Gelko Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Bekerült ma Édesanyám omegájába is az átalakító ( 2.6 V6). Gyorsan tankoltam is bele etanolt, hazafele érzehető volt hogy jobban megy vele az autó <_< Köszi Gabi ! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Csináld magad átalakító központishoz: http://bsselektronika.hu/index.php?id=511 Vélemények között van egy C20NE, C14NZ is de téli tapasztalatról nem ír. <_< Hopp! Ezt megépítjük. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Bekerült ma Édesanyám omegájába is az átalakító ( 2.6 V6). Gyorsan tankoltam is bele etanolt, hazafele érzehető volt hogy jobban megy vele az autó <_< Köszi Gabi ! :D Dani nem jelezte hogy lenne gondja a beállítással, úgyhogy remélem sikerült neki mindent jól. Ha esetleg tiszta E85-tel nehézkesebb lenne még a hidegindítás, akkor pontosítunk :D Majd szólj ha jössz Danihoz az astrával, aztán frissítünk azon is SW-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Dani nem jelezte hogy lenne gondja a beállítással, úgyhogy remélem sikerült neki mindent jól. Ha esetleg tiszta E85-tel nehézkesebb lenne még a hidegindítás, akkor pontosítunk <_< Majd szólj ha jössz Danihoz az astrával, aztán frissítünk azon is SW-t. Majd reggel kiderul. szolok majd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Reggeli indítás központi injektoros mocival fele szesz-fele benya üanyaggal, átalakító nélkül. A kijelzőn -6 fok volt, de a külső hőmérsélet jeladóm rossz, valójában -12-őt mértem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Monof Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Na, úgy néz ki, hogy haladunk. Ma szinte pöccre indult reggel, le se állt. Jó lesz. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Szétb@sz az ideg! Nem tudtam elindulni,mert nem indult... 10x próbáltam indítani. Benzinnyomás tuti van,mert a hídból spriccel ki a szaft,mint az állat. Rohadtul unom mááááááár! <_< ...és csak -3 fok van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Monof Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Szétb@sz az ideg! Nem tudtam elindulni,mert nem indult... 10x próbáltam indítani. Benzinnyomás tuti van,mert a hídból spriccel ki a szaft,mint az állat. Rohadtul unom mááááááár! <_< ...és csak -3 fok van. Hát... meg tudom érteni. Nekem szerencsére ilyen még nem volt, (lekopogtam) max szenvedtem vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Monof Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Gábor, ha benyát tankolok, akkor mennyire fog anyázni az átalakító? Csak tervezek már egy tesztet h benzinből mennyit eszik, legyen világos összehasonlítási alapom. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Nálam is minden ok. J0hnny! Csinálni kellene egy log-ot, jó volna látni az indításkor mennyi volt a feszültség. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Nekem minden alapbeállításon van hidegindítás szempontjából. Tisztán etanollal 4-5.-re indul el -8-10 fok körül. Ha van 40 liter E85-höz 5 liter benzin akkor elsőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Nálam is minden ok. J0hnny! Csinálni kellene egy log-ot, jó volna látni az indításkor mennyi volt a feszültség. :D Ennyire érzékeny lenne a tápfeszre? :D Tudod, hogy 2 hónapos az akksi. Melegen nincs gond,pöcre indul. Valami nem kóser. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Dani nem jelezte hogy lenne gondja a beállítással, úgyhogy remélem sikerült neki mindent jól. Ha esetleg tiszta E85-tel nehézkesebb lenne még a hidegindítás, akkor pontosítunk <_< Majd szólj ha jössz Danihoz az astrával, aztán frissítünk azon is SW-t. -3 ban pöcröff :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Szétb@sz az ideg! Nem tudtam elindulni,mert nem indult... 10x próbáltam indítani. Benzinnyomás tuti van,mert a hídból spriccel ki a szaft,mint az állat. Rohadtul unom mááááááár! <_< ...és csak -3 fok van. Nem állítottál el valamit nagyon? Ha nem, akkor ott valami más gáz van, tényleg érdemes ellenőrizni a feszt is, egyebeket is. Utólagos immó, riasztó nem szivat? Nekem minden alapbeállításon van hidegindítás szempontjából. Tisztán etanollal 4-5.-re indul el -8-10 fok körül. Ha van 40 liter E85-höz 5 liter benzin akkor elsőre. Az se jó, max másodikra el kellene indulnia -10-ben is. Fentebb Monof-ot olvashatod, neki Z18XE-je van, elsőre indult neki. Kérdezz rá, nála mennyi a COLD és FIRST beállítás, valamint a Table1, mert már nem emlékszem, hogy mennyire állítottuk, útközben voltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Nem állítottál el valamit nagyon? Ha nem, akkor ott valami más gáz van, tényleg érdemes ellenőrizni a feszt is, egyebeket is. Utólagos immó, riasztó nem szivat? Nem tom, egyelőre keresem a hibát. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Nem tom, egyelőre keresem a hibát. <_< Véletlenül a FIRST első értéke nem lett nulla??? Mert ha igen, akkor az kikapcsolja a hidegindítási algoritmust... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február25, 2011 Megoszt Elküldve Február25, 2011 Véletlenül a FIRST első értéke nem lett nulla??? Mert ha igen, akkor az kikapcsolja a hidegindítási algoritmust... Nem, az csak a gyárin felüli plusz befecskendezést kapcsolja ki (vagyis csak az 50-200%-kal megnövelt gyári befecskendezés lesz). Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Gábor! Holnap Bp-en tudunk valahol/valamikor talizni egy kocsikázós logolós félórára? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Holnap Bp-en tudunk valahol/valamikor talizni egy kocsikázós logolós félórára? <_< Talán Budaörsön igen, de ezt is csak holnap tudom megmondani mikor, mivel a nap nagy részében ettől kijjebb leszek. Hívj majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Talán Budaörsön igen, de ezt is csak holnap tudom megmondani mikor, mivel a nap nagy részében ettől kijjebb leszek. Hívj majd. Ok! Én Pesten mozgok dél körül és Dunakeszin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Állítólag heteken belül négyessel kezdődnek majd a benzinárak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2011 Megoszt Elküldve Február27, 2011 Állítólag heteken belül négyessel kezdődnek majd a benzinárak... ......hála a spekulánsoknak..... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Monof Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Az a baj ezzel, hogy az etanol is drágulni fog.... Komolyan elgondolkoztam egy kis fogyasztású, kis dízelben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Az a baj ezzel, hogy az etanol is drágulni fog.... Komolyan elgondolkoztam egy kis fogyasztású, kis dízelben... Akkor már gáz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február28, 2011 Megoszt Elküldve Február28, 2011 Az a baj ezzel, hogy az etanol is drágulni fog.... Komolyan elgondolkoztam egy kis fogyasztású, kis dízelben... A dízel még nagyobb emelkedést tudhat maga után, szerintem hülyeség dízelbe ruházni. Ha kisebb fogyasztású autót akarsz, akkor vannak hasonló technikák benzinnél is, kis köbcentis turbós motorok. Amúgy az etanol tartani fogja a legalább 35%-os átlagár különbséget a benzinhez, tehát megőrzi az árelőnyét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts