pszilaj Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Tegnap lett nekem is beszerelve (szerelő), negyedig volt a tank amire kb 40 liter e85 tankoltam. Reggelre aztán 2* lefulladt, de aztán ahogy bemelegedett, onnantól semmi probléma nem volt vele. A szerelő azt mondta (hunflex de luxe) teljesen automatikus, semmit nem kell állítgatni, csak akkor kell visszamenni ha rángat stb. (onnantól gondolom tekergetni kell a potmétert :) ). A hidegdúsítási potin tekerj egy kicsit...hagy kapjon némi naftát a hidegben! :( Gondolom a téli indításhoz is srófolni kell majd neki! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 A hidegdúsítási potin tekerj egy kicsit...hagy kapjon némi naftát a hidegben! :) Gondolom a téli indításhoz is srófolni kell majd neki! :( Meglesz de még várok vele, aztán állok neki :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 A hidegdúsítási potin tekerj egy kicsit...hagy kapjon némi naftát a hidegben! :) Gondolom a téli indításhoz is srófolni kell majd neki! :( De most a hidegindítós poti tekergetés semmit sem ér, hiszen a hidegindítási programot 30 fokon megszünteti a szerkezet, és most végig 30 fok felett van mindenhol, ebből következően hiába állítod nem változik semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 De most a hidegindítós poti tekergetés semmit sem ér, hiszen a hidegindítási programot 30 fokon megszünteti a szerkezet, és most végig 30 fok felett van mindenhol, ebből következően hiába állítod nem változik semmi. reggel nincs 30 fok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 De most a hidegindítós poti tekergetés semmit sem ér, hiszen a hidegindítási programot 30 fokon megszünteti a szerkezet, és most végig 30 fok felett van mindenhol, ebből következően hiába állítod nem változik semmi. Akkor dúsítani vagy szegényíteni kellene a keveréken? Mert lehet azért mert dús de lehet azért is mert szegény.. :) Reggel kb 20 fok volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 reggel nincs 30 fok :( Oké, van 20, és a motor környékén nagyon hamar eléri a 30-at. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Na most vettem le a készülék hátulját. Hát amit hidegindítási potinak jelöltetek ("hűtőborda" melletti) nekem középállásban van és nem mozdítható a sztracsatella miatt. A másik pedig mozdítható és nullára van tekerve. Lehet h nálam fordítva vannak a potik?? képet majd este tudok feltenni róla... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Na most vettem le a készülék hátulját. Hát amit hidegindítási potinak jelöltetek ("hűtőborda" melletti) nekem középállásban van és nem mozdítható a sztracsatella miatt. A másik pedig mozdítható és nullára van tekerve. Lehet h nálam fordítva vannak a potik?? képet majd este tudok feltenni róla... Délután én is megnézem már. Milyen készülék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Délután én is megnézem már. Milyen készülék? Elvileg Hunflex DeLuxe, mert hőmérséklet-szenzoros... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Szevasztok srácok! Mostanság valami nem százas az ótóban... :S Hideg indítás után előfordul, h egyik henger pár másodpercig nem dolgozik, ill. langyos motor indítása után erőtlen a motor, szintén rövid ideig... Utána már semmi gond, nem venni észre hibát a működésben. Találkozott már vki ezzel a hibajelenséggel? Mi okozhatja??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 1. Udi 2. J0hnny 3. Gepard 4. Joee 5. GSiCsabi 6. Robi-k 7. invictus 8. Zsoltee87 9. gr3ddy 10. hening 11. Pszilaj Most már beírhatom magamat is. :) Jelentem a készülék beépítésre került és az első 38 liter E85 is befigyelt a tankba. Ennyi fért bele... Elsőre semmi különbséget nem érzek a két üzemmód között. De 7 km alatt nem is lehet érezni. Legfeljebb annyit h olyan furcsa, édeskés szaga van a kipuf.gáznak. De semmi sárga lámpicsek, semmi rángatás. A hideg indítás majd holnap reggel látszik meg. Szerelés: Hunflex belseje: Hunflex rejtekhelye: Sajna nekem az injectorfejek egybe vannak egy műanyagházzal ezért kicsit trükköztem vele, h visszaállítható legyen