Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 7,4k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Gondolom nem változik az ára gyakorlatban mert így is tetemes haszon van rajta. Voltam ma Daniéknál, jövőhéten megyek a 2.6 V6al is...esetleg oda tudnál jönni te is ? Csüt vagy péntek f4 körül...

ezt majd előtte nap tudjuk megbeszélni, nem tudom még jövő héten melyik nap merre járok. hívj fel majd.

Elküldve

Fogyasztásom: 8,62 vegyesben. Lehetne jobb is, de nem olyan rossz ez... :D

Ja és a debrecenieknek mondom, hogy a Kassai út elején lévő kútnál 266,9 az E85... :D

Elküldve
Fogyasztásom: 8,62 vegyesben. Lehetne jobb is, de nem olyan rossz ez... :D

Ja és a debrecenieknek mondom, hogy a Kassai út elején lévő kútnál 266,9 az E85... :D

Nekem is annyi, ha nem városban használom 1-2km-re. :D

Elküldve
Nekem is annyi, ha nem városban használom 1-2km-re. :D

Hát olyankor nekem is tíz fölött van... :S

Neked be van kapcsolva az ECO mód valamelyik fokozata?

Elküldve

Nálam is ki van kapcsolva az eco mód és tényleg jobb lett a fogyi. Legutóbbi hosszútáv 3 órás araszolással lett 6.9 l/100km. :D

Elküldve
Én az ECO1 vagy ECO2 módra gondoltam. Azt tudom, hogy egy beépített megy alapból. :D

(Megtanultam... :D )

Az ECO=1 a második fázis régebbi verziója (kevesebb szempont szerint szabályoz), az ECO=2 pedig az újabb verziója. Az első fázist nem lehet állítani ill. tiltani.

Elküldve
Az ECO=1 a második fázis régebbi verziója (kevesebb szempont szerint szabályoz), az ECO=2 pedig az újabb verziója. Az első fázist nem lehet állítani ill. tiltani.

Melyik ez a beállítás és milyen értéken kellene állnia? :-)

Elküldve

A múlt héten vettem néhány új gyertyát, és úgy gondoltam, hogy mivel az etanol érzékeny a gyújtásra, ezért úgy gondoltam, milyen jó lesz, ha többpólusú gyertyával próbálkozom... Na most Z14XEP-hez való töbpólusú cucc nem volt, ezért ugyan olyan hőértékelle rendelkező másikat választottam...

Ennek lehet most az az ereménye, hogy reggelenteelég sokat kell köszörülni ahhoz, hogy elinduljon az autó? Merthogy korábban az egypólusú cuccal nem volt ilyen probléma...

Javasolt egyáltalán az ilyesmi? Vagy többpólusú gyertyával nem is érdemes próbálkozni?

Elküldve

Szombaton autókáztam, országúton 300 km 8,8-as átlaggal.. Nem rossz, annak a fényében, hogy 110-120-as átlag volt, néha agresszív gyorsításokkal. :D

Elküldve
Szombaton autókáztam, országúton 300 km 8,8-as átlaggal.. Nem rossz, annak a fényében, hogy 110-120-as átlag volt, néha agresszív gyorsításokkal. :D

Inkább focizni járnál, fene a beledet. :D

Elküldve
Kollégám kérdezi, hogy 1.2-es Splash-al mik a tapasztalatok. Akár vegyesben akár átalakítóval.

Gabi? Mackó? Bárki?

Egy szomszédos emberke éppen mostanság rakott egy E85power kitet ilyenbe, nem tudom azóta

mennyi tapasztalata van... az első tapasztalatait megírta a http://e85power.hu fórumon az "E85power kitet használok"

topicban a használati tapasztalatoknál. Suzukikkal úgy ánblokkk jók a tapasztalatok.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.