zozor Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 Hali! Egy kérdésem volna: merre vannak E85-öt áruló kutak pöst és környékin? Szombaton mék Dunakeszire és kipróbálnám az "anyagot"... :rolleyes: Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július11, 2008 Hali! Egy kérdésem volna: merre vannak E85-öt áruló kutak pöst és környékin? Szombaton mék Dunakeszire és kipróbálnám az "anyagot"... :rolleyes: Köszi! Klikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 Tehetnél bele okosságot, aztán nem kellene zutyulni... :rolleyes: ;) és mit mondanak az "okoság"-ról?télen is simán indul vele a verda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 és mit mondanak az "okoság"-ról?télen is simán indul vele a verda? Kicsit dúsítva igen. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július12, 2008 Megoszt Elküldve Július12, 2008 Kicsit dúsítva igen. :rolleyes: benzinnel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Szelidről hazafelé ismét belecsorgott 25 lityi E85 gépbe. Fogyira így semmit nem veszek észre, csak picit talán jobban húúúúz. Bár ebben a melegben örültem, ha nem nyom el az álom. (fene a klímacsőbe...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Hy ;) Valaki meg tudná mondani, mi a videónak a mondanivalója? Sajnos nem tudok angolul :rolleyes: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 cím alapján az, hogy a nem etanolra tervezett autókat sem károsítja Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 benzinnel? Én meg várom, hogy itt délen, Pécs környékén is legyen végre E85... Addig csak én fogyasztom a szeszt! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Robogó az E85-höz mit szólna? Szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Robogó az E85-höz mit szólna? Szerintetek? A 2T nem komálja.Csak ha hozzá állítod a gyújtást+fúvókát cserélsz.Kül. alsó tartományban befullad nemkicsit.Fordulaton pedig tiltáson megy! :lol: A 4T elvileg bírja, de célszerű kísérletezni vele...... :lol: Először keverni.Ha bírja, akkor mehet egyre dúúsabban is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Robogó az E85-höz mit szólna? Szerintetek? 4T-nél szerintem csak a keverékarányon kellene állítani. Viszont én nem fogom átállítani a mocit erre, ugyanis elég kicsi a hatósugara, és E85 meg elég kevés helyen van :lol: Amúgy sem fogyaszt sokat... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 E85 meg elég kevés helyen van :lol: Amúgy sem fogyaszt sokat... :lol: Kanna Rlz! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Robogó az E85-höz mit szólna? Szerintetek? Én próbáltam... igaz csak úgy, hogy E85-öt bekevertem 2T olajjal, 1 műanyag flakonba... kb. 10 perc múlva az olaj leült a flakon aljára... szóval, ha ugyanez járszódik le a tankba akkor az gázos lehet... :lol: Így a tankba bele sem öntöttem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 No lassan el is fogy a vasárnap Kecskeméten tankolt 25 lityi E85. Valaki nem jár erre véletlen egy kannával? :lol: Fogyasztásról annyit, hogy Kecsótól haza 7,25-re jöttünk ki. Aztán tegnap vittem plafonig pakolt csomagokkal a Mátrába 2 fiam+nagynénit. A hegyekig 7,5-ig sikerült letornázni az induláskor nullázott, és a városban 10,5-re felszökő fogyit. Aztán a hegyekben 8,2-re felment. a cipelt teherről annyit, hogy extrém ültetésnek minősült a terhelés. :lol: Ott még bóklászva kicsit 9,3-ra kúszott fel. Haza üresen 8-ra húztam le, igaz, picit dinamikusabban is jöttem hazafelé. :lol: még elvileg van 10 liter a tankban 50%-os anyagból. Egyre jobban várom, hogy mikor és melyik kút lesz annyira merész, hogy behozza végre Debrecenbe is az E85-öt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Háááát, ki tudja. Szeliden Udival erről beszéltünk. Ő optimista, én viszont iszonyatosan pesszimista vagyok. Ugyanis az unió megvonja a támogatást az energianövények termesztésétől. Udi szerint akkora lenne a kereslet biodízelre és bioetanolra, hogy a gazdák észre sem vennék a támogatás megszűnését, mert a piac úgyis belendülne. Szerintem viszont a rémhírek miatt az emberek eddig nem nagyon próbálták ki, így azt sem tudnák, miből maradnának ki, ha nem lenne... Ha pedig nincs kereslet, felesleges a kínálat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 nagy az Isten állatkertje... és még a kerítés is alacsony. 1 példa... mátrában a szomszéd kutas... beszélgettem vele. mondom E85 így+úgy.... egyszer csak megkérdezi: Mi az az E85? :lol: na akkor erre most mit mondhattam? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Egy kis olvasni való: http://etanol.blog.hu/2008/03/15/velemeny_...ljunk_kukoricat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Érdekesség.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Érdekesség.... Sztem holnap megnézem, mennyire kivitelezhető a zőődben! :lol: Mit veszíthetek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Érdekesség.... nekem nem jön be az oldal, de majd elmeséled, hogy