Stefan Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Nem programozni lehetne menet közben, hanem váltani a különböző előre beállított programok között :D Az ugyanaz, csak nem kell bepötyögni, hanem csak load :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Opel16V! Ha lesz működőképes kütyüd szívesen tesztelném...addig is kipróbálom amit Laller javasolt kiegészítem egy időrelével :D SPM fokozat az tetszik.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 ...Milyen sport? SPM!!! :D :D :D És előbújna egy kamera, aztán gyorsítva vissza tudod nézni utána, hogy mentél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március26, 2008 Akarok most én is csinálni egy ilyen saját flex kütyüt, persze jobbat, mint a mostaniak :D TPS (folytószelep állás) és RPM (fordulatszám) szerint lesz kezelve egy tábla, ami alapján %-os formában növeli az injektor nyitvatartási idejét az ecu vezérlőjeléhez képest. Továbbá az ICT (motorhő jeladó) is befolyásolná az injektorok nyitvatartási idejét, így könnyen megoldódik a hidegindítási problem ;) A táblák PC-ről egyszerűen programozhatóak lennének, és a flex kütyühöz lehetne csatolni egy olyan kis irányító kütyüt, amivel akár menet közben is választani lehet több program közül. :D Mindezt a mostani flex termékek árában... Jól hangzik? :D Hallotunk már indításgátlóról is pár éve oszt semmi nem lett belőle :D :D Olcsóbban akarod csinálni, ugye azt akartad írni ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Na igen. Ez egy G Astránál gondot jelenthet, de láttál már Senator Caravant? :D Elvész benne. :D Nekem E/2 Rekordban volt gáztartály, és simán volt még így is egy b@szott nagy csomagterem (pedig az Sedan volt). És gondolom a bárzongorista is befért a szokásos helyére :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Hallotunk már indításgátlóról is pár éve oszt semmi nem lett belőle :D :D Olcsóbban akarod csinálni, ugye azt akartad írni ? :D :D Lesz az is még a nyáron :D A koncepció az, hogy ugyanannyiért jobbat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 És gondolom a bárzongorista is befért a szokásos helyére :D és még az 5 fős vokált is be lehetett súvasztani.......... :D :D :D nekem a caravanban nem venni észre a pótkerék tartályt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 hallod haver sztem horgáássz kis fa halakat a vidámparkba ha kiröhögtem elmondom mé.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 hallod haver sztem horgáássz kis fa halakat a vidámparkba ha kiröhögtem elmondom mé.... Nem igazán tudok elmenni a táblázaton amit belinkeltél, de mentségenre szolgáljon, hogy ritkán látok ilyesmit.Viszont ha jól értelmezem, akkor a gyári vezérlőprogit felül lehet írni olyanra, hogy le tudja kezelni az E85-t?Tehát nincs vagy nem lenne szükség a kiegészítő elektronikára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 hallod haver sztem horgáássz kis fa halakat a vidámparkba ha kiröhögtem elmondom mé.... hozzáértő kritikát szívesen fogadom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 És gondolom a bárzongorista is befért a szokásos helyére :D Mi a manó? Te láttad a Rekordomat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 ez igy van persze megcsináltuk már a kapcsolható verziót egy 512 es eprom két felén más más program fut és kapcsolásnál lehet választani a két tábla közt Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 ez igy van persze megcsináltuk már a kapcsolható verziót egy 512 es eprom két felén más más program fut és kapcsolásnál lehet választani a két tábla közt Költségileg hogyan néz ki a dolog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 benzineskannában tárolható? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 benzineskannában tárolható? :D Ha az E85-re gondoltál, akkor minden további nélkül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 szerintem jövő héten kipróbálom és ha keverve megy, akkor minden hónapban betankolok a kocsiba meg a kannába Link to comment Megosztás: More sharing options...
zümmy Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Hi mindenki! Ma szereltettem be Kecskeméten a Hunflexemet, de sajnos még nem tudok e85-öt tankolni :D . Tegnap Kalocsán rákérdeztem 3 kútnál is, hogy hallottak tervet egyáltalán a piacradobásáról. Természetesen semmit, de nézzünk már rá a térképre.... Egész dél Mo. üres, nem lehetne megkeresni ezzel valakit, aki mondjuk a Tesco-nál illetékes, mert állítólag minden ilyen kútra ki akarják rakni, de mikor? Ha valaki hall valamit, szóljon, mert így nem üzlet nekem a szerkezet. Sz.fehérváron 250 Ft, ami durva kicsit... Nem hiszem el, hogy nem érné meg egy maszek kútnak, hogy monopol helyzetben ekkora területen értékesítsen. Sajnos addig csak a ti tapasztalataitokat tudom olvasni, én csak álmodok a cefreszagról. Ja, Astra G 1.4 16v :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 én csak álmodok a cefreszagról. Tegyél házipálinkát a kocsiba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 én csak álmodok a cefreszagról. :D Tesco téli ablakmosó folyadék... garantált inhalált vegyigyümi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zümmy Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Nekem is lenne ötletem, de ha valaki nyitna egy etanol üzemet, állítólag Szabadszálláson lesz és egy másik helyen teljes magyar tulajdonú feldolgozó, ami az árakat garantált 100 Ft különbséggel tartja a benyához képest. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Nekem is lenne ötletem, de ha valaki nyitna egy etanol üzemet, állítólag Szabadszálláson lesz és egy másik helyen teljes magyar tulajdonú feldolgozó, ami az árakat garantált 100 Ft különbséggel tartja a benyához képest. :D Sajnos még ki kell alakulnia a piacnak, ez idő... különböző nehézségek miatt eddig stagnált, de remélem most már kicsit gyorsabban fog haladni a fejlődése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Sz.fehérváron 250 Ft, ami durva kicsit... Bp.n a legolcsóbb, ott 215ft.Kméten is 240ft-ért adják...... :D Még szerencse, hogy Udi jár fel Pestre..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Sajnos azért drágább mert ők kintről hozzák be az üzemanyagot (240-250 Ft), pedig van 2 magyar üzem a Tesco velük szerződött ha jól tudom (215 Ft). :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Sajnos azért drágább mert ők kintről hozzák be az üzemanyagot (240-250 Ft), pedig van 2 magyar üzem a Tesco velük szerződött ha jól tudom (215 Ft). :D Ebként éppen ma szaglásztam kicsit a gépet míg hidegen járt én meg bagóztam, hogy tök jó cefreszaga volt a kipuffgáznak, pedig csak keverve használom jelenleg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 bááázz, idült alkesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts