warwolf Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Igy adagolva használva is készüljek a benzinszűrő cserére? Célszerű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Ha jól olvastam és értelmeztem, akkor az első tankolás után nem sokkal célszerű a benyaszűrőt cserélni igaz? Kb. mennyi idő amíg "kitakarítja" a dzsuvát? Ma tervezem az első tankolást megejteni. Idáig 98-ast tankoltam és most 50% 95 + 50% Etanol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Ha jól olvastam és értelmeztem, akkor az első tankolás után nem sokkal célszerű a benyaszűrőt cserélni igaz? Kb. mennyi idő amíg "kitakarítja" a dzsuvát? Ma tervezem az első tankolást megejteni. Idáig 98-ast tankoltam és most 50% 95 + 50% Etanol. Max. 1000km löttyel vagy direktben használva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Max. 1000km löttyel vagy direktben használva. Okés! Köszke az infót! Majd írom a fejleményeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Köszönöm a support-ot, logjaimat láttad (ecut cseréltem)? Jaja, most volt módomban jobban átbogarászni. Így már jobbnak tűnik a lambdaszabályzás, csak ezeket be kéne állítgatni: CSETLAM=185,80 CSETINJPARAM=16,24,12,24 Aztán próbáld ki, logolj egyet. Ma délután indítottam 8 fokban,kicsit sokat tekertem,de ment elsőre,bár kicsit bután röfögve indult. Melegen semei gond,jónak tűnik. Fogyi is kezd beállni a flextek szintjére. Valamilyen megoldást nem tudunk kitalálni erre az AC problémára?Ha máshonnan adunk a kütyünek tápot az nem jó? Engem nem zavar a sárga lámpa,de lesz most két X14XE ügyfél,akiket bemarketingeltem... :lol: FIRST-re még lehet rakni kicsit, bár neked szetintem az üa nyomás hiánya miatt mindenképpen nehezebben fog indulni kicsit. Majd Te is kapsz AC kapcsoló modult, tesztelheted ;) AC relé hibakódra majd kipróbálunk valamit... Igy adagolva használva is készüljek a benzinszűrő cserére? Csak, hogy ne lepődjek meg ha 1000 km után megáll az autó :) Ajánlott kb 1000km etanolozás után cserélni ;) Nem nagy tétel :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Köszi, ma meló után beállítom és csinálok új logot! Tegnap este beszereltük egy Astra G Z14XE-be a kütyüt csináltunk egy mini logot róla: http://data.hu/get/2342487/Z14XE_Gerberelso.log.html OP-Com-al lett ellenőrizve a vízhőfok, gázpedál állás, ford.szám stb. Ajánlom neked Bazsit (Opel Tormásinál dolgozik autovill. szerelő) mint beszerelő műhelyt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Nah..drága szesztestvéreim :lol: Szombaton beletoltam kb 9.5 litert énis, igy első kattanásig tele lett a tank....hátbazz....nemtudom mivan, de az autó meg van bokrosodva, menne mint a mérgezett egér pedig most nagyon el lehet lustulva, hónapok óta nem ment ki a városból.....érzésre sokkal jobban ugrik, jobban megy, lendületesebben mozog.....eddig nagyon tetszik! Kicsit bátrabb leszek és többet tankolok rá ;) ;) Igy adagolva használva is készüljek a benzinszűrő cserére? Csak, hogy ne lepődjek meg ha 1000 km után megáll az autó :) Nos akkor most képzeld el, 100% etanollal + a Gabi átalakítójának Sport módjával. Néha még én is meglepődök, pedig már etanoloztam elég sokat. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bencepappa Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Meg még egy tapasztalat. Mióta szeszelek, sokkal nagyobb a vákuum a tankban. Tankolás után érezhetően jobban megy a gép és jó nagyokat szuszog, mikor leveszem a tanksapkát. Sztem a párolgás nem akkora mértékű, mint a benzinnél, ezért a szükségesnél többet szív el a motor. Valakinek hasonló tapasztalata? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Meg még egy tapasztalat. Mióta szeszelek, sokkal nagyobb a vákuum a tankban. Tankolás után érezhetően jobban megy a gép és jó nagyokat szuszog, mikor leveszem a tanksapkát. Sztem a párolgás nem akkora mértékű, mint a benzinnél, ezért a szükségesnél többet szív el a motor. Valakinek hasonló tapasztalata? A tankszellőztetéssel tényleg nagyon óvatosan nekem 2 tankom horpadt be és lyukadt ki mire a szűrőt "cseréltem" (szétfurkáltam). Azóta semmi gond de az valószínű hogy a caravan lapos tankjával hamarabb elbánik a vákuum! A szűrő egy aktív szenes tartály a jobb első sárvédő alatt! (az Fben)! Az a baj, hogy az a motor felé menő ágban van és nem akarom h falsot szívjon ott. Nekem szerintem a másik csővel lesz gondom, ami a kormánymű jobb oldalától megy hátra a tankba. Az lehet eldugulva, mert elvileg ott kapna levegőt a TANK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Gabi! Valamilyen megoldást nem tudunk kitalálni erre az AC problémára?Ha máshonnan adunk a kütyünek tápot az nem jó? Engem nem zavar a sárga lámpa,de lesz most két X14XE ügyfél,akiket bemarketingeltem... :lol: Soros dióda az AC-relétől az injektorok felé menő tápvezetékbe? Ajánlott kb 1000km etanolozás után cserélni :) Nem nagy tétel ;) Gábor, Fehérvár környékén van beszerelő műhely? Lehet lesz egy X20XEV automata Omega, mik a tapasztalatok ezzel a motorral? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Hali. Felesben használt e85-95 benzinnél, valamennyi százalékban elszegényedik a keverék? Vagy ha pár literrel több az e85? Vagy ezt még jól kezeli az ecu? És ha sokkal több az e85 öt, az milyen károsodást okoz a motorban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Hali. Felesben használt e85-95 benzinnél, valamennyi százalékban elszegényedik a keverék? Vagy ha pár literrel több az e85? Vagy ezt még jól kezeli az ecu? És ha sokkal több az e85 öt, az milyen károsodást okoz a motorban? Most 60% etanollal, és 40% benzinnel járok, nem vettem észre sok különbséget az 50-50-hez képest. Kicsit talán később hagyja abba a torpanást hidegen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Csináltam egy logot az új paraméterekkel, dinamikusabb lett a verda bár a nagy forgalom miatt a nem tudtam tiltásig nyomni a 4-ben. :lol: http://data.hu/get/2344626/C14SE_lam185_80.log.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolt1982 Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 sziasztok...én is gondolkozom hogy tankolok e85-t a verdába x14nz ..nemtudom nem e ártok a motornak evvel max 50-50% ba tenném csak..mondjuk elöször kisebb mennyiséggel...nemlessz tőle baja az autonak...bizonytalan vagyok..mert ugye az autot benzinnel találták ki...igy van meg a kenése neki gondolom én..de javitsatok ki ha tévedek...nemfog ettől esetleg jobban kopni vagy ilyesmi...bocsi hogy ilyen tudatlan vagyok ezzel kapcsban...de nyugtassatok meg hogy nemlessz annyira nagy baj :lol: köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 sziasztok...én is gondolkozom hogy tankolok e85-t a verdába x14nz ..nemtudom nem e ártok a motornak evvel max 50-50% ba tenném csak..mondjuk elöször kisebb mennyiséggel...nemlessz tőle baja az autonak...bizonytalan vagyok..mert ugye az autot benzinnel találták ki...igy van meg a kenése neki gondolom én..de javitsatok ki ha tévedek...nemfog ettől esetleg jobban kopni vagy ilyesmi...bocsi hogy ilyen tudatlan vagyok ezzel kapcsban...de nyugtassatok meg hogy nemlessz annyira nagy baj :lol: köszi Hát az a baj, hogy jobban fog kopni... :) Így nem harminc év alatt kopik szét, hanem 29 év alatt! ;):D Félre a tréfát, nem fogsz ártani neki. Van itt olyan aki már két éve etanollal megy és mégsem vitte el a kóku a kenését! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Aki csak városban megy(Budapest), szerintem nem éri meg használni. Sajnos az ára benzin függő és arányosan emelkedik. Ez az üzletpolitika kissé visszavetheti az elterjedését. Ha nem lenne sok a túlfogyasztás, akkor megérné. Így azt mondom csak sokat autópályázó cartársaknak éri meg átállni. Én ha állandó városban mennék, akkor csakis lpg, vagy kis dizel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Aki csak városban megy(Budapest), szerintem nem éri meg használni. Sajnos az ára benzin függő és arányosan emelkedik. Ez az üzletpolitika kissé visszavetheti az elterjedését. Ha nem lenne sok a túlfogyasztás, akkor megérné. Így azt mondom csak sokat autópályázó cartársaknak éri meg átállni. Én ha állandó városban mennék, akkor csakis lpg, vagy kis dizel. No és a környezetvédelem?? Hogy elmondhatod magadról kevésbé vagy káros mint a többiek, és még az illetod is jó??... Neked semmi nem jó? ;) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 No és a környezetvédelem?? Hogy elmondhatod magadról kevésbé vagy káros mint a többiek, és még az illetod is jó??... Neked semmi nem jó? ;) :lol: :) hagyjad csak... ha kormolni akar akkor csak kormoljon....aztán meg moshatja a kocsi hátulját a fekete dzsuvától! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 A legnagyobb "poén" az új zöldkártya címke lesz, nekem 93-as a verdám pirosat fog kapni annak ellenére, hogy mérésnél etanollal simán leveri a mostani benzines autócsodákat. Gondolom később még kitalálják, hogy ilyen régi autókkal ne lehessen bárhová behajtani stb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 A legnagyobb "poén" az új zöldkártya címke lesz, nekem 93-as a verdám pirosat fog kapni annak ellenére, hogy mérésnél etanollal simán leveri a mostani benzines autócsodákat. Gondolom később még kitalálják, hogy ilyen régi autókkal ne lehessen bárhová behajtani stb. :lol: Szokásos magyar betegség... nem eredmény, hanem vélt adatok alapján besorolás... Tipikus... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 http://data.hu/get/2345804/2010.03.17.log.html Dinamikus közlekedésű log, immár Irmsher chippel. Melegedés közben, amíg még áll az autó van benne két majdnem fulladásos halál. Annak ki tudod deríteni az okát Gabi? Csak most csinálja ezzel a chippel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Szia Gabi! Hát nem tudom mit is tettünk tegnap a vassal, vagy is sejtem :lol: De egy biztos mióta szeszelek ilyen facán még nem indult az 5c-os garázsban, lassan talán sikerül szereznem egy laptopot pár hétre és akkor majd fincsin be lehet lőni ezt az értéket amit variáltunk. Lehet azért van nálam ez a gond a többi használóhoz képest, mert a Wesziék mikor berakták akkor nem a moci jeladóra kötötték a hőfok érzékelést? Az bizti, most faca az indítás nagyon, ma ennek örömére meg is kapja a friss olajat a szezonra :) Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Monof Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Aki csak városban megy(Budapest), szerintem nem éri meg használni. Sajnos az ára benzin függő és arányosan emelkedik. Ez az üzletpolitika kissé visszavetheti az elterjedését. Ha nem lenne sok a túlfogyasztás, akkor megérné. Így azt mondom csak sokat autópályázó cartársaknak éri meg átállni. Én ha állandó városban mennék, akkor csakis lpg, vagy kis dizel. Ezt pont én tudom cáfolni, pont ugyanazzal a motorral. 20% körül de inkább alatta szokott nekem városban alakulni a túlfogyasztás, szóval nagyon megéri. Persze ez 100%-os használatra igaz. De azt látni kell, hogy ez az 1.8-as motor mindenhol és mindenből sokat eszik.... 10l alatt városban nehéz, 9 liter alatt meg országút, autópálya kombóba nehéz. Bár nem tudom, hogy benzinben ezt mit jelent. Mondjuk olyan 90-100 körül állandó tempó mellett mennyit eszik benyával? 7-8l körül van a pillanatnyi? Még a túrához, hogy 9,5l lett ethanollal 100 km-en, ami szerintem nagyon jó, bár a bc szerint 8l benzin volt 100-on... Szóval így kb 18-19% a többlet. Gabi, vélemény? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Aki csak városban megy(Budapest), szerintem nem éri meg használni. Sajnos az ára benzin függő és arányosan emelkedik. Ez az üzletpolitika kissé visszavetheti az elterjedését. Ha nem lenne sok a túlfogyasztás, akkor megérné. Így azt mondom csak sokat autópályázó cartársaknak éri meg átállni. Én ha állandó városban mennék, akkor csakis lpg, vagy kis dizel. a 100 ft különbség az 100 ft különbség Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Szia Balázs! Nálam is műszeregység hőfokjeladójára van kötve, ha rendesen be lesz kalibrálva a hideg oldal is akkor minden ok lesz. Esetleg kiderülhet, hogy termosztátot kell cserélned ami nálunk vezérlés lebontással jár. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts