Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

E85 a gyakorlatban

mélykék76

Recommended Posts

Ha valakit érdekel ez az infó:

Megérdeklődtem a matricát és az jött ki h ~900 HUFért le tudom gyártatni. Ebben már benne van az is h elpostázom annak aki kér!

A matrica 3D műgyanta bevonatú, 70 mm átmérőjű, színes, öntapadós vinyl alapon készül.

Ez az átmérő kényelmesen elfér a tankoló nyílás ajtaján.

Átfutási idő kb 2 hét.

Nyílván ha többet kérünk, akkor az ár mehet lefelé! :)

2 matrinya érdekelne...

Megosztás:

• Hozzászólások 7,4k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Gyalázat, hogy ilyenekkel rombolod a renomédat :( :P :hiya:

nem nem.. a V8 az a 2 db C20NE összekapcsolásából lesz, csak még egy forgattyúsházat kéne varázsolnom :P :lol:

És ahhoz meg jól jön a 2 db vezérlő :D :D

Gyalázat vagy sem, a rétre nem fogok a 32vel kimenni... az A omega meg tökéletes cuccolni, utánfutózni miegymás.... :)

:D

Megosztás:

nájn, 10liter már a múltheti etanoltöbbletes fogyasztásom volt, ez a mostani mégtöbb, ezmár 30-40%os, valami nem ok. :(

Pisti, látom agyadra ment a meleg....

Fordítok:

nájn : nem

10 liter már a múltheti etanoltöbbletes fogyasztásom volt : 10 litert evett 100 km alatt, úgy hogy sok etanol és kevés benzin volt az autóba

ez a mostani mégtöbb, ez már 30-40%os : a 12 literes fogyasztás a 10 literes etanolból magasabb arányban tankolthoz képest is növekedést mutat....

(ergo - nem R.G. - benzinből 8 at evett most 12-t, na akkor matekozzá' :) :P :hiya:

Megosztás:

Pisti, látom agyadra ment a meleg....

Fordítok:

nájn : nem

10 liter már a múltheti etanoltöbbletes fogyasztásom volt : 10 litert evett 100 km alatt, úgy hogy sok etanol és kevés benzin volt az autóba

ez a mostani mégtöbb, ez már 30-40%os : a 12 literes fogyasztás a 10 literes etanolból magasabb arányban tankolthoz képest is növekedést mutat....

(ergo - nem R.G. - benzinből 8 at evett most 12-t, na akkor matekozzá' :) :P :hiya:

Nem feltétlenül, csak lehet nem koncentrálok annyira :(

8-9 az olyan korzózós mennyiség :lol: :D :D

Megosztás:

Nem feltétlenül, csak lehet nem koncentrálok annyira :P

8-9 az olyan korzózós mennyiség

csináljak csak NEKED koncentrációs tábort? :hiya:

Kinek mi, városban kb 50 kmet autózok el belőle.. igaz nem korzózva, úgy lehet majd 60at is :lol: :D

hm, hát nékem pöstről avtóbánon elvileg simán meglesz oda vissza, ha nem nagyon ökörködök majd, de mivel becsületes, jogtisztelő állampolgár vagyok (sajna még magyar, de ha így folytatódik nem sokáig) ezért betartom a szabályok egy részét.... :) :( :D

Megosztás:

Kaptam reggel egy kövér 44-es hibakódot (szegény keverék)

350km-en túl vagyok 1/4-ig van a tank ez kb 15-20 litert jelent még.

Viszont dúsítani kell.

Reggeli indításnál várok kb 2-3 percet és akkor nincs se torpanás se fulladás.

Matrica akkor melyik lesz?

Megosztás:

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.