az eredeti állapot... Injector: Injector: Hőérzékelő: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 ahogy nézem, majdhogynem ahány cucc, annyiféle kivitel nekem kerek potik vannak benne és az elrendezés is tök más :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 ahogy nézem, majdhogynem ahány cucc, annyiféle kivitel nekem kerek potik vannak benne és az elrendezés is tök más :) ezért gondoltam, h nekem a hideg dúsító máshol van... amelyik nullára van tekerve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 ezért gondoltam, h nekem a hideg dúsító máshol van... amelyik nullára van tekerve... Meg kell kérdezni a forgalmazót. Egyébként ahogy látom, a hidegindítás csak a központi befecskendezősöknél jár erőtlen motorral, ennek nem tudom mi lehet az oka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Én nem látok semmit... Szerk.: 10 perc alatt lejöttek a képek is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Meg kell kérdezni a forgalmazót. Egyébként ahogy látom, a hidegindítás csak a központi befecskendezősöknél jár erőtlen motorral, ennek nem tudom mi lehet az oka. több helyen le tud csapódni a szesz, mire beér a hengerbe... a hengerenkéntinél meg szinte a hengerbe megy a cucc... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Szevasztok srácok! Mostanság valami nem százas az ótóban... :S Hideg indítás után előfordul, h egyik henger pár másodpercig nem dolgozik, ill. langyos motor indítása után erőtlen a motor, szintén rövid ideig... Utána már semmi gond, nem venni észre hibát a működésben. Találkozott már vki ezzel a hibajelenséggel? Mi okozhatja??? Senki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Senki? etanollal megy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 etanollal megy? Ott van az aláírásban az értékek, mivel mennyit... De igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Sajna nekem az injectorfejek egybe vannak egy műanyagházzal ezért kicsit trükköztem vele, h visszaállítható legyen az eredeti állapot... Ez sajnos nekem is egybevolt egy műanyagházzal és sehogy sem fért el ez a ház, a hunflex csatlakozói mellett, szóval muszáj voltam a csatlakozókat kivágni a dobozból és a dobozt megszüntetni. :) Valamit valamiért... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Ma reggel fulladás nem volt, 1 km-ig nem húzott az autó de onnantól beindult (kezd hozzászokni). Ami furcsa hogy az önindítót tovább tekeri, mint sima benzinnél (mindenkinél így kell lennie?) Alex75: sok mindenkinek segítenél, ha leírnád (milyen készülékkel használod az etanolt) milyen beállításokkal, többre jutnánk, de ahogy nézem felesben használod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Meg volt az első "hidegindítás". 23 °C-ban nem igazán lehet hidegindításról beszélni! :) Ugyanannyi tekeréssel indult be, majd egy másodpercre leesett a fordulat vagy 500-ra, ami után felkúszott 1300-ra, ahonnan leesett megint 500-ra, majd szépen beállt ~1100-ra. Benzinnel is ott volt, amíg működik a szekunderlevegőpumpa. Amint az kikapcsolt, szépen beállt a fordulat 900-ra. Még egy kicsit vártam aztán elindulás. Semmi negatívat nem mutat a gép a benzines üzemhez képest. Szal nékem teccik! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Másrészt az is eszembe ötlött, hogy a forgalmazó talán téved és amikor megkérdeztem melyik poti mit szabályoz, rosszul mondta, én meg letekertem a dúsítást, ami valójában a hidegindításé....kicsit kísérletezni kell vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Másrészt az is eszembe ötlött, hogy a forgalmazó talán téved és amikor megkérdeztem melyik poti mit szabályoz, rosszul mondta, én meg letekertem a dúsítást, ami valójában a hidegindításé....kicsit kísérletezni kell vele. ha észreveszed rögtön a változást a motor hangjában és az alapjáraton, akkor az az alap dúsítás Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 ha észreveszed rögtön a változást a motor hangjában és az alapjáraton, akkor az az alap dúsítás Járó motor közben még nem tekergettem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts