Udi Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Kecskeméten Oil kút technikai okok miatt zárva van, viszont új helyen az IVY Kft. benzinkútjánál lehet kapni E85-öt 219 Ft-os áron! Cím: Kecskemét, Szt. István krt. 50 (Szőlőfürttel szinte szembe). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Jár még vki. mostanában, úgy értem ilyen hidegben felesben etanollal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Jár még vki. mostanában, úgy értem ilyen hidegben felesben etanollal? mi 100%-al. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 mi 100%-al. De gondolom nem átalakítás nélkül, ugye? Mert én arra lennék kíváncsi, okoz-e most indítási gondot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 De gondolom nem átalakítás nélkül, ugye? Mert én arra lennék kíváncsi, okoz-e most indítási gondot. :lol: nincs benne semmi. egy mazda a gép. reggel elindul most még.nem az első fodulatra(mint benyával).2-3 mp tekerés után simán indul.a multkor apóséknál szilváson -6 fokban már nem volt buli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 nincs benne semmi. egy mazda a gép. reggel elindul most még.nem az első fodulatra(mint benyával).2-3 mp tekerés után simán indul.a multkor apóséknál szilváson -6 fokban már nem volt buli. És apránként szoktattátok, vagy eszi-nem eszi nem kap mást? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 És apránként szoktattátok, vagy eszi-nem eszi nem kap mást? :lol: kipróbáltam elöszőr kb. 20%-al.200 km után már 50-el ment majd 80-al.az első 1000 km uta tisztán kapja.azóta 8-at eszik 6.5 helyett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 kipróbáltam elöszőr kb. 20%-al.200 km után már 50-el ment majd 80-al.az első 1000 km uta tisztán kapja.azóta 8-at eszik 6.5 helyett. Hát nem tudom, este találkozunk a helyi Opelosokkal, ha ott lesz Karcsi bácsi, megkérdezem mit szól hozzá, Ő felénk a Mester. :lol: Ha rábólint tankolok felesbe. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Hát nem tudom, este találkozunk a helyi Opelosokkal, ha ott lesz Karcsi bácsi, megkérdezem mit szól hozzá, Ő felénk a Mester. :lol: Ha rábólint tankolok felesbe. :lol: az opel nemtom mit szól majd hozzá.nekem csak a pároméval van tapaszt,de az nagyon jó!de vigázz mert engem is megszívatott a rengeteg kioldott trutyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Hát nem tudom, este találkozunk a helyi Opelosokkal, ha ott lesz Karcsi bácsi, megkérdezem mit szól hozzá, Ő felénk a Mester. :lol: Ha rábólint tankolok felesbe. :) Ha visszaolvasnál láthatnád, hogy tapasztalat van bőven, 50% zutyulástól még egyik autó sem adta be az unalmast. Gyakorlatilag ilyen arányt csont nélkül bír a technika.Fölötte már elektronika szükséges. Erre az ellenpélda a Mazda! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Ha visszaolvasnál láthatnád, hogy tapasztalat van bőven, 50% zutyulástól még egyik autó sem adta be az unalmast. Gyakorlatilag ilyen arányt csont nélkül bír a technika.Fölötte már elektronika szükséges. Erre az ellenpélda a Mazda! :lol: egy másik fórumon olvastam,hogy az újabb mergák is simán mennek tisztán.van aki 1.5 éve jár vele. gondolom attól is függ menyire rugalmasak a ecu-k. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 egy másik fórumon olvastam,hogy az újabb mergák is simán mennek tisztán.van aki 1.5 éve jár vele. gondolom attól is függ menyire rugalmasak a ecu-k. Asszem pihentetem a dolgot tavaszig, elvégre +20 fokban kényelmesebb kocsit szerelni az út szélén, mint -10-ben, ha bármi gond lenne. pölö nem indul, vagy eltömödik a trutyitól a szűrő. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Asszem pihentetem a dolgot tavaszig, elvégre +20 fokban kényelmesebb kocsit szerelni az út szélén, mint -10-ben, ha bármi gond lenne. pölö nem indul, vagy eltömödik a trutyitól a szűrő. :lol: nemtom nektek hol van szűrő.a mazdiban nekem a tankban lévő tömödött el.a motortérben lévőt cseréltem és szét is vágtam,de az tiszta volt.viszont a tanki az nagyon sz@ros volt.nem ment az ótó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 nemtom nektek hol van szűrő.a mazdiban nekem a tankban lévő tömödött el.a motortérben lévőt cseréltem és szét is vágtam,de az tiszta volt.viszont a tanki az nagyon sz@ros volt.nem ment az ótó. Nekem lent van a jobb hátsó kerék alatt, azt 2 perc cserélni, a másik bent van a tankban az AC-re szerelve, azt elég nehéz cserélni. Amikor megvettem a kocsi lecseréltem a külső szűrőt. Csodálom, hogy egyáltalán áttengedte a benyát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Nekem lent van a jobb hátsó kerék alatt, azt 2 perc cserélni, a másik bent van a tankban az AC-re szerelve, azt elég nehéz cserélni. Amikor megvettem a kocsi lecseréltem a külső szűrőt. Csodálom, hogy egyáltalán áttengedte a benyát. :lol: az ac csak nyomni tud nagyot.szívni már nem,azt a gazda szokta ha eldugul az ac elötti szűrő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 az ac csak nyomni tud nagyot.szívni már nem,azt a gazda szokta ha eldugul az ac elötti szűrő. Ebben azért én nem lennék olyan biztos, van itt a fórumon egy-két emberke aki látott már a kocsi alá nézve összehorpadt tankot. :lol: Mondjuk multkor én is alánéztem, mert csodálltam, hogy csak 20 liter ment bele, azt hittem csak 10 liter körül van a tankba, alá is feküdtem, hogy csak nem....?! de szerencsére csak a műszer szarakodik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Ebben azért én nem lennék olyan biztos, van itt a fórumon egy-két emberke aki látott már a kocsi alá nézve összehorpadt tankot. :lol: Mondjuk multkor én is alánéztem, mert csodálltam, hogy csak 20 liter ment bele, azt hittem csak 10 liter körül van a tankba, alá is feküdtem, hogy csak nem....?! de szerencsére csak a műszer szarakodik. :lol: biztos igy van,de ez a japán csoda nem szívot nagyot különben szétszívta volna a szűrőt sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 biztos igy van,de ez a japán csoda nem szívot nagyot különben szétszívta volna a szűrőt sztem. Jülönben én is csodálkoztam hogy tudja az a kis AC összehorpasztani a látszólag elég masszív tankot, de raktak fel képet is róla, szóval volt már ilyen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Jülönben én is csodálkoztam hogy tudja az a kis AC összehorpasztani a látszólag elég masszív tankot, de raktak fel képet is róla, szóval volt már ilyen. :lol: nekem az opelen akkora van mint egy kólás doboz.az tud szívni rendesen,mert olyannal szoktam a benzint szivatyúzni tartályból és ott simán felszívja 3 méter mélyről. a mazdié meg akkora mint a semicilines doboz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Jülönben én is csodálkoztam hogy tudja az a kis AC összehorpasztani a látszólag elég masszív tankot, de raktak fel képet is róla, szóval volt már ilyen. :lol: masszív tank??? hehe... nézd meg jobban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 masszív tank??? hehe... nézd meg jobban :lol: Odaírtam "látszólag" nézd meg jobban! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 masszív tank??? hehe... nézd meg jobban :lol: hááát..... speciel a rekié nem gagyi. amikor felfujtam,már nem emlékszem,akkor elég nagy nyomás kellett hozzá azt tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Az astráé más tészta, egy macska kinyújtózik a kocsi alatt véletlen, aztán máris csak 40L-es lesz :lol: Meg könnyen reped is, nálam már volt ilyen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Az astráé más tészta, egy macska kinyújtózik a kocsi alatt véletlen, aztán máris csak 40L-es lesz :lol: Meg könnyen reped is, nálam már volt ilyen. :lol: azt hittem az már müanyag tankos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 azt hittem az már müanyag tankos. Ez enyém fém, 94-es. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts