zotya975 Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Ha majd megjönnek a szerkezetek itt aki a környéken van nincs kedve közösen a kettőt beszenvedni? <_< Én szivesen segítek, ha te értesz hozzá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Én szivesen segítek, ha te értesz hozzá. :) szintén zenész. <_< Nekem is jön egy, de azon gondolkoztam hogy egyedül nem merek majd nekiállni a szerelésnek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 szintén zenész. <_< Nekem is jön egy, de azon gondolkoztam hogy egyedül nem merek majd nekiállni a szerelésnek. :) Nem laksz messze ha gondolod küldhetjük együtt az ipart :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Nem laksz messze ha gondolod küldhetjük együtt az ipart :lol: a vasárnapom pl előreláthatólag szabad, bár benzin a kocsiban szinte már nincs is, mert az etanolra gyúrok. <_< De akár meg is beszélhetjük, Tbányára még eltudok ugrani vele, aztán elmegyünk valahova etanolt tankolni és legalább ha az egyikünknek működik, az haza tudja vontatni a másikat. :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 a vasárnapom pl előreláthatólag szabad, bár benzin a kocsiban szinte már nincs is, mert az etanolra gyúrok. <_< De akár meg is beszélhetjük, Tbányára még eltudok ugrani vele, aztán elmegyünk valahova etanolt tankolni és legalább ha az egyikünknek működik, az haza tudja vontatni a másikat. :) :) :lol: Én péntektől hétfő reggelig foglalt vagyok. Amint megjön szeretném beapplikálni mert nekem is alig van benya, csak kannában 20 liter etanol hátul. Mondjuk kérdés mikor jön meg. Bár közel vagyunk Bp-hez, szóval talán a posta se lesz lassú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Ne féljetek tőle... Én egyedül barmolom szét... és ha sikerül akkor szeszkazán lesz... ha nem , akkor járok biciklivel... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Én péntektől hétfő reggelig foglalt vagyok. Amint megjön szeretném beapplikálni mert nekem is alig van benya, csak kannában 20 liter etanol hátul. Mondjuk kérdés mikor jön meg. Bár közel vagyunk Bp-hez, szóval talán a posta se lesz lassú. kecskemétről jön a cucc. :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Én péntektől hétfő reggelig foglalt vagyok. Amint megjön szeretném beapplikálni mert nekem is alig van benya, csak kannában 20 liter etanol hátul. Mondjuk kérdés mikor jön meg. Bár közel vagyunk Bp-hez, szóval talán a posta se lesz lassú. A posta gyorsasága és a távolság nem egyenesen arányos...tapasztalataim szerint... Tegnap néztem a kutat és 210 HUF lett itt az E85... 93 HUF a különbség! <_< Eddig asszem csak hetven valamennyi volt...a kilencvenötöshöz képest... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 A posta gyorsasága és a távolság nem egyenesen arányos...tapasztalataim szerint... Tegnap néztem a kutat és 210 HUF lett itt az E85... 93 HUF a különbség! :) Eddig asszem csak hetven valamennyi volt...a kilencvenötöshöz képest... :lol: én most 301ért tankoltam benzint, az etanol meg zocsa adata alapján 225, tehát nálunk csak 76Ft különbség, de még így is király. :) btw kút ahol voltam, lukoil, nemtudom hogy a magas benzinárra való tekintettel vagy elromlott a pumpa, de az összes 98as tömlő "üzemen kívül" felirattal van ellátva. Gondolom eddig se hordták 100literjével, most meg főleg nem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 kecskemétről jön a cucc. :) <_< A e85kft-nél a honlapon Budapest Tűzoltó utca van megadva, ezért gondoltam hogy Pestről jön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 A e85kft-nél a honlapon Budapest Tűzoltó utca van megadva, ezért gondoltam hogy Pestről jön. ismerősöm személyesen vette át, miután felhívták ráadásul megkapta számla nélkül, ami nekem baxa a csőrömet egy kicsit ... pláne, hogy számla nem jött a cuccal Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 ismerősöm személyesen vette át, miután felhívták ráadásul megkapta számla nélkül, ami nekem baxa a csőrömet egy kicsit ... pláne, hogy számla nem jött a cuccal Tőlem megkérdezték, h fontos e az áfa avagy nem... <_< Kiváncsi vagyok, h mi lesz a csomag ára... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 A e85kft-nél a honlapon Budapest Tűzoltó utca van megadva, ezért gondoltam hogy Pestről jön. hmm lehetséges. Én eddig abban a tudatban éltem hogy e85kft kecsón van. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 e85 kft honlapján lenne egy beszerelést segítő videó, de valahogy nincs ott a link ahova írva vagyon. Fentvan valahol jútúbon vagy ilyesmin ez a videó? vagy valakinek ha esetleg meglenne és megtudná osztani, nagyon hálás lennék. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 hmm lehetséges. Én eddig abban a tudatban éltem hogy e85kft kecsón van. <_< Itt gyártják, ott forgalmazzák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Itt gyártják, ott forgalmazzák. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Tőlem megkérdezték, h fontos e az áfa avagy nem... <_< Kiváncsi vagyok, h mi lesz a csomag ára... postán kérted? 29.500 Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 postán kérted? 29.500 Hogy lesz a 20+áfából 29.500??? Én mikor a 2 hátsó lámpámat feladtam egy méretes dobozban, az volt talán 1600huf. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Hogy lesz a 20+áfából 29.500??? Én mikor a 2 hátsó lámpámat feladtam egy méretes dobozban, az volt talán 1600huf. az valóban érdekes. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Hogy lesz a 20+áfából 29.500??? Én mikor a 2 hátsó lámpámat feladtam egy méretes dobozban, az volt talán 1600huf. értékbiztosítás a vicc benne, hogy harmadennyiért kihozza a gls is Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Tőlem megkérdezték, h fontos e az áfa avagy nem... <_< nah....balkán.hu..... garancia? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 értékbiztosítás a vicc benne, hogy harmadennyiért kihozza a gls is <_< frankó, akkor mégjó hogy 30at hagytam itt muternak az asztalon, lehet pislogott volna ha itthagyom a 25öt és közben 30at kell fizetni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
robi-k Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 kössz. felhívtam őket és lenne 4600 huf,ami nem sok,DEEEEE csak 2 bar-t tud.az nekem kevés. <_< ráadásul nem is szerelhető,össze van préselve.azért kössz. :) Ne új típust keressél, hanem a régi, még kb 2000-ben a GM típusú rendszereknél Lada NIVA 1,7 és Lada szamara 21093 motoroknál alkalmazott nyomásszabályozót, az szabadon állítható bármilyen nyomásra. Majd utánanézek a katalógus számának és megírom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 postán kérted? 29.500 Ha a postázás miatt ilyen sok, akkor lehet h jobb/olcsóbb lett volna elmenni K.métre érte és még autókáztam volna is! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 jobb/olcsóbb lett volna elmenni K.métre Etanollal mindenképp. :) Esetleg még a helyi arcokkal is tudtál volna találkozni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts