pszilaj Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 ECO nálad hogy áll? Ha 1 vagy 2, akkor tedd át inkább 0-ba, az okozhat ilyen gondot. Vagy ha a SPORT mód nincs bekapcsolva. ECO nálam nullás és a sport mód is be van kapcsolva... Lehet h a fullgázos pörgetés tett be neki? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Tudsz rá tenni notit a kezelőprogrammal telepítve (letölthető a honlapról)? Mert ha igen, csörögj rám, két percben átnézzük, és akkor nem kell sehova elvinni az autót :angry: lehet hogy csak az ECO beállítás rossz. Oké ! bár ma elaludt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Oké ! bár ma elaludt <_< Attól még rá kell nézni :angry: Fő a tuti biztos :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 ECO nálam nullás és a sport mód is be van kapcsolva... Lehet h a fullgázos pörgetés tett be neki? <_< Simán letörhetett egy darab a szelepből... Mérj kompressziót az megmondja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 ECO nálam nullás és a sport mód is be van kapcsolva... Lehet h a fullgázos pörgetés tett be neki? <_< Amúgy a hengerfejtömítés cserénél volt síkolva a hengerfej? Tömítés milyen került bele? Mert lehet ott is probléma. Ja, hengerfejcsavarok újak lettek betéve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Amúgy a hengerfejtömítés cserénél volt síkolva a hengerfej? Tömítés milyen került bele? Mert lehet ott is probléma. Ja, hengerfejcsavarok újak lettek betéve? Sajnos a hengerfej nem lett síkolva... <_< Tömítésre nem emlékszem milyen márka volt, de valami 7000 körüli árban volt...csavarok újak vannak benne, victor reinz márkájú. Ja és 2008 decemberben csináltam, azt hiszem. A vízcsövek nem keményednek föl. Eddig nem volt baja...akkor tájt volt ilyen, mikor a főtengelyszíjtárcsa kezdett elfordulni...Akkor beragasztottam a csavart, de a főtengelyen a fogaskereket ki kellett hézagolni...lehet hogy az adta fel... Eléggé erős szeszszaga van a kipufnak és töfög vagy milyen hangja van...mintha utógyújtás lenne...vagy túlsokat kapna...valamint vesztett sokat az erejéből. A 0170-es hibát meg teljesen változó időpontokban dobja. Volt hogy hatvannál, de volt mikor elkezdtem gyorsítani és amíg nyomtam a gázt, világított a hibajelző folyamatosan. Majd elaludt, pedig 130-al mentem. Aztán egy idő után megint kigyulladt, de fél perc múlva elaludt... :angry: A hétvégén megnézem a szíjtárcsát, meg holnap reggel laptoppal csinálok logot, hogy nem-e a lambda-szonda haldoklik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Simán letörhetett egy darab a szelepből... Mérj kompressziót az megmondja! Akkor nem folyamatosan töfögne? Mert nekem csak néha...nem szabályosan, hogy egy henger állandó kihagyásához lehessen kötni... Mintha néha kihagyna a gyújtás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Akkor nem folyamatosan töfögne? Mert nekem csak néha...nem szabályosan, hogy egy henger állandó kihagyásához lehessen kötni... Mintha néha kihagyna a gyújtás... Gyertyák?AGR? Nem 0173 a hibakód? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Gyertyák?AGR? Nem 0173 a hibakód? Gyertyákat megnéztem most, szépek. Normális színűek és egyformán. AGR több éve le van zárva. Arra kapom folyamatosan a 0400-as hibát... <_< 0170-et kapok mindig... 10 villogás, 1 villantás, 7 villogás, 10 villogás... :angry: Ja és 1200-as fordulat környékén eléggé rángat a motor...ha megnyomom a gázpedált abbahagyja...vagy ha lecsökken a fordulat alapjáratra, akkor is elhagyja... :oo Viszont alapjáraton is viszi a kasztnit, 5.ben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Monof Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 És igen, végre 10 liter alatt az átlag fogyim, pontosabban 9,6. Igaz, ebbe most sok 90-es tempó is volt, M0-on <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Gyertyákat megnéztem most, szépek. Normális színűek és egyformán. AGR több éve le van zárva. Arra kapom folyamatosan a 0400-as hibát... <_< 0170-et kapok mindig... 10 villogás, 1 villantás, 7 villogás, 10 villogás... :angry: Ja és 1200-as fordulat környékén eléggé rángat a motor...ha megnyomom a gázpedált abbahagyja...vagy ha lecsökken a fordulat alapjáratra, akkor is elhagyja... :oo Viszont alapjáraton is viszi a kasztnit, 5.ben 1600 rpm alatt ne használd, ezt pont a múltkor már kiveséztük. Etanollal jónak érezhető alatta is, de nem szabad ott használni. Ha nem volt síkolva a hf, akkor lehet hogy két henger közt van átégve most a tömítés. azt még érdemes ellenőrizni, hogy az olajsapkán nincs-e kávészínű hab. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 1600 rpm alatt ne használd, ezt pont a múltkor már kiveséztük. Etanollal jónak érezhető alatta is, de nem szabad ott használni. Ha nem volt síkolva a hf, akkor lehet hogy két henger közt van átégve most a tömítés. azt még érdemes ellenőrizni, hogy az olajsapkán nincs-e kávészínű hab. Néztem azt is, de nincs rajta semmi... <_< Városban nem nagyon megy 1600 fölé... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Meg volt ma reggel a monitorozás. Valamennyivel okosabb lettem, de nem sokkal. A motorvezérlő tutira vészüzemmódban megy. Bár sárga lámpa nincs. De az alapjárati injektornyitási idő 7 ms, a 3,5-4,5 helyett. A lambda minimum és maximum jelek ki sem mozdulnak a 0-ról, illetve a 10 mV-ról. Hiába morgattam 2000 fordulaton vagy 2 percig az üzemi hőmérséklet elérése után. Amíg a motor nem kezd el melegedni(itt értem azt, hogy megmoccan a hőm.mutató) addig nincs gond az alapjárattal. Csak ezután kezd el pöfögni. Nyilván sokat kap. Van is fogyasztása. Mentem a csütörtöki tankolás óta majdnem negyven kilométert és már vagy 6-8 litert benyesett. Délután vagy holnap reggel garázsba viszem és megnézem azt a szíjtárcsát. Ha az nincs elmozdulva(mint régen mikor ilyen gondja volt), akkor próbaképpen belecsavarom a régi lambda-szondát. Megpróbálom szűkíteni a hibaforrást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Inkább vedd le az aksit 1 napra és utána ha visszaraktad járasd kb. 10 percig és utána indulj el vele egy kisebb útra. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Inkább vedd le az aksit 1 napra és utána ha visszaraktad járasd kb. 10 percig és utána indulj el vele egy kisebb útra. <_< Az javít valamit rajta? Mert eddig hiába volt levéve az akkusaru, akár egy napra is, a hibakódok sosem törlődtek ki... :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Városban nem nagyon megy 1600 fölé... <_< Visszakapcsolsz, és megy. Tényleg ne használd így, max dugóban araszolásnál amikor muszáj. Beégnek a kipuff szelepek, és 1500-től lefelé az ECU alapjárati üzemben van, eltolódik a keverékszabályzás. Benzinnel már nem is használnád itt, mert szarul menne, csak az etanol csalóka. Akkor tényleg falsot kap (akár a vezérműtengely rossz szöge miatt, vagy szeleptányér-törés miatt), vagy rossz az új lambdád. Esetleg kontaktos a csatlakozója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Nekem is viszonylag gyakori hogy 1500 alatt van a fordulat. Az mitől van, hogy üzemmeleg a kocsi, van rendes lambdajel, viszont nem ég a programban a piros LL lámpa, és nem mutatja az üzemanyag fajtáját? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Nekem is viszonylag gyakori hogy 1500 alatt van a fordulat. Az mitől van, hogy üzemmeleg a kocsi, van rendes lambdajel, viszont nem ég a programban a piros LL lámpa, és nem mutatja az üzemanyag fajtáját? Amíg nem ég az LL lámpa, addig nincs stabil jó lambdajel. Addig az üa típust se mutatja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 rossz az új lambdád. Esetleg kontaktos a csatlakozója. ...vagy test probléma, mint nálam annó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Ma visszaraktam a régi lambda-szondát. A töfögés elmúlt és az injektor nyitási idők is visszaálltak 3,5 ms-ra. Ami azt jelenti, hogy az "új" lamdba-szonda behalt. Érdekes, hogy a vezeték simán megfordul benne. Olyan mintha belül megszakadt volna. A mostani szonda min és max jelei nem nagyon különböznek, de legalább nem vészüzemben megy a taliga. Szerintetek érdemes az Autotéka 2000 Kft-vel próbálkozni garanciális csere ügyben? Mert EZT írják a garancia dologra... <_< Mert kicsit rossz érzés, hogy még 3 hónapig sem bírta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Ma visszaraktam a régi lambda-szondát. A töfögés elmúlt és az injektor nyitási idők is visszaálltak 3,5 ms-ra. Ami azt jelenti, hogy az "új" lamdba-szonda behalt. Érdekes, hogy a vezeték simán megfordul benne. Olyan mintha belül megszakadt volna. A mostani szonda min és max jelei nem nagyon különböznek, de legalább nem vészüzemben megy a taliga. Szerintetek érdemes az Autotéka 2000 Kft-vel próbálkozni garanciális csere ügyben? Mert EZT írják a garancia dologra... <_< Mert kicsit rossz érzés, hogy még 3 hónapig sem bírta... Vidd vissza, csapj az asztalra, hátha... A régi szondád se túl jó, ha nem különbözik a min/max érték. Illetve lehet kell neki pár km, mire elindul a lambdaszabályzás a rossz lambda után, majd nézz rá ma is, elindult-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Vidd vissza, csapj az asztalra, hátha... A régi szondád se túl jó, ha nem különbözik a min/max érték. Illetve lehet kell neki pár km, mire elindul a lambdaszabályzás a rossz lambda után, majd nézz rá ma is, elindult-e. Visszamenni nem nagyon tudok, mert Debrecenből nem könnyű elszaladni ezért... <_< De telefonon azért rá fogok kérdezni, hogy ilyenkor mi a f_sz van... Azért cseréltem ki, mert nem volt jó... De addig amíg nem tudom kicserélni jóra, legalább tudok vele járni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Vidd vissza, csapj az asztalra, hátha... A régi szondád se túl jó, ha nem különbözik a min/max érték. Illetve lehet kell neki pár km, mire elindul a lambdaszabályzás a rossz lambda után, majd nézz rá ma is, elindult-e. Nekem olyan szerelőm van, akinek kedvezményei vannak a boltban ahol vásárol. Ő is szereli be, ha valami esetleg kell, így van rá garancia. Mert a házilag beszerelt dolgokra nemigen érvényes a Garancia... Persze ismerős által lehet némi esélyed <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Ma délután dobtak be a postaládába E85Poweres szórólapot. Gabi ez tervezett reklám, vagy valaki magán akciózik? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Ma délután dobtak be a postaládába E85Poweres szórólapot. Gabi ez tervezett reklám, vagy valaki magán akciózik? <_< Tervezett reklám :angry: Debrecenben pl nemsokára az egyik rádióban lesz. Meg megyünk a tuningshow-ra jövő hétvégén kiállítani is. Valahogy csak tudatni kell az emberekkel, hogy létezik egy jó megoldás :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts