J0hnny Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Ma délután beállítottam,amit küldtél Gabi! Sokkal jobb lett,nem torpan alul,jobban húz alulról. Fogyasztást majd figyelem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Örülök hogy minden okés, majd várom a fogyasztási eredményeket :) Nemsokára lesz majd szép grafikus felület PC-re, azon is lehet majd csámcsogni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Nemsokára lesz majd szép grafikus felület PC-re, azon is lehet majd csámcsogni :) Azt már várom nagyon. :D Gabi egyébként nálam a sport módon emeltél kicsit hogy több anyagot kapjon? Tökölön amikor állítgattad, tudod. Mert mintha jobban fogyna most a szesz mint előtte. De lehet hogy csak képzelgek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Gabi egyébként nálam a sport módon emeltél kicsit hogy több anyagot kapjon? Tökölön amikor állítgattad, tudod. Mert mintha jobban fogyna most a szesz mint előtte. De lehet hogy csak képzelgek. :) Asszem egy picit állítottam a sport lambdaablakán, meg a gázpedálállását lejjebb hoztam 10%-kal. Amitől talán picivel többet ehet, hogy most normálisabb elvileg a melegedési fázisa, ami a chip miatt volt rossz előtte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Történelmi pillanathoz érkeztünk. Tele az astra tankja etanollal, lehet majd mérni relatív pontos fogyasztást :) Most főleg országúton megy majd.... Hétvégén mentem vele autópályán. 140-160as tempo...zabált rendesen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Asszem egy picit állítottam a sport lambdaablakán, meg a gázpedálállását lejjebb hoztam 10%-kal. Amitől talán picivel többet ehet, hogy most normálisabb elvileg a melegedési fázisa, ami a chip miatt volt rossz előtte. Ha a LAMWIN-el játszok egy kicsit mit érek el? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Ha a LAMWIN-el játszok egy kicsit mit érek el? :) LAM szintről N00B szintre léphetsz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 LAM szintről N00B szintre léphetsz. :) www.nyasgem.hu :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sipi69 Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Hali! Opel16V köszi a választ! Közben az a kérdés fogalmazódott meg bennem, hogyan vigyem EOBD-re az autót. Tiszta 95 vagy E85, illetve ahogy most van felesben? Válaszod előre is köszönöm! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 www.nyasgem.hu :D :) Nem jó a link! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Csak hideg motornál csinálja az emelt alapjáratot? Mert akkor próbálj meg visszavenni az 1 táblázatból, lehet csak túl dús a keverék. CSETTABPOINT=1,00,006 CSETTABPOINT=1,01,006 CSETTABPOINT=1,02,005 CSETTABPOINT=1,03,004 CSETTABPOINT=1,04,003 CSETTABPOINT=1,05,002 Illetve nézd meg, mekkora tápfeszt lát az átalakító a hidegindítás után CGETPOWER paranccsal. Ma reggel beállítottam és logoltam, alapjárat most jó lett. Délben küldöm a logot e-mailben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Történelmi pillanathoz érkeztünk. Tele az astra tankja etanollal, lehet majd mérni relatív pontos fogyasztást :D Most főleg országúton megy majd.... Hétvégén mentem vele autópályán. 140-160as tempo...zabált rendesen.... Várjuk az eredményt :lol: Csekklámpa nem gyulladt neked azóta? Hasonló autóból 9-10L közötti eredmények jöttek vissza felhasználástól függően :D Ha a LAMWIN-el játszok egy kicsit mit érek el? :D Tudod a Markos-Nádas-Boncz is megmondta, miért játszana a norvég vasutas gyereke a sínek között az életével, mikor van fütyije?! :) :) Próbálhatod eltolni lefelé vagy felfelé pl 2-vel, aztán próbálhatod mikor gyorsul jobban, de lehet hogy így ahogy most van :D Ma reggel beállítottam és logoltam, alapjárat most jó lett. Délben küldöm a logot e-mailben. :D Örülök :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Várjuk az eredményt :) Csekklámpa nem gyulladt neked azóta? Dehogynem. Összevissza villog. majd valamikor fel is akarlak keresni ha meglesz az új szoftver. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Dehogynem. Összevissza villog. majd valamikor fel is akarlak keresni ha meglesz az új szoftver. Ok, át tudsz majd akkor jönni valamikor? Ha gondolod, megvárhatod az újabb SW-t is, ami most készül, ebben már lesz újabb eco mód is, alkalmas lesz az új grafikus felülethez és az eco lámpához is. Kb két hét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sleepy Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Ok, át tudsz majd akkor jönni valamikor? Ha gondolod, megvárhatod az újabb SW-t is, ami most készül, ebben már lesz újabb eco mód is, alkalmas lesz az új grafikus felülethez és az eco lámpához is. Kb két hét. Már csak egy sport kapcsoló hiányzik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Tudod a Markos-Nádas-Boncz is megmondta, miért játszana a norvég vasutas gyereke a sínek között az életével, mikor van fütyije?! :) :D Próbálhatod eltolni lefelé vagy felfelé pl 2-vel, aztán próbálhatod mikor gyorsul jobban, de lehet hogy így ahogy most van :D Még jó hogy bele nem léptünk! :D Mi lesz ez az új eco mód? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 :) Csak a Markos-Nádas-Boncz trió :D Nah megvolt az első 606km az 50-50%-al vegyesben használatban (főleg város). Nagyjából 15%-al evett többet ezzel a keverékkel. Idáig 98assal evett hasonló körülmények között 8,5-et, most 95/E85 kombóval 9,7 lett. Egy negatívum van csak: nehezebben indul reggelente. Pozitívumként pedig a majdnem 7000Ft spórolást írhatom a számlájára 2 tankolás után :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Ok, át tudsz majd akkor jönni valamikor? Ha gondolod, megvárhatod az újabb SW-t is, ami most készül, ebben már lesz újabb eco mód is, alkalmas lesz az új grafikus felülethez és az eco lámpához is. Kb két hét. Persze megvárom, annyira nem zavar. V6os motorok készültek ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Szia Gabi! Nekem is ki jött mostanság a melegindítási probléma, mivel eddig nem nagyon volt így használva ezért nem derült fény rá. Mit kell tennem az ügy érdekében, mit állítsak be esetleg?Ha tudok akkor csinálok egy log filet és akkor talán jobb a rálátásod majd neked is. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
pety79 Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Üdv segítséget szeretnék kérni,apám autójában szeretnénk E85 használni ,az autó 55kw , karburátoros még de már vmi számitógép vezérli a ....,:) van benne lambda szonda , kérdésem ha nem szeretnék át alakítani a vasat milyen százalékban használhat bioetanol,mik a tapasztalatok, ha mégis alakítani kell akkor mit érdemes cserélni rajta és mibe kerül? (csak a karburátor miatt kérdezzem) , olvastam vissza de nem nagyon találtam rá választ .Előre is köszike.Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Üdv segítséget szeretnék kérni,apám autójában szeretnénk E85 használni ,az autó 55kw , karburátoros még de már vmi számitógép vezérli a ....,:) van benne lambda szonda , kérdésem ha nem szeretnék át alakítani a vasat milyen százalékban használhat bioetanol,mik a tapasztalatok, ha mégis alakítani kell akkor mit érdemes cserélni rajta és mibe kerül? (csak a karburátor miatt kérdezzem) , olvastam vissza de nem nagyon találtam rá választ .Előre is köszike.Üdv max 50-50%-ban használhatod, feltéve ha tényleg van benne lambdaszonda...viszont akkor még átalakítani sem kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Üdv segítséget szeretnék kérni,apám autójában szeretnénk E85 használni ,az autó 55kw , karburátoros még de már vmi számitógép vezérli a ....,:) van benne lambda szonda , kérdésem ha nem szeretnék át alakítani a vasat milyen százalékban használhat bioetanol,mik a tapasztalatok, ha mégis alakítani kell akkor mit érdemes cserélni rajta és mibe kerül? (csak a karburátor miatt kérdezzem) , olvastam vissza de nem nagyon találtam rá választ .Előre is köszike.Üdv Nem központi injektoros véletlenül? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 :D Csak a Markos-Nádas-Boncz trió :D Nah megvolt az első 606km az 50-50%-al vegyesben használatban (főleg város). Nagyjából 15%-al evett többet ezzel a keverékkel. Idáig 98assal evett hasonló körülmények között 8,5-et, most 95/E85 kombóval 9,7 lett. Egy negatívum van csak: nehezebben indul reggelente. Pozitívumként pedig a majdnem 7000Ft spórolást írhatom a számlájára 2 tankolás után :) Ilyesmi az én fogyasztásom is. :) A reggeli első hidegindítási dolog pedig az idő melegedésével el fog múlni, csak figyelj a keverékre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Megvan az eredmény. 90% országút (130-140), 10% külváros -tempós. 9.3 lett a fogyasztás. Benzinből mennyit evett volna azt nem tudom. X16XE G astráról van szó amúgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pety79 Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 max 50-50%-ban használhatod, feltéve ha tényleg van benne lambdaszonda...viszont akkor még átalakítani sem kell... Igen van benne lambda szonda Nem központi injektoros véletlenül? unsure.gif Nem én is csodálkoztam ez karbis bizza. Köszi a hozászolásokat, fogyasztásban mit lehet majd észlelni , plusz 20% vagy ez csak akkor érvényes ha 100% bioetanolt tankolok ?Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts