Gabo Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Ha valakit érdekel ez az infó: Megérdeklődtem a matricát és az jött ki h ~900 HUFért le tudom gyártatni. Ebben már benne van az is h elpostázom annak aki kér! A matrica 3D műgyanta bevonatú, 70 mm átmérőjű, színes, öntapadós vinyl alapon készül. Ez az átmérő kényelmesen elfér a tankoló nyílás ajtaján. Átfutási idő kb 2 hét. Nyílván ha többet kérünk, akkor az ár mehet lefelé! :) 2 matrinya érdekelne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Azt vártad, hogy e85ből ugyanannyit eszik ? :( nájn, 10liter már a múltheti etanoltöbbletes fogyasztásom volt, ez a mostani mégtöbb, ezmár 30-40%os, valami nem ok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Gyalázat, hogy ilyenekkel rombolod a renomédat :( :P :hiya: nem nem.. a V8 az a 2 db C20NE összekapcsolásából lesz, csak még egy forgattyúsházat kéne varázsolnom :P :lol: És ahhoz meg jól jön a 2 db vezérlő :D :D Gyalázat vagy sem, a rétre nem fogok a 32vel kimenni... az A omega meg tökéletes cuccolni, utánfutózni miegymás.... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július22, 2009 nájn, 10liter már a múltheti etanoltöbbletes fogyasztásom volt, ez a mostani mégtöbb, ezmár 30-40%os, valami nem ok. :) Nem voltam jó matekból, de 10 helyett 12 az 20% nem ? :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 nájn, 10liter már a múltheti etanoltöbbletes fogyasztásom volt, ez a mostani mégtöbb, ezmár 30-40%os, valami nem ok. :) no most kell elkezdeni visszafelé tekergetni a potikat.... ennyi ideig szokta, most beállt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Nem voltam jó matekból, de 10 helyett 12 az 20% nem ? :) :( hja de benyából gondolom olyan 8 at etetett meg a mocival.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 hja de benyából gondolom olyan 8 at etetett meg a mocival.... 8-9 igen, azért írtam 40%ot. :) Holnap akkor lefényképezem hogy állnak a potik és majd meglátjuk mit javasoltok. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 8-9 igen, azért írtam 40%ot. :) Holnap akkor lefényképezem hogy állnak a potik és majd meglátjuk mit javasoltok. :hiya: Vegyé vissza, azt javasoljuk majd.... :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Vegyé vissza, azt javasoljuk majd.... :( :P ha egyátalán felvannak tekerve, mer lehet hogy minden minimálon van és úgy eszik ennyit. ( bár remélem nem ) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Pár napos előzetes kipróbálásra odaadod?.. vagy csak ha megveszem? :) ment egy pü Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 ment egy pü válaszoltam.. asszem. bár a kérdésre, még nem.. szal erősen gondolkodom rajta, de ha van más jelentkező rá, add el nyugodtan Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július22, 2009 8-9 igen, azért írtam 40%ot. :) Holnap akkor lefényképezem hogy állnak a potik és majd meglátjuk mit javasoltok. :D azt írtad, hogy 10 volt :( :P add a el a kütyüt és légy klubtag :hiya: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július22, 2009 válaszoltam.. asszem. bár a kérdésre, még nem.. szal erősen gondolkodom rajta, de ha van más jelentkező rá, add el nyugodtan 5000 Forintot simán adok érte :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 5000 Forintot simán adok érte :( ki gondolta volna :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 nájn, 10liter már a múltheti etanoltöbbletes fogyasztásom volt, ez a mostani mégtöbb, ezmár 30-40%os, valami nem ok. :( Pisti, látom agyadra ment a meleg.... Fordítok: nájn : nem 10 liter már a múltheti etanoltöbbletes fogyasztásom volt : 10 litert evett 100 km alatt, úgy hogy sok etanol és kevés benzin volt az autóba ez a mostani mégtöbb, ez már 30-40%os : a 12 literes fogyasztás a 10 literes etanolból magasabb arányban tankolthoz képest is növekedést mutat.... (ergo - nem R.G. - benzinből 8 at evett most 12-t, na akkor matekozzá' :) :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 azt írtad, hogy 10 volt :( :P add a el a kütyüt és légy klubtag :hiya: :lol: azt írtam hogy 10volt az etanolos többletfogyasztás már a múlt héten, most pedig emelkedett 13ra, ami a 8-9hez képest 30-40%os plusz. :) szövegértelmezésből 1es. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július22, 2009 Pisti, látom agyadra ment a meleg.... Fordítok: nájn : nem 10 liter már a múltheti etanoltöbbletes fogyasztásom volt : 10 litert evett 100 km alatt, úgy hogy sok etanol és kevés benzin volt az autóba ez a mostani mégtöbb, ez már 30-40%os : a 12 literes fogyasztás a 10 literes etanolból magasabb arányban tankolthoz képest is növekedést mutat.... (ergo - nem R.G. - benzinből 8 at evett most 12-t, na akkor matekozzá' :) :P :hiya: Nem feltétlenül, csak lehet nem koncentrálok annyira :( 8-9 az olyan korzózós mennyiség :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Nem feltétlenül, csak lehet nem koncentrálok annyira :( 8-9 az olyan korzózós mennyiség :P :hiya: :lol: Hát kinek a pap, kinek a paplan. Azért blitzre oda-vissza elég kéne legyen egy tank. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Nem feltétlenül, csak lehet nem koncentrálok annyira :P 8-9 az olyan korzózós mennyiség csináljak csak NEKED koncentrációs tábort? :hiya: Kinek mi, városban kb 50 kmet autózok el belőle.. igaz nem korzózva, úgy lehet majd 60at is :lol: :D hm, hát nékem pöstről avtóbánon elvileg simán meglesz oda vissza, ha nem nagyon ökörködök majd, de mivel becsületes, jogtisztelő állampolgár vagyok (sajna még magyar, de ha így folytatódik nem sokáig) ezért betartom a szabályok egy részét.... :) :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
robi-k Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Gábor, úgy látom, mind sürgetőbbé válik a te kütyüd :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Gábor, úgy látom, mind sürgetőbbé válik a te kütyüd :P :( Persze mire készen lesz, felfedeznek valami baszott nagy magyar olajmezőt, és 190ft lesz a benya literje :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Persze mire készen lesz, felfedeznek valami baszott nagy magyar olajmezőt, és 190ft lesz a benya literje :) És? Nézd meg hogy mikor mondtam, hogy neki kéne állni?.... nem most volt!... CSak magadat okolhatod a válság miatt :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 2 matrinya érdekelne... Na akkor már csak vagy 7 matrica igénylő kellene...jó lenne ha tíz darab összejönne...így adja ki a 900-at... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
robi-k Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Na akkor már csak vagy 7 matrica igénylő kellene...jó lenne ha tíz darab összejönne...így adja ki a 900-at... :) +1 matrica számomra :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Kaptam reggel egy kövér 44-es hibakódot (szegény keverék) 350km-en túl vagyok 1/4-ig van a tank ez kb 15-20 litert jelent még. Viszont dúsítani kell. Reggeli indításnál várok kb 2-3 percet és akkor nincs se torpanás se fulladás. Matrica akkor melyik lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts