok mert épp nincs a közelben E85 kút akkor mit lehet várni ? fogyasztás ? problémák ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 ha van átalakító a kocsiban és 100%ban benzint tankolok mert épp nincs a közelben E85 kút akkor mit lehet várni ? fogyasztás ? problémák ? Többletfogyasztás benzinből, ennyi szerintem. Belefullad a motor a benzinbe :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Bár kb 1 éve olvastam, hogy 1L bioetanol előállításhoz állítólag 3L víz kell, nem is beszélve a kukorica öntözéséről. Ez igy elég pazarlónak tűnik, pláne ha azt nézzük, hogy pár éven belül ölni fogjuk egymást az ivóvízért :huh: A vízhiány lokális probléma lesz majd olyan helyeken, ahol gleccser biztosítja az édesvízkészletet. Kárpát medencében nem kell tartani hasonlótól, nemtom minek ez az aggódás :lol: Szerintem félreértetted a discovery egyik műsorát ^_^ Többletfogyasztás benzinből, ennyi szerintem. Belefullad a motor a benzinbe B) :P :lol: Lambdaszabályzás tudja követni visszafelé is az eseményeket, de míg átáll, az kis idő, tehát mindenképpen lesz kis túlfogyasztás benyából. Fordítva is ugyanígy, tehát ha utána tiszta E85 jön, akkor meg egy ideig szegény lesz a keverék. Pont azon agyalok a saját kütyü esetében, hogy hogyan lehet szépen megoldani a gyorsabb keverékarány követést, akár pár mp-es intervallumban is a gyári lambdával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 A vízhiány lokális probléma lesz majd olyan helyeken, ahol gleccser biztosítja az édesvízkészletet. Kárpát medencében nem kell tartani hasonlótól, nemtom minek ez az aggódás ^_^ Szerintem félreértetted a discovery egyik műsorát B) Nem mindenki a pár éve elérhető Discoveryből tájékozódik :P Olyan, hogy "helyi probléma" nem létezik ezen a bolygón....gondolj már bele, ha párszáz-párezer éve képesek voltak hónapokat kullogni egy jó kis oldschool öldöklését, pénzért, mindenféle cuccért akkor a sokszoros hangsebesség korában ez mivel jár.... :huh: Mindegy, ne offoljunk én nem aggódom a nyugdíjam miatt ez a lényeg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Többletfogyasztás benzinből, ennyi szerintem. Belefullad a motor a benzinbe :lol: ^_^ B) Az azért nem egészséges :huh: Az nem megoldás ha valahogy "kapcsolhatóvá" teszed ezt a dobozt? Nemismerem a pontos működésést de a lényeg érthető...és ha esetleg a potit min állásba rakod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Az azért nem egészséges :huh: Az nem megoldás ha valahogy "kapcsolhatóvá" teszed ezt a dobozt? Nemismerem a pontos működésést de a lényeg érthető...és ha esetleg a potit min állásba rakod? Szerintem is egy kapcsoló a testvezetékbe és kész. Az a legegyszerűbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
robi-k Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Szerintem is egy kapcsoló a testvezetékbe és kész. Az a legegyszerűbb. +1 Én is beépítettem a kapcsolót a testvezetékbe, nem nagy kunszt :lol: :huh: Egy kérdés a Debreceni térségben élőkhöz: a hétvégén kiruccannék Erdélybe, és a határ (Ártánd) előtt szeretnénk E85-tel feltankolni a járgányt. Kérdés: Debrecen ill. Berettyóújfalu közelében hol kapható az E85-ös (ha lehet, címmel, amit betáplálhatók a GPS-be) Köszi előre is ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Az azért nem egészséges :huh: Az nem megoldás ha valahogy "kapcsolhatóvá" teszed ezt a dobozt? Nemismerem a pontos működésést de a lényeg érthető...és ha esetleg a potit min állásba rakod? De minek ? Oppssssz nincs e85 a közelben, tankolsz tíz liter benzint mondjuk sokáig elérsz vele memde ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 De minek ? Oppssssz nincs e85 a közelben, tankolsz tíz liter benzint mondjuk sokáig elérsz vele memde ? ^_^ 80-120 km nemolyansok :huh: :lol: a kapcsoló meg nem olyan nagy ördöngősség és van vagy 140 ft :)n Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 80-120 km nemolyansok :huh: :lol: a kapcsoló meg nem olyan nagy ördöngősség és van vagy 140 ft :)n Elérni egy kútig, aol van e85 elég asszem :lol: 1 biztos, elkapkodni ezt sem fogod ^_^ B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Kérdés: Debrecen ill. Berettyóújfalu közelében hol kapható az E85-ös (ha lehet, címmel, amit betáplálhatók a GPS-be) Köszi előre is :huh: Ez nem jó? Hajdúsámson, 471. út (észak) Kút: AVIA Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 14,6 l az átlagfogyim a bc szerint E85 csak város holnap belelökök még egy fél kannával aztán gyía. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Amit gepárd is írt, na ott fogok szerintem holnap tankolni megint. Igaz, csak fele-fele arányban. Szal aki jön blitzre, és E85-re éhezik, annak még lesz egy kb. 2x7 km-es útja a 471-es úton H.sámson előtt lévő Avia kútig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Pont azon agyalok a saját kütyü esetében, hogy hogyan lehet szépen megoldani a gyorsabb keverékarány követést, akár pár mp-es intervallumban is a gyári lambdával. jóvan, halaggyáááá :huh: agyajjááá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 14,6 l az átlagfogyim a bc szerint E85 csak város holnap belelökök még egy fél kannával aztán gyía. Júúúj olyan sok? :huh: Nekem most vagy 18-19 re jött ki Bp-n 50-50% ban :lol: ^_^ igaz a versenyszellemem nem akar kihalni B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts