invictus Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Melyik irányból nézve jobbra? :D :) Amúgy meg nem olvastam vissza :P :( Sejtettem hogy ez lesz a reakció. Tehát ha a készülék hátsó burkolata le van szedve, és afelől nézed, akkor jobbra. A jobb az, amelyik megegyezik az óramutató járásával. Bár ha digitális órád van akkor hiába magyarázok. :hiya: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Kérnék én is egy matricát :) Fogyasztás 370km-re, 37 litert tankoltam, így lett teli, 100km városon kívül, a többi városi tötymörgés (benzinből is megzabált 10 litert.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Kérnék én is egy matricát :) Fogyasztás 370km-re, 37 litert tankoltam, így lett teli, 100km városon kívül, a többi városi tötymörgés (benzinből is megzabált 10 litert.) Okés Felírlak téged is! :( Eddig hét, 1070 HUF/db áron! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Nekem is jöhet matrica....bár nem biztos, hogy fel fogom ragasztani. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Nekem is jöhet matrica....bár nem biztos, hogy fel fogom ragasztani. :( Negyomár egyből rájöjjenek, hogy honnan jön a cefreszag! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Negyomár egyből rájöjjenek, hogy honnan jön a cefreszag! :) homlokára ragasztja? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 homlokára ragasztja? :( - Alkoholt fogyasztottunk? - Ááá, csak alternatív hajtás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 - Alkoholt fogyasztottunk? - Ááá, csak alternatív hajtás :( Egyébként nem is olyan vicces ez. Mi van, ha több Etanolos autó közlekedik a városban, dugó van és persze lélegzi az ember a cefregőzt. A vérbe bekerül. Vajon mennyire emeli a véralkohol szintet és ezt mennyire venné figyelembe a rendőr? Illetve, ha nem csak büntető oldalról nézzük: mennyire lenne balesetveszélyes a sok szédelgő vezető egy nagyobb városi dugóban, ha minden autó E85-tel megy? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Egyébként nem is olyan vicces ez. Mi van, ha több Etanolos autó közlekedik a városban, dugó van és persze lélegzi az ember a cefregőzt. A vérbe bekerül. Vajon mennyire emeli a véralkohol szintet és ezt mennyire venné figyelembe a rendőr? Illetve, ha nem csak büntető oldalról nézzük: mennyire lenne balesetveszélyes a sok szédelgő vezető egy nagyobb városi dugóban, ha minden autó E85-tel megy? :) szerencsére ilyen sose lesz, mert ha látják, hogy viszik az emberek az e85-öt, biztos ráraknak még egy adót Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 szerencsére ilyen sose lesz, mert ha látják, hogy viszik az emberek az e85-öt, biztos ráraknak még egy adót Zárjegyet ragasztanak a tanksapkára? :) Már semmin nem lepődök meg.Most hogy én fizethetek luxusadót,pár több millás gép meg kicsúszik ez alól.Na meg persze a kormányzati autók :P Egyik holló nem vájja ki a másik szemét.Meg minden szentnek maga felé hajlik a keze stb................. Magyarország én igy szeretlek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 sok szédelgő vezető egy nagyobb városi dugóban, ha minden autó E85-tel megy? :) Legalább buliznak majd 1t a nagy dugózás örömére! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Legalább buliznak majd 1t a nagy dugózás örömére! :) :( Izé.... ez miez a kép a neved alatt a suzukátorral? Hol az astra???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 :( Izé.... ez miez a kép a neved alatt a suzukátorral? Hol az astra???? Hú barátom, te aztán le vagy maradva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Hú barátom, te aztán le vagy maradva :( Csak a képre emlékszem itt a fórumon... Jóvanna! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Ma üzemanyagszűrőt cseréltem. Ez a fehér kanna teljesen tiszta volt, az pedig ami bennevan E85, csak egy kicsit koszos. Ez folyt ki a szűrőből. :( Szétvágtam a régi szűrőt is, de olyan feltünően nem volt koszos, meg a szétvágást követően egy csomó alupor is belekerült. Szóval azt nem fényképeztem le, de a belőle kifolyó üzemanyag, "szépen" nézett ki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Nos előjött egy hiba. Üzemmeleg motornál lefullad, rárúgok gázpedállal megy tovább, szegényítettem akkor többször, de ha dúsítom ritkábban, már így is 3/4re van tekerve, és ennek ellenére befullad. Ma lett lecserélve a benyaszűrő is, semmi változás. update: tankoltam rá 18 liter benzint :) , a jó életbe és most meg megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cserbinszky Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Helló!!! Vki rakot már hunflex-es cuccot v6-ra???Válaszotokat előre is köszi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Egyébként nem is olyan vicces ez. Mi van, ha több Etanolos autó közlekedik a városban, dugó van és persze lélegzi az ember a cefregőzt. A vérbe bekerül. Vajon mennyire emeli a véralkohol szintet és ezt mennyire venné figyelembe a rendőr? Illetve, ha nem csak büntető oldalról nézzük: mennyire lenne balesetveszélyes a sok szédelgő vezető egy nagyobb városi dugóban, ha minden autó E85-tel megy? :) Az alkohol kb maradéktalanul elég, a szag tehát nem jelent gondot ilyen szempontból, az más "alkotóelemtől" származik :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Az alkohol kb maradéktalanul elég, a szag tehát nem jelent gondot ilyen szempontból, az más "alkotóelemtől" származik :P De kár :( Pedig belegondoltam, ahogy a sok ingyen piás szaladgálna az autók után, pirosnál meg stipi-stop én láttam meg előbb ezt a jó szagú astrát. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Az alkohol kb maradéktalanul elég, a szag tehát nem jelent gondot ilyen szempontból, az más "alkotóelemtől" származik :P Akkor csak marad valami kis gőz, pl. motorfékezés után... De kár :( ...úgyhogy van még remény az ingyen inhalációra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Akkor csak marad valami kis gőz, pl. motorfékezés után... Befecskendezés nincs motorfék üzemben :) Szal esélytelen az inhalációs tavasssszi :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 :) Izé.... ez miez a kép a neved alatt a suzukátorral? Hol az astra???? Kb. egy éve QP hugija használja.Ez meg az átmeneti válságautó.Válság elmúlt, szal most árulódik.Amúgy ez is ment már E85-tel.Éppen most tervezek belelocsolni újabb 15L-t, mert nagyon lekoszolódott! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Nos előjött egy hiba. Üzemmeleg motornál lefullad, rárúgok gázpedállal megy tovább, szegényítettem akkor többször, de ha dúsítom ritkábban, már így is 3/4re van tekerve, és ennek ellenére befullad. Ma lett lecserélve a benyaszűrő is, semmi változás. update: tankoltam rá 18 liter benzint :) , a jó életbe és most meg megy. Én ilyentet nem tapasztaltam. Viszont azt észrevettem h mintha hangyányival gyengébb lenne a motorfék. Mintha még adna neki némi kaját gázelvétel után is... Fogyasztásilag az jónak számít ha a mutató a 3/4 és a fél között félúton van és már mentem 230 kilométert? Ebből 50 km az városi randalírozós menet... a többi jól kihuzatós országút 110 végsebességgel... Mondjuk ma reggel a fordulatszám mutató elérte a 4500-at, ötödikben... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Én ilyentet nem tapasztaltam. Akkor én vagyok szerencsétlen :) Ahogy visszajöttem nyaralásból vissza viszem hogy így nem jó. Mondjuk én dúsításkor nem veszek észre semmit, de így hogy + benya van benne olyanokat gyorsulok vele mint a #&@ Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Nos előjött egy hiba. Üzemmeleg motornál lefullad, rárúgok gázpedállal megy tovább, szegényítettem akkor többször, de ha dúsítom ritkábban, már így is 3/4re van tekerve, és ennek ellenére befullad. Ma lett lecserélve a benyaszűrő is, semmi változás. update: tankoltam rá 18 liter benzint :) , a jó életbe és most meg megy. túl van az dúsítva szerintem vagy valami egyéb nyűgje van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts