skyrangr Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Nekem meg itt helyben vannak ismerőseim, akik MS-el foglalkoznak és mindkettő pozitív véleménnyel volt, az egyiknek még ráadásul C20XE-n is volt. Gond nélkül hozzá tudták hangolni az ECU-t az összes gyári jeladóhoz, csak a pillangószeleppotit kellett cserélniük, mert a C20XE-é nem poti, hanem csak egy 3 állású kapcsoló. De passzol oda a DIS-es XE-é, és a LET-é is. Mindegy, ez akkor is már más téma. :lol: Eddig 80km-t mentem 50% E85-el, és semmi negatív jelenség. Az autó szépen húz. Szerintem kipróbálom majd az E85-öt a fűnyírótraktorban és a Simsonban is. :lol: Nagyobb fúvókát bele, azt hajrá! Mondjuk a 2T érdekes lesz, nemtudom hogyan oldódik az olaj az etanolban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Ma érdekes tapasztalatom volt E-85-el kapcsolatban...ilyet még nem láttam! :lol: Távindítással kb. 3 perce járt a motor, mire kimentem a kipufogónál 7-8 méhecske próbált berepülni a csőbe! Sajnos fényképező, kamera nem volt nálam pedig kiváló reklám lenne a bioetanolnak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Ma érdekes tapasztalatom volt E-85-el kapcsolatban...ilyet még nem láttam! :lol: Távindítással kb. 3 perce járt a motor, mire kimentem a kipufogónál 7-8 méhecske próbált berepülni a csőbe! Sajnos fényképező, kamera nem volt nálam pedig kiváló reklám lenne a bioetanolnak. :lol: Azok biztos a kocsmai méhek voltak. Mentek a cefrére :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Távindítással kb. 3 perce járt a motor... Féltél hogy bombát raktak alá, vagy mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Nekem meg itt helyben vannak ismerőseim, akik MS-el foglalkoznak és mindkettő pozitív véleménnyel volt, az egyiknek még ráadásul C20XE-n is volt. Azé' csak kíváncsi lennék onnan egy nyomatékgörbére MS-el tunyerolva :D Ha már olyan szépen sikerült beállítania, biztos van egy-két nyomatékgörbéje is elmentve :D Ma érdekes tapasztalatom volt E-85-el kapcsolatban...ilyet még nem láttam! :lol: Távindítással kb. 3 perce járt a motor, mire kimentem a kipufogónál 7-8 méhecske próbált berepülni a csőbe! Sajnos fényképező, kamera nem volt nálam pedig kiváló reklám lenne a bioetanolnak. :D :lol: Egyszer csak azt veszed észre, hogy micimackó a kipufogódat szopogatja... :lol: :lol: Veszélyes dolog ez a bioetanol, ki tudja még milyen állatokat vonz oda :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 ... Egyszer csak azt veszed észre, hogy micimackó a kipufogódat szopogatja... :lol: :lol: Veszélyes dolog ez a bioetanol, ki tudja még milyen állatokat vonz oda :lol: :lol: Medve ne! Medve ne! ... Maci... macika... :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Medve ne! Medve ne! ... Maci... macika... :lol: :lol: :lol: Ha ezt Macisajt családja megtuggya... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Medve ne! :lol: :lol: :lol: Egy kis játék....akiknek van idejük és pénzük rá: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Ha ezt Macisajt családja megtuggya... :lol: :lol: :lol: Szerintem tagadja, hogy bármi köze lenne Micimackóhoz :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Felmerült, hogy Flextek helyett lehet inkább megérné egy Greddy fuel controller, ami 20-30e között már található. Az lehet még jobban meg is érné, mint mondjuk egy tisztán E85-re írt ECU. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Medve ne! Medve ne! ... Maci... macika... :lol: :lol: :lol: Ha ezt Macisajt családja megtuggya... :D :D :lol: Szerintem tagadja, hogy bármi köze lenne Micimackóhoz :D :D :lol: on - Valaki nem jár erre egy kanna E85-tel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Felmerült, hogy Flextek helyett lehet inkább megérné egy Greddy fuel controller, ami 20-30e között már található. Az lehet még jobban meg is érné, mint mondjuk egy tisztán E85-re írt ECU. :lol: Hasonló működésű kütyüt tervezek csinálni év végéig, viszont a mostani fuel managerek inkább 300-800$ árban mennek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
robi-k Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Hasonló működésű kütyüt tervezek csinálni év végéig, viszont a mostani fuel managerek inkább 300-800$ árban mennek :lol: Már kicsit türelmetlenül várjuk, de addig is (gondolom, mások is) nagyon örülnék, ha egy pár mondattal leírnád, hogy mit fog tudni (főleg azt, hogy mivel fog tudni többet pl. a flextek vagy a hunflex adapterekhez képest), és lesz-e beépítő kit (csatlakozós kábelekkel együtt). Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 ülj le nyugodtan, aludhatsz még párat :lol: munka és egyebek mellett csinálja (majd) Gabi Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 most fullon vagyok még munkával, de remélhetőleg októberben nekiállok, és év végére lesz már belőle valami végleges :lol: a tudását kb leírtam, nem sokkal ezelőtt, olvass vissza :lol: még jó is hogy télen lesz kész, lehet tesztelni a hidegindításokat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Hidegindításban profi vagyok...kíváncsian várom az első teszteket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 :on - Valaki nem jár erre egy kanna E85-tel? :lol: nyíregyháza is elég közel van,már ha jársz arra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 50 km*2 oda a haszon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 ha egyébként is arra jársz,akkor nem :lol: én lehet járok arra,aztán majd nyomok bele egy kicsit,kíváncsi vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Hidd el, nem bánod meg. :lol: adjak egy 20literes kannát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Maci! Mit gondolsz miért tankolok 160 liter E85-öt kannákba, szerintem neked is min. 4 db 20 l-es kanna kellene és akkor már megéri elmenni Nyíregyházára. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Hidd el, nem bánod meg. :lol: adjak egy 20literes kannát? egyelőre még ne :lol: 60-40 arányban mehet max a benzin-e85? monjuk most nem sok fér még bele,nemrég tankoltam tele Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 50-50-ig semmi problémának nem szabadna lennie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 50-50-ig semmi problémának nem szabadna lennie. Így van, eddig nálem se merült fel semmi probléma. A következő telitank 100% E85 lesz. :lol: A Program marad, én simán nagyobb injektorokat rakok bele, a többit meg majd megoldja a lambdaszonda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 A Program marad, én simán nagyobb injektorokat rakok bele, a többit meg majd megoldja a lambdaszonda. Nem biztos hogy tolerálja a lambdaszabályzós dolgot az ecu, lehet hogy határon kívül fog csúszni, ha annyival nagyobb injektorokat raksz bele, benzinnél. Csak kis tartományon belül képes szabályozni a lambdaérték a végleges befecskendezési rátát, utána hibának veszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts