Alex75 Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Természetesen, ha környezetvédelemben gondolkodunk, akkor viszonylag jó alternatíva... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 És szerintetek megéri? Mármint tiszta E85-tel járni... Nálunk 240 literje.... Itt Kméten is annyi, de egyik klubtárs jár fel Bp.re, és ott 215ft-ért lehet tankolni az E85-t.MIkor jön le, mindig van nála legalább 120L.Nyilván egyelőre amíg nincs normálisan kiépítve a kúthálózat, neccesebb ez a dolog, de ha át lehet hidalni, akkor bizony megéri.Nekem így elég lesz kb. 10e.km hozzá, amiből 1000, már letelt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Én a 70:30 95:E85 keverékkel próbálkozom, módosítás nélkül. Eddig nem veszek észre semmi negatívumot. Alul mintha nyomatékosabb lenne a motor. Most 5-ben 50-60-ról probléma nélkül "gyorsít", ami tiszta benzinnel elég nehézkes volt. Esetleg van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Van egy olyan sanda gyanum, hogy ez beetetési időszak... :D Állam bácsi majd tesz róla, hogy mindegy legyen, mivel járunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 ....Nyilván egyelőre amíg nincs normálisan kiépítve a kúthálózat, neccesebb ez a dolog, ... Az a necces, hogy országszerte több száz kúton ott vigyorog a 98-as kútfe üresen, lelakatolva. Ki lehetne használni a lehetőséget, csak valamiért pl. senki nem akarja. Pedig már én is arra várok, hogy az ország 2. legnagyobb városában végre lehessen kapni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Én a 70:30 95:E85 keverékkel próbálkozom, módosítás nélkül. Eddig nem veszek észre semmi negatívumot. Alul mintha nyomatékosabb lenne a motor. Most 5-ben 50-60-ról probléma nélkül "gyorsít", ami tiszta benzinnel elég nehézkes volt. Esetleg van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? 25-30%-ig biztonságosan keverhető a dolog.Bár hallottam olyanról is, aki 50%-ban keveri. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 25-30%-ig biztonságosan keverhető a dolog.Bár hallottam olyanról is, aki 50%-ban keveri. ha egy l-jetronicos motorba tankolok minden átalakítás nélkül E85-öt akkor lesz vmi gondom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 ...Amit pedig a gázolajjal művelnek, kritikán aluli. :S Magyarázza meg nekem valaki, hogy kerülhet többe a gázolaj, mint a 98-as??? Ugyan miért ne lehetne több? :D Elő va írva valahol, hogy a gázolajnak mindig kevesebnek kell lennie? Az árat a piac határozza meg, most így lett beárazva. De ne izguljon senki lesz ez még jóval több is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 ha egy l-jetronicos motorba tankolok minden átalakítás nélkül E85-öt akkor lesz vmi gondom? Első körből inkább próbáld meg keverni 40/60 arányban.Tehát a nagyobbik arány maradjon a benzin.Ha megy vele, mehet az 50/50. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Első körből inkább próbáld meg keverni 40/60 arányban.Tehát a nagyobbik arány maradjon a benzin.Ha megy vele, mehet az 50/50. ha tisztán próbálom mire számíthatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Az a necces, hogy országszerte több száz kúton ott vigyorog a 98-as kútfe üresen, lelakatolva. Ki lehetne használni a lehetőséget, csak valamiért pl. senki nem akarja. Pedig már én is arra várok, hogy az ország 2. legnagyobb városában végre lehessen kapni. :D Sajnos egyelőre a kereslet minimális, és a piacon sem az észérvek diktálnak... amíg az EU azért támogatja a gazdákat, hogy ne termeljenek cukorrépát, mert túltermelés van európában cukorból, és nem látják azt, hogy feleslegesen folyatják erre a pénzt, mert cukorrépából mást is lehetne csinálni ésszerűbben, addig nem normalizálódik az E85 helyzete a piacon... És persze még nem is beszéltem a negatív kampányról, amit a háttérből az olajcégek mozgatnak véleményem szerint... beetetik az embereket a globális katasztrófa képével, az etanol elterjedéséhez kötve... az emberek nagy része meg naív és szűk látókörű, tehát simán beveszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Sajnos egyelőre a kereslet minimális, és a piacon sem az észérvek diktálnak... amíg az EU azért támogatja a gazdákat, hogy ne termeljenek cukorrépát, mert túltermelés van európában cukorból, és nem látják azt, hogy feleslegesen folyatják erre a pénzt, mert cukorrépából mást is lehetne csinálni ésszerűbben, addig nem normalizálódik az E85 helyzete a piacon... És persze még nem is beszéltem a negatív kampányról, amit a háttérből az olajcégek mozgatnak véleményem szerint... beetetik az embereket a globális katasztrófa képével, az etanol elterjedéséhez kötve... az emberek nagy része meg naív és szűk látókörű, tehát simán beveszik. mondjuk az autógázt sem preferálja a kormány,pedig menyivel környezetkímélöbb mint akár egy euró 4-es benzines motor. az olaszoknál az állam kifizeti az átalakítás 80-90%-át is akár,mig nálunk nekem kerül egy vagyonba mire a forgalmiba is be van írva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 ha tisztán próbálom mire számíthatok? Nem túl egyenletes motorjárásra, motorkontrol lámpára, ilyenek.Ebből a cuccból több kell mint benyából, ezért ha nem kap elég naftát a gép, nem fog normálisan menni.Ezért javasolnám inkább a keveréses próbálkozós dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 A mi motorjainkban még nincs Check Engine. :D A miénk még magától megy, nem a lámpáktól. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 A mi motorjainkban még nincs Check Engine. :D A miénk még magától megy, nem a lámpáktól. ;) :D :D :D :D :D nem az üzemanyagtól? Ezek perpetum mobile-k? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Értsd jól! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Nem támad meg bizonyos fém alkatrészeket? Mintha ilyesmit hallottam volna... Ott a pont! Kiváncsi leszek majd azt is megírjátok e, hogy mi lett a szervízben az autókkal. Oké nem károgok! Szóval, olvastam nagymúltú autós lapban, hogy a csöveket károsítja és azokat le kell cserélni, nem is a motort.(!?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Mint vegyész, azért ezen jót nevetek. Az alkohol milyen fémet támad meg? A műanyagokkal sincs baja, hisz pl kannás bort is lehet kapni. egyedül a kritikus pont az a gumi alkatrészek. Na ezeket lehet korábban fog kelleni cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 A mi motorjainkban még nincs Check Engine. :D A miénk még magától megy, nem a lámpáktól. :D :D jól mondja TANULT kollégám. nekem nincs motorhiba lámpám(minek is kellene egy jó autóba?). Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 A mi motorjainkban még nincs Check Engine. :D A miénk még magától megy, nem a lámpáktól. :D :D Akkor csak szaggatni fog, ha sok neki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Én is keverem a cuccot. Eddig 30/70% volt most legutóbb 40/60% a kevesebb az etanol. A második verzió egész jónak tűnik, de azt hiszem most elmegyek 50/50%-os arányig. A motor mintha (lehet csak lélektani hatás) jobban húzna alul is. Van +10-15% fogyinövekedés. A gazgaságosságot még nem számoltam, egyelőre próbálgatom a keverési arányokat. Ez a megmar dolgokat pedig szerintem is csak etetés, az alkohol mit mar meg (leoldja a trutyit max, de arra meg eddig a protec-et tettük a benyába), ez nem savazott (szőkített) gázolaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 azt hiszem most elmegyek 50/50%-os arányig. Asszem nekem sikerült a kb. 45-55%-ot tegnap összehozni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Lali tegnap aszonta, neki a vectrán 25% fogyiemelkedés mellett lett ugyanolyan a görbe, mint gyárilag. Ez kb megfelel a szakirodalom szerinti mennyiségnek, tehát a ~10% emelkedés szerintem viszonylag szegény keveréket takarhat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Nekem is furcsa hogy, hogy mehet jobban, ha ugyanakkora mennyiséget kap mint benzinből!? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Nekem is furcsa hogy, hogy mehet jobban, ha ugyanakkora mennyiséget kap mint benzinből!? :D Mindenképpen érezhető a változás, mert az előgyújtást a knock-szenzoros vezérlők ilyenkor nagyobbra tudják venni (jobb oktán), ami kigyorsításnál fontos tényező :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts