yooccoo Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 semmit annyi a különbség, hogy te szerelhetsz be elektronikát és használhatod tisztán e85-el elektronika nélkül kb. 50-50 arányig tudja lekezelni Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 A stifti is elmegy vele, 50%-ban van keverve.Eleinte kisit nehezményezte alsóbb tartományban, de kezdi megszokni. Mondjuk egetverő teljesítményemelkedésről nem tudok beszámolni! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Udi! Mértem fogyit. 200km-re,ebből 100km Bp dugózós-lámpától kilövős,100km hazajövős-előzgetős: 8,5l/100km. <_< Persze ez full etanollal.Annyira nem rossz szerintem.,bár lehet jót tenne a comp-nak egy reset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember5, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2008 Elméletben működni fog egyik svéd fórumon olvastam róla... Egy kis adalék kérdés: mióta kened-vágod a svédet? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Ez most melyik autó? mazda(1998,15-16v),az enyé már 3 éve nem megy benzinnel csak gázzal.vmi gebasz van a befecsivel és nem tudtam rájönni a hibára(nem is nagyon próbálkoztam mondjuk). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 mazda(1998,15-16v),az enyé már 3 éve nem megy benzinnel csak gázzal.vmi gebasz van a befecsivel és nem tudtam rájönni a hibára(nem is nagyon próbálkoztam mondjuk). hibakódot nem dobott ki?a leirtak alapján valami átmeneti dugulásnak néz ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 hibakódot nem dobott ki?a leirtak alapján valami átmeneti dugulásnak néz ki nem hinném a dugót,mert csak nagy gáznál csinálja.sztem nem tudja megfelelően kompenzálni a kellően sok üzemanyagot az ecu.nem világit semmi lámpa rajta,de sztem ezen nincs csekengine lámpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Nekem még mindig 10 liter a fogyim E85-el. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Egy kis adalék kérdés: mióta kened-vágod a svédet? :huh: Nem én kenem-vágom hanem az egyik haverom barátnője kint dolgozik már vagy 15 éve. :D Anno amikor még benyával jártam egyszer csinált ilyet nekem is 4000 felett kihagyott és később megállt...lambdaszonda volt egy kicsit "meglassulva" hibakódot nem dobot, kicseréltem és egyből jó lett. C14SE Flextek vagy Hunflex elektronikával minden gond nélkül elmegy E85-el...már lassan 1 éve használom és fura módon nem tapasztaltam semmi problémát. (AC nem ment tönkre, nem ette meg a gumicsövet stb.) Szépen szaporodnak a benzinkutak: http://maps.google.de/maps/ms?ie=UTF8&...mp;source=embed <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 C14SE Flextek vagy Hunflex elektronikával minden gond nélkül elmegy E85-el...már lassan 1 éve használom és fura módon nem tapasztaltam semmi problémát. (AC nem ment tönkre, nem ette meg a gumicsövet stb.) Szépen szaporodnak a benzinkutak: http://maps.google.de/maps/ms?ie=UTF8&...mp;source=embed :huh: Hello! Köszi az infot! Tankoltam 5,5 litert az E85-ből, volt a gépben kb.20 liter benya. Most értem haza Dunába, eddig semmi változást nem tapasztaltam, kivéve, hogy "tök jó az illata" a kocsi végének. Egyenlöre ennyi, majd még jövök <_< . UFF! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 na gyereke ma megált a mazda....... pályán felmondta a szolit.1/3 gáznál már lefuladt(sztem nem kap kerót).szűrőt már cseréltem 2-3 hete. esetleg lehet ez a lambda/légmérő????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 na gyereke ma megált a mazda....... pályán felmondta a szolit.1/3 gáznál már lefuladt(sztem nem kap kerót).szűrőt már cseréltem 2-3 hete. esetleg lehet ez a lambda/légmérő????? megint szűrő volt........ <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 megint szűrő volt........ :huh: Asszem ezt nekem is meg kell majd néznem.Kissé fulladozik a jótól az ótókám! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Elméletben működni fog egyik svéd fórumon olvastam róla, hogy C16NZ injektorfej lett berakva + 1 db alátét a nyomásszabályzó rugójához amivel 0,8 bar helyett 1,0 - 1,1 bar nyomást csináltak. Kicsit nagyobb előgyújtást kell adni (a gyújtáselosztón lehet állítani) és persze bejelölték rajta a benyás és az "alkoholos" állást is. <_< mennyi az a kicsit nagyobb előgyújtás? meg ha benzinnel megy, a nagyobb injektorfej és nyomás miatt igencsak megnő a fogyasztása, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Asszem ezt nekem is meg kell majd néznem.Kissé fulladozik a jótól az ótókám! <_< érdekes,hogy az elsőt nem azért cseréltem mert fulladt volna.mindenki mondta,hogy csere kell 1000 után én meg 6000-nél lecseréltem.aztán puff jött ez a szarság. nagyon durva volt pályán 60-al száguldani..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 érdekes,hogy az elsőt nem azért cseréltem mert fulladt volna.mindenki mondta,hogy csere kell 1000 után én meg 6000-nél lecseréltem.aztán puff jött ez a szarság. nagyon durva volt pályán 60-al száguldani..... Akkor az elsőt még azelőtt kicserélted,hogy az etanol telehordta volna mocsokkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Akkor az elsőt még azelőtt kicserélted,hogy az etanol telehordta volna mocsokkal. erre nem volt elég 6000 km?????most meg 200 után ko..... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 érdemes a jelenlegi e85-kütyükbe beruházni? most hogy nyíregyházán is kapható,komolyan elgondolkodtam a teljes átálláson,csak nem akarok télen a hidegindítással szórakozni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 érdemes a jelenlegi e85-kütyükbe beruházni? most hogy nyíregyházán is kapható,komolyan elgondolkodtam a teljes átálláson,csak nem akarok télen a hidegindítással szórakozni... inkább egy állitható nyomásszabályzóra ruházz be,kicsit olcsóbb és ugyanazt éred el vele.Nálam bevált,100% etanollal járok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Nemrég hallottam a rádióban,hogy nyílt Lábatlanon egy Agip kút és van E85. :D Gyors el is tűztem tankolni,de csak 12 litert sikerült mert tele lett. :huh: (248,8 ft/l) Ha így nem lesz semmi gáz,akkor a következő 50-50% lesz. <_< (szerk.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Nemrég hallottam a rádióban,hogy nyílt Nyergesújfalun (De lehet,hogy az már Lábatlan :huh: )egy Agip kút és van E85. :lol: Gyors el is tűztem tankolni,de csak 12 litert sikerült mert tele lett. :D (248,8 ft/l) Ha így nem lesz semmi gáz,akkor a következő 50-50% lesz. :D Nekem most is felesben van. Reggel 7oC volt, és simán indult. Pedig többen is állították, hogy indítási nehézszégek lesznek. Az is lehet, hogy minuszokra értették. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Nekem most is felesben van. Reggel 7oC volt, és simán indult. Pedig többen is állították, hogy indítási nehézszégek lesznek. Az is lehet, hogy minuszokra értették. <_< A benzinkutasnak is az volt az első kérdése,hogy mennyi benzin van benne,és mennyit akarok tankolni. Mert nehézségek lehetnek hidegindításkor.Mondom no para van benne bőven. :huh: off Egyébként tök jó (még nem láttam sehol),full önkiszolgáló: bedugod a kártyát,pinkód,bepötyögsz egy max. összeget,bedugod a csövet és magától megáll,ha elérte a megadott összeget. Majd leveszi a bankszámláról a lóvét, és nyomtat egy számlát (áfásat is ha olyat kérsz).Azt mondta a srác,hogy külföldön is egyre gyakoribbak az ilyen kutak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Egyébként tök jó (még nem láttam sehol),full önkiszolgáló: bedugod a kártyát,pinkód,bepötyögsz egy max. összeget,bedugod a csövet és magától megáll,ha elérte a megadott összeget. Majd leveszi a bankszámláról a lóvét, és nyomtat egy számlát (áfásat is ha olyat kérsz).Azt mondta a srác,hogy külföldön is egyre gyakoribbak az ilyen kutak. Bizony...okosabb megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 A benzinkutasnak is az volt az első kérdése,hogy mennyi benzin van benne,és mennyit akarok tankolni. Mert nehézségek lehetnek hidegindításkor.Mondom no para van benne bőven. <_< off Egyébként tök jó (még nem láttam sehol),full önkiszolgáló: bedugod a kártyát,pinkód,bepötyögsz egy max. összeget,bedugod a csövet és magától megáll,ha elérte a megadott összeget. Majd leveszi a bankszámláról a lóvét, és nyomtat egy számlát (áfásat is ha olyat kérsz).Azt mondta a srác,hogy külföldön is egyre gyakoribbak az ilyen kutak. Van itt Győrben is egy ilyen, de én még nem voltam ott tankolni. Ráadásul nincs is E85-ük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 A benzinkutasnak is az volt az első kérdése,hogy mennyi benzin van benne,és mennyit akarok tankolni. Mert nehézségek lehetnek hidegindításkor.Mondom no para van benne bőven. <_< off Egyébként tök jó (még nem láttam sehol),full önkiszolgáló: bedugod a kártyát,pinkód,bepötyögsz egy max. összeget,bedugod a csövet és magától megáll,ha elérte a megadott összeget. Majd leveszi a bankszámláról a lóvét, és nyomtat egy számlát (áfásat is ha olyat kérsz).Azt mondta a srác,hogy külföldön is egyre gyakoribbak az ilyen kutak. Igen, mínuszoknál lehetnek gondok... Off: németbe és osztrákiába, már vagy 2 éve vannak ilyen kutak... nem rossz megoldás... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts