TomTech Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Tudni kellene a hibakód számát, és akkor megmondom... küldd majd el a logot is. Az biztos a leírásból, hogy vészüzembe áll a motorvezérlő. Csak ez az egy hibakód jön, más nem? A sebességjel az üzemanyagmennyiségszintjelző és a MIL nincs bekötve a computerhez, azokról folyamatosan ad hibakódot. Hazafele ha dobja a rich exhaustot akkor megjegyzem melyik kóddal teszi. Küldtem 4 logot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Sebességjel az fontos lenne az ecu-nak, nélküle vészüzem van C14SE-nél. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 A sebességjel az üzemanyagmennyiségszintjelző és a MIL nincs bekötve a computerhez, azokról folyamatosan ad hibakódot. Hazafele ha dobja a rich exhaustot akkor megjegyzem melyik kóddal teszi. Na akkor a sebesség jelet mindenképpen be kell kötni, mert az okozhatja simán a vészüzemet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február14, 2011 Megoszt Elküldve Február14, 2011 Az összes beállításodat kérem! <_< Ezzel azért vigyázni, mert nálad más lehet az optimális beállítás, aztán majd jössz panaszkodni hogy gond van az autóval :D A fentiek figyelembevételével kezeld az adatokat, bár nem titkosak! :D Nekem nagy hidegben másodikra indul, de én nem szeretem sokáig tekertetni. Inkább kétszer 2 másodperc és beindul. E85power live data log file Dátum: 2011.01.24 13:25:04 ----------------------------------------------- SW VERSION: E85CKv110-100521 LAM=175,50 LAMOFFS=0,94 LAMRISE=0,40 LAMTYPE=1 LAMMUL=92 LAMWIN=88,84 TARGETLAM=0,0 MODE=1 ECO=0 SPORT=1 COLD=12 INJPARAM=16,24,5,26 INJAUTO=2,800 ICTPARAM=604,410 TPSPOINT=30,80 FALLTIME=1 CAPMAX=90 IDLE=31 RPMDIV=1200 TRIM=3,1,1000 FIRST=1,40,40 Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 P0170 a hibakód, ma megint dobta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 P0170 a hibakód, ma megint dobta. Sebességjelet kösd be, és a légtömegmérő beépítése is kérdéses, hogy gyári helyére került-e? Az eredeti Z18XE motor komplett szívócsöve van rajta a légszűrőig? Nem lett módosítva rajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 Sebességjelet kösd be, és a légtömegmérő beépítése is kérdéses, hogy gyári helyére került-e? Az eredeti Z18XE motor komplett szívócsöve van rajta a légszűrőig? Nem lett módosítva rajta? A légtömegmérőtől a motor felé minden gyári. A légtömegmérő elött van egy közösitő darab ami összeköti a légszűrőházzal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 A légtömegmérőtől a motor felé minden gyári. A légtömegmérő elött van egy közösitő darab ami összeköti a légszűrőházzal. A légtömegmérő előtt pont akkora cső van, mint a gyári Z18XE-s autóban volt, ahonnan a motor van? Számít az átmérő, hogy se szűkebb ne legyen a légszűrőházig, se tágasabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
roli86 Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Sziasztok.Ha valakik már használtak x14xe G astrában E85-t,akkor azok pár szóban a tapasztalatokat le tudnák írni.Előre is köszi a válaszokat.Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 A légtömegmérő előtt pont akkora cső van, mint a gyári Z18XE-s autóban volt, ahonnan a motor van? Számít az átmérő, hogy se szűkebb ne legyen a légszűrőházig, se tágasabb. Szűkebb úgy 10mm-el mert máshogy nem tudtam csatlakoztatni a gyári légszűrőházhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Szűkebb úgy 10mm-el mert máshogy nem tudtam csatlakoztatni a gyári légszűrőházhoz. Bocsánat hogy belekontárkodok, de akkor nem lehet hogy több levegővel számol a gép? Mert kisebb csövön, ugyanannál az áramlási sebességnél, kevesebb levegő megy át! Mivel kevesebb a levegő tényleges mennyisége, ezért arányában több kaját kap a motor mint kellene... Vagy rosszul logikázok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 így van... ha nem a gyári speckó valósul meg, akkor sajnos ez elég jó eséllyel elcsúsztatja a keverékképzést, pl ettől is lehet a 170-es hibakód. igazándiból itt már szükséges lenne egy OBD-s diagnosztika a motor élő adatainak elemzéséhez, meg kellene nézni hogy a rövidtávú és a hosszútávú keverékképzés hogy alakul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Nem sikerült a kütyühöz kapcsolódnom..sehogy...két laptoppal is próbáltam...driver le-fel...win7/Xp...com port 1-8-ig...semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Nem sikerült a kütyühöz kapcsolódnom..sehogy...két laptoppal is próbáltam...driver le-fel...win7/Xp...com port 1-8-ig...semmi. Megnézted hogy a portok között hanyas COM portra települt az átalakító? Könnyen lehet hogy tizenvalahanyas portra került. Ha a grafikus programot használod, az automatice megtalálja (program legalján írja a kapcsolódási státuszt). Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Megnézted hogy a portok között hanyas COM portra települt az átalakító? Könnyen lehet hogy tizenvalahanyas portra került. Ha a grafikus programot használod, az automatice megtalálja (program legalján írja a kapcsolódási státuszt). 1-től 8-ig végig próbáltam az összes portot a KIT-tel. A grafikus legalul azt írja, hogy látja, de semmit nem tud belőle kiolvasni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Ha paramétert akarok változtatni, akkor a régi progi, ha monitorozni akarok, akkor grafikus progi... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Ha paramétert akarok változtatni, akkor a régi progi, ha monitorozni akarok, akkor grafikus progi... <_< Előkotorom én is a régi terminál progit holnap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 1-től 8-ig végig próbáltam az összes portot a KIT-tel. A grafikus legalul azt írja, hogy látja, de semmit nem tud belőle kiolvasni... Biztos jó verzióval próbálkozol? <_< 1.10 átalakítós SW verzióhoz az 1.4 kezelőprogi kell, 1.12-höz viszont már a legújabb 1.6-os. Másik, hogy a notikon néha az első 10-12 portot le szokta foglalni a BT vagy más eszköz, úgy, hogy nem jelzi. Ezért még azt is megpróbálhatod, hogy az eszköz port számát az eszközkezelőben átírod mondjuk 16-ra. Menni fog az, kitartás! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 J0hnny! Gurulj át hozzám és megnézem, ha más nem a saját laptopommal működik. <_< Másik érdekes dolog, hogy nálad csak szakasosan sikerült logolni, az én kütyümmel meg folyamatos a logolás. Nem lehet, hogy az usb kábel leszakadt vagy kontakthibás a kütyünél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Nekem sikerült nála logolni folyamatosan annó, pedig az én notim különösen érzékeny az autó elektromos rendszeréből érkező zajokra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Anno nekem is sikerült nála de legutóbbi log az darabos lett. Ha nem boldogul a laptoppal akkor segítek neki. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Biztos a csaja a tűsarkúval adott az USB kábelnek akkor <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Biztos a csaja a tűsarkúval adott az USB kábelnek akkor <_< Kár, hogy nem ilyen a hiba! :D Ma egy másik laptoppal néztem, sikerült a régi terminál progival kapcsolódni és állítani ezt azt. Hasonló beállításokat tettem be, mint szilajnak van, TABLE1 első értékét 12-re felvettem. -1°C-ban (egész nap kint állt a hidegben) másodikra indult. ECO mode-ot 1-re visszatettem. Azon agyalok, hogy lehet csinálok egy lekötést az AC-ról és egy nyomógombbal indítás előtt 3-4mp-ig adok neki szaftot. Had legyen fix nyomás azonnal a bengahídban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Kár, hogy nem ilyen a hiba! <_< Ma egy másik laptoppal néztem, sikerült a régi terminál progival kapcsolódni és állítani ezt azt. Hasonló beállításokat tettem be, mint szilajnak van, TABLE1 első értékét 12-re felvettem. -1°C-ban (egész nap kint állt a hidegben) másodikra indult. ECO mode-ot 1-re visszatettem. Azon agyalok, hogy lehet csinálok egy lekötést az AC-ról és egy nyomógombbal indítás előtt 3-4mp-ig adok neki szaftot. Had legyen fix nyomás azonnal a bengahídban. A benzinnyomás felépítés nagyon hasznos tud lenni... Én minden indítás előtt "izzítok"... :D Egy nyomógomb és egy relé van beiktatva a biztosíték táblánál... Igaz, hogy ha ráadom a gyújtást és megnyomom a gombot, akkor beindul a szekunder levegő befúvó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 Igaz, hogy ha ráadom a gyújtást és megnyomom a gombot, akkor beindul a szekunder levegő befúvó... <_< Az már nekem nincs! :D Neked a TABLE1 hogy néz ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts