zozor Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Igen, mínuszoknál lehetnek gondok... Off: németbe és osztrákiába, már vagy 2 éve vannak ilyen kutak... nem rossz megoldás... :huh: Szfáron az Ósönnél is van ilyen kút, egész jó. Meg hát a digóknál már évek óta így megy sok helyen, pl. az éjjel nem üzemelő kutaknál, meg a legkisebb városokban is. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 98/99-ben már így tankoltam USA-ban <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 98/99-ben már így tankoltam USA-ban <_< Az egy kicsit más világ.Ott akinek nincs hitelkártyája nem is ember. :huh: :D Sokkal logikusabban fognak fel mindent,nem véletlen van ott az autóépitők paradicsoma.Itt meg ha egy direktszűrőt felraksz első számú közellenség leszel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 ...Itt meg ha egy direktszűrőt felraksz első számú közellenség leszel. Na meg a c@rvájlingon menő leszel (mondjuk nem tudom, melyik a rosszabb <_< :huh: ). Mondjuk speciel a direktszűrő valóban többet árt, mint használ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Mondjuk speciel a direktszűrő valóban többet árt, mint használ... Van, amikor nem lehet másképp megoldani... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Mondjuk speciel a direktszűrő valóban többet árt, mint használ... Attól függ, hogy használja az ember <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 Attól függ, hogy használja az ember :D Meg milyet használ <_< :huh: Gondolom elég nagy a különbség egy K&N,BMC meg egy gagyi piaci között Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember17, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2008 98/99-ben már így tankoltam USA-ban :D Menőzöl kiscsávó? <_< Jaaaa,amikor mosogató fiú voltál kint...emléxem mér! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 98/99-ben már így tankoltam USA-ban <_< Onnan is hoztál papucsot? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
robi-k Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 A szomszédunkban (Ukrajnában) találtam egy céget, akik szintén E85-ös témával foglalkoznak, profi szinten. Jelenleg van egy E85-ös adapterük, ami a következőket tudja: 1. van benne 5 LED dióda az üzemállapot kijelzésére, 2. a rajta lévő kapcsolóval lehet választani 5 üzemmódból: Benzin, E85, E99, normál üzem, maximális teljesítmény, takarékos üzemmód, 3. automata hidegindító programmal rendelkezik, ami úgy lép működésbe, ha a gyújtáskapcsoló elfordítása után a starterezésig várunk 5 másodpercet, ilyenkor az adapter az indítás időtartamára megemeli 25-30% a befecskendezendő üzemanyag mennyiséget, 4. az adapter egyénileg, külső segédeszközök nélkül (pl. PC) hangolható a motorhoz, a LED diódák és a nyomógomb segítségével (a pontos hangolási eljárást a használati utasítás tartalmazza), 5. és ami a lényeg: az ára kis tétel esetén kb. 100€, nagy tétel esetén kb 80€ (szükség esetén injektor csatlakozókkal együtt). Továbbá már folyik a fejlesztése egy olyan adapternek is, ami befolyásolni tudja majd az előgyújtási szöget is (tehát kommunikálni fog a motorvezérlő ECU-val is), aminek köszönhetően lehetőség lesz teljesebben kihasználni az E85 tulajdonságait (teljesítmény növelés). Az adapter hőmérséklet és vibráció tűrő elemekből készül, és a vízhatlanság érdekében műgyantával van kiöntve. A cég honlapja: Link Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 2. a rajta lévő kapcsolóval lehet választani 5 üzemmódból: Benzin, E85, E99, normál üzem, maximális teljesítmény, takarékos üzemmód, Ez nem 6? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Ez nem 6? <_< LEDből is 6 van rajta...:huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 LEDből is 6 van rajta...<_< És a 6dik elbújt? :huh: Egyébként az lenne a tuti ha a 3 módot lehetne variálni a 3 féle üzemanyaghoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 És a 6dik elbújt? :huh: Egyébként az lenne a tuti ha a 3 módot lehetne variálni a 3 féle üzemanyaghoz. Király lenne, lehetne dízelnek is használni :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 És a 6dik elbújt? <_< Valamit kellett írni... :D :huh: (Csak kétszer számoltam meg...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Valamit kellett írni... :D :huh: (Csak kétszer számoltam meg...) Én vagy 5ször. Elbizonytalanítottál rendesen. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
robi-k Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Én vagy 5ször. Elbizonytalanítottál rendesen. <_< Írtam pár sort a fejlesztőknek, hogy küldjenek néhány fényképet a kész adapterről, a beépítésről és küldjék el a használati/beépítési útmutatót. Nagyon kiváncsi vagyok :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Írtam pár sort a fejlesztőknek, hogy küldjenek néhány fényképet a kész adapterről, a beépítésről és küldjék el a használati/beépítési útmutatót. Nagyon kiváncsi vagyok :huh: :D Remélem nem orosz nyelven küldik <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
robi-k Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Remélem nem orosz nyelven küldik :huh: Mindegy, úgy is lefordítom (akár angol, akár orosz), és közhírrététetem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Mindegy, úgy is lefordítom (akár angol, akár orosz), és közhírrététetem <_< Az ócseny hárásó :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 és mibe jó? mert ha ez is hengerenkéntihez, akkor nem érdekel még elméleti szinten se <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 és mibe jó? mert ha ez is hengerenkéntihez, akkor nem érdekel még elméleti szinten se :huh: esesíccsé <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 esesíccsé <_< már csak zseton kell hozzá :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 már csak zseton kell hozzá <_< Ezen ne múljon. Tesssssssék :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember18, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2008 Ezen ne múljon. Tesssssssék <_< Egész szép összeg lenne,ha Vegasban beváltaná :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts