Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 7,4k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Ahogy mondják: puding próbája az evés :D

Hát ha lesz hozzá ingerenciám, meg persze egészségem, akkor hétvégén átcsavarom bele az újat.

Csak akkor az állítgatás lesz hosszú és így betegen nem biztos h menni fog a hidegben ücsörgés...

Elküldve
Hát ha lesz hozzá ingerenciám, meg persze egészségem, akkor hétvégén átcsavarom bele az újat.

Csak akkor az állítgatás lesz hosszú és így betegen nem biztos h menni fog a hidegben ücsörgés...

Úgy készülj, hogy a régi szondát nehéz lesz megindítani, a kipuff és menet épségére azért érdemes vigyázni :D

Elküldve
Úgy készülj, hogy a régi szondát nehéz lesz megindítani, a kipuff és menet épségére azért érdemes vigyázni :D

És hasonlóan kell mint a gyertyákat? Mármint, hogy melegen próbáljam kicsavarni?

Elküldve
Jah, de azért a benzin sem 370 volt egy éve :)

Jó persze csak az bosszant hogy az a 15% benzin ami a naftában van nem kéne h ennyire megemelje az árát :D Tudom más is drágább lett -előállítás szállítás stb .....

Elküldve
Biztos van sok ember, akinek érdekes lehet egy kedvezménykártya, amivel 5ft-tal olcsóbb a nafta...

http://e85power.hu/hu/hirek/1-friss-hirek/...menye85tankolas

Egész elgondolkodtam ezen a kártyán. Igaz, hogy sok km után jönne vissza az ára, de mivel lassan kuplung-szett csere előtt állok, az unixos kedvezményből már meglenne az ára. Valamint tuti, hogy még egy-két dolgot kell majd venni...

A kukoricalé kedvezmény így már másabbul jönne ki! :)

Elküldve
Egész elgondolkodtam ezen a kártyán. Igaz, hogy sok km után jönne vissza az ára, de mivel lassan kuplung-szett csere előtt állok, az unixos kedvezményből már meglenne az ára. Valamint tuti, hogy még egy-két dolgot kell majd venni...

Lehet furán hangzik, de a mote is pont ilyen kártyát ad, igaz lehet drágábban picivel, viszont cserébe ezt a fórumot is támogatod, meg kedvezményes belépő is lesz a talikra.

Elküldve

MOTE kártyával a Csergőben olcsóbban veheted meg mint az unixban :D

Elküldve
MOTE kártyával a Csergőben olcsóbban veheted meg mint az unixban :)

A csergős honlappal sosem tudtam zöld ágra vergődni...nem találtam meg a regisztrációs menüpontot...

Elküldve
A csergős honlappal sosem tudtam zöld ágra vergődni...nem találtam meg a regisztrációs menüpontot...

Lista tetején lévő úriember sokat tud segíteni. :)

Amúgy:

Kérjük leendő magánvásárlóinkat, hogy Opel alkatrész beszerzéssel kapcsolatban keressék telefonon értékesítő kollégáinkat

( Tel.: 061/330-0000, 330-0010, 0630/330-0010 ) !

Szal nem véletlen nem találtad a regisztrációt

Elküldve
Lista tetején lévő úriember sokat tud segíteni. :D

Amúgy:

Kérjük leendő magánvásárlóinkat, hogy Opel alkatrész beszerzéssel kapcsolatban keressék telefonon értékesítő kollégáinkat

( Tel.: 061/330-0000, 330-0010, 0630/330-0010 ) !

Szal nem véletlen nem találtad a regisztrációt

OFF

Úristen, ki ez? :) Alap klubtagoknak a 20%, de drágább dolgoknál (pl kupplung) szoktunk egyedi árakat csinálni :D . Ismét kiemelném, hogy pü-ben ne kérdezzetek árakat, inkább a normál árajánlat kérést címezzétek nekem, vagy az info@csergoe.hu -t én olvasom.

ON

Elküldve
Jó persze csak az bosszant hogy az a 15% benzin ami a naftában van nem kéne h ennyire megemelje az árát :) Tudom más is drágább lett -előállítás szállítás stb .....

Nem győzöm mindig mondani, de valahogy senki nem hiszi el... az E85 árképzése kötött a benzinhez, fix százalékos arányt próbálnak tartani (34-35% az engedélyezett,

ehhez képest azért szokott lenni 38-40% is).

Elküldve

A kukoricalé kedvezmény így már másabbul jönne ki! :D

Kuplung esetén a MOTE kártyával tényleg jobban jársz :)

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.