mélykék76 Elküldve Július7, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július7, 2009 ....Jut is eszembe, mk már bentvan a cucc? műkszik is? képek? <_<.... Nincs, -, nincs :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 A tankban van kb 35-40l benya ahoz tankolhatok E85-öt??? Vagy inkább 50-50%-ba tankoljak??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 tényleg csak ennyi :) előtte mérd ki azért a polaritást nah és azt hogy csináljam. Van multiméterem, de azon melyik álláson tudok polaritást mérni? <_< mk, lehet hogy akkor nekem hamarabb bent lesz mint neked. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 A tankban van kb 35-40l benya ahoz tankolhatok E85-öt??? Nyugodtan. Átalakítóval, és anélkül is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 A tankban van kb 35-40l benya ahoz tankolhatok E85-öt??? Vagy inkább 50-50%-ba tankoljak??? A lényeg az, hogy átalakítás nélkül csak max. 50% legyen az E85. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 nah és azt hogy csináljam. Van multiméterem, de azon melyik álláson tudok polaritást mérni? <_< mk, lehet hogy akkor nekem hamarabb bent lesz mint neked. :) egyszerű ha minuszos értéket kapsz, akkor a fekete kábelnél van a + (már ha piros-fekete kábeles a multid :) ), ha pozitív, akkor a pirosnál Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Azt nem említetted meg neki, hogy ne postával küldje, hanem futárszolgálattal?? Nem. Viszont közbejött valami és fel kell ugranom Bp-re, az enyémet átveszem, ha gondoljátok megemlítem neki a futárt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Nem. Viszont közbejött valami és fel kell ugranom Bp-re, az enyémet átveszem, ha gondoljátok megemlítem neki a futárt. Ha csütörtökön jössz pestre, akkor a Lurdyhoz is benézhetnél. Amúgy meg szombaton megyek Szegedre, úgyhogy ha valakinek arrafele kell, akkor el tudom neki vinni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Ha csütörtökön jössz pestre, akkor a Lurdyhoz is benézhetnél. Amúgy meg szombaton megyek Szegedre, úgyhogy ha valakinek arrafele kell, akkor el tudom neki vinni. Most indulok nemsokára. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Most indulok nemsokára. :) Dehát még csak szerda van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Dehát még csak szerda van <_< Igen. És? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Nem. Viszont közbejött valami és fel kell ugranom Bp-re, az enyémet átveszem, ha gondoljátok megemlítem neki a futárt. Na b+, én meg töröltem a hsz-em. Mind1. Az enyémet nem hoznád el???? <_< Áááá, csak poén volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Na b+, én meg töröltem a hsz-em. ... öregszik a moderátor... :) :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 öregszik a moderátor... :lol: :lol: :) Off vége, mert neked már nagyon érik a füles. <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Off vége, mert neked már nagyon érik a füles. <_< :) Szegeden találkozok Vele.. odaadjam Neki? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Átmentem inkább a jó öreg Astra F Egyéb Csevegésbe <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Átmentem inkább a jó öreg Astra F Egyéb Csevegésbe :) Corsa-val? <_< :lol: :lol: Na, de most aztán már tényleg legyen vége az OFF-nak! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Szegeden találkozok Vele.. odaadjam Neki? <_< Megtennéd?? Ezer köszönet. :lol: :) Átmentem inkább a jó öreg Astra F Egyéb Csevegésbe :lol: Helyes. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 öregszik a moderátor... :) :lol: <_< ennél tovább? hova? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Na megjöttem. Számla nélkül kértem a cuccot, így fizettem 20.000-et. A srác rendes volt, azt mondta, azért nem küldi a többieknek futárral, mert neki a postával könnyebb intézni az utánvétet. Megyek szerelni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Na megjöttem. Számla nélkül kértem a cuccot, így fizettem 20.000-et. A srác rendes volt, azt mondta, azért nem küldi a többieknek futárral, mert neki a postával könnyebb intézni az utánvétet. Megyek szerelni. <_< akkor most neked ölöm és bódottá! :) Nekem elvileg holnap lesz valami ilyesmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Na megjöttem. Számla nélkül kértem a cuccot, így fizettem 20.000-et. A srác rendes volt, azt mondta, azért nem küldi a többieknek futárral, mert neki a postával könnyebb intézni az utánvétet. Megyek szerelni. <_< bakker, ha ezt előbb olvasom... Mondjuk mind1, úgysem jártál volna erre. Sok sikert a szereléshez. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 olvastam valahol vmi lambda monitorról(ami 1 szodából és valamiféle kijelzöből áll)amivel nyomon lehet követni a keveék alakulásást??? tud erröl valaki vmit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Beszereltem, működik, már csak el kell rendezni a kábeleket szépen meg mindent rögzíteni. <_< Aztán töltöm bele a szeszt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 olvastam valahol vmi lambda monitorról(ami 1 szodából és valamiféle kijelzöből áll)amivel nyomon lehet követni a keveék alakulásást??? tud erröl valaki vmit? van ilyen igen. jó drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts