invictus Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Megint a parkolóban akarjátok szerelni? :) Látványosság...szedjetek érte pízt. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Megint a parkolóban akarjátok szerelni? :) Előtte kössetek valami cérnát minden egyes kis injektor fémrászorítópöcökre, hogy könnyebben vissza lehessen szerezni, ha leesik :( Én is ott csináltam, ráadásul egyedül! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Megint a parkolóban akarjátok szerelni? :) Előtte kössetek valami cérnát minden egyes kis injektor fémrászorítópöcökre, hogy könnyebben vissza lehessen szerezni, ha leesik :( és ezt nevezi autónak? :P :hiya: szemeteskocsi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Hagyd rá, majd mesélünk neki az olyan autókról, ahol van teljesítmény is :hiya: :) :( :P arra a 10 lóerőre vágsz föl? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 és ezt nevezi autónak? :) :( :hiya: Akkor nevezzük inkább átalakításnak :lol: Amúgy működött a mókolás után is, úgyhogy nem lehet rossz gép :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Én is ott csináltam, ráadásul egyedül! :) Meg is érdemled! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július21, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július21, 2009 arra a 10 lóerőre vágsz föl? :lol: Mééééééé 140 loerős a Mondeó ? :( Na akkor ott van a Senator :P :hiya: Végső estben a Vectra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Mééééééé 140 loerős a Mondeó ? :( Na akkor ott van a Senator :P :hiya: Végső estben a Vectra :) 136 egészen pontosan amúgy nem nyúltad le a crovakészletemet? nem találom egy ideje :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 136 egészen pontosan ... hűűű, és hány tonna? :( ... amúgy nem nyúltad le a crovakészletemet? nem találom egy ideje :P Szerintem az volt, aki a seggedet is megfogta :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 hűűű, és hány tonna? :( 4 vagy 5 biztos megvan :) amúgy 1400, de ez már tényleg OFF amúgy a deluxe egyik hibája (vélhetően), hogy nem megfelelő a hőmérsékletérzékelő hozzá, nagyon kevés a 30 fok Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 amúgy a deluxe egyik hibája (vélhetően), hogy nem megfelelő a hőmérsékletérzékelő hozzá, nagyon kevés a 30 fok Mióta mondom én már ezt. A 30 fokos motor és hideg. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 C20XE-re gondoltam. Hidd el, ott már macerás :hiya: Azvolt igen, de én beapplikáltam. Igaz elég barbár módszerrel, de máshogy sztem lehetetlen megcsinálni. Szétvágtam a kis fekete dobozt. :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Hagyd rá, majd mesélünk neki az olyan autókról, ahol van teljesítmény is :hiya: :) :( :P Csütörtökön talál János lelkileg rákészül az emeényre és meglesz az aplikáció :lol: Gyere le szombaton Csabiékhoz és berakjuk! :D Úgyis Tomi Omiját szereljük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Ha valakit érdekel ez az infó: Megérdeklődtem a matricát és az jött ki h ~900 HUFért le tudom gyártatni. Ebben már benne van az is h elpostázom annak aki kér! A matrica 3D műgyanta bevonatú, 70 mm átmérőjű, színes, öntapadós vinyl alapon készül. Ez az átmérő kényelmesen elfér a tankoló nyílás ajtaján. Átfutási idő kb 2 hét. Nyílván ha többet kérünk, akkor az ár mehet lefelé! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 A 300forintos benzin úgy látom marha jó inspiráció az E85fejlesztésekhez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 kell valakinek egy ilyen deluxe kütyü? 20-ért odaadom, mindkét potija jó nem tudom, nekem nem különösebben vált be a dolog, bár ez lehet, hogy inkább az OFF-ság miatt van, más is nyűglódik vele nálunk elég sokat mentem vele, illett volna az ecunak alkalmazkodni hozzá, de nem akarja az igazságot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 kell valakinek egy ilyen deluxe kütyü? 20-ért odaadom, mindkét potija jó Pár napos előzetes kipróbálásra odaadod?.. vagy csak ha megveszem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Nekem is eladóvá vált a Hunflex Deluxe elektronikám, sajnos a központis autó nem szerette. A potik miatt kicseréltettem, tehát egy teljesen új példányról van szó, autóban még nem volt (csak amennyit az első ülésen utazott :( ). 20-ért adom. Mivel mostmár újonnan 39500, ezért egészen jó üzlet annak, aki megveszi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Szerintem az én kocsim meg megzavarodott, mert 300km van a napikm számlálóban és már csak negyed felett van a mutató kicsivel. Azmeg erőteljesen 12-13lityis fogyasztás a múltheti 10helyett :P :hiya: :lol: vajh mi történt? :) Szerk.: annyit változtattam múlthéthez képest, hogy a hőérzékelőt levettem a termosztát/hűtő közötti csigaalakú csőről és ráfogattam a termosztátházból kilógó fémnyelvre. Ez elvileg együtt melegszik a motorral. Vagy ez nem volt túl jó 5let? :( mindenképpen vízcsőre kéne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július22, 2009 Pár napos előzetes kipróbálásra odaadod?.. vagy csak ha megveszem? :) Okoska, van 4 hengeres autód ? :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Okoska, van 4 hengeres autód ? :) :( :P Ha jól látom van 2 eladó kütyü, azzal le tudná fedni a sok hengert. :hiya: A kettőt megkapná 40-ért, a sokhengereshez úgyis drágább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Okoska, van 4 hengeres autód ? :) :( :P Pistikém.. nézzé' má' rá a lapomra milyen autóim vannak... a C20NE az erősen 4 henger :hiya: :lol: BOCSIKAAAAA :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Ha jól látom van 2 eladó kütyü, azzal le tudná fedni a sok hengert. :P A kettőt megkapná 40-ért, a sokhengereshez úgyis drágább. hja de a V8 as projekt még várat magára.. akkor nem is lenne rossz! :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július22, 2009 Pistikém.. nézzé' má' rá a lapomra milyen autóim vannak... a C20NE az erősen 4 henger :hiya: :lol: BOCSIKAAAAA :D :D Gyalázat, hogy ilyenekkel rombolod a renomédat :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július22, 2009 Szerintem az én kocsim meg megzavarodott, mert 300km van a napikm számlálóban és már csak negyed felett van a mutató kicsivel. Azmeg erőteljesen 12-13lityis fogyasztás a múltheti 10helyett :P :hiya: :lol: vajh mi történt? :) Szerk.: annyit változtattam múlthéthez képest, hogy a hőérzékelőt levettem a termosztát/hűtő közötti csigaalakú csőről és ráfogattam a termosztátházból kilógó fémnyelvre. Ez elvileg együtt melegszik a motorral. Vagy ez nem volt túl jó 5let? :( mindenképpen vízcsőre kéne? Azt vártad, hogy e85ből ugyanannyit eszik ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts