Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

E85 a gyakorlatban

mélykék76

Recommended Posts

• Hozzászólások 7,4k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Hagyd rá, majd mesélünk neki az olyan autókról, ahol van teljesítmény is :hiya: :) :( :P

Csütörtökön talál János lelkileg rákészül az emeényre és meglesz az aplikáció :lol:

Gyere le szombaton Csabiékhoz és berakjuk! :D Úgyis Tomi Omiját szereljük!

Megosztás:

Ha valakit érdekel ez az infó:

Megérdeklődtem a matricát és az jött ki h ~900 HUFért le tudom gyártatni. Ebben már benne van az is h elpostázom annak aki kér!

A matrica 3D műgyanta bevonatú, 70 mm átmérőjű, színes, öntapadós vinyl alapon készül.

Ez az átmérő kényelmesen elfér a tankoló nyílás ajtaján.

Átfutási idő kb 2 hét.

Nyílván ha többet kérünk, akkor az ár mehet lefelé! :)

Megosztás:

kell valakinek egy ilyen deluxe kütyü?

20-ért odaadom, mindkét potija jó

nem tudom, nekem nem különösebben vált be a dolog, bár ez lehet, hogy inkább az OFF-ság miatt van, más is nyűglódik vele nálunk

elég sokat mentem vele, illett volna az ecunak alkalmazkodni hozzá, de nem akarja az igazságot

Megosztás:

Nekem is eladóvá vált a Hunflex Deluxe elektronikám, sajnos a központis autó nem szerette.

A potik miatt kicseréltettem, tehát egy teljesen új példányról van szó, autóban még nem volt (csak amennyit az első ülésen utazott :( ).

20-ért adom. Mivel mostmár újonnan 39500, ezért egészen jó üzlet annak, aki megveszi. :)

Megosztás:

Szerintem az én kocsim meg megzavarodott, mert 300km van a napikm számlálóban és már csak negyed felett van a mutató kicsivel. Azmeg erőteljesen 12-13lityis fogyasztás a múltheti 10helyett :P :hiya: :lol:

vajh mi történt? :)

Szerk.: annyit változtattam múlthéthez képest, hogy a hőérzékelőt levettem a termosztát/hűtő közötti csigaalakú csőről és ráfogattam a termosztátházból kilógó fémnyelvre. Ez elvileg együtt melegszik a motorral. Vagy ez nem volt túl jó 5let? :( mindenképpen vízcsőre kéne?

Megosztás:

Szerintem az én kocsim meg megzavarodott, mert 300km van a napikm számlálóban és már csak negyed felett van a mutató kicsivel. Azmeg erőteljesen 12-13lityis fogyasztás a múltheti 10helyett :P :hiya: :lol:

vajh mi történt? :)

Szerk.: annyit változtattam múlthéthez képest, hogy a hőérzékelőt levettem a termosztát/hűtő közötti csigaalakú csőről és ráfogattam a termosztátházból kilógó fémnyelvre. Ez elvileg együtt melegszik a motorral. Vagy ez nem volt túl jó 5let? :( mindenképpen vízcsőre kéne?

Azt vártad, hogy e85ből ugyanannyit eszik ? :D

Megosztás:

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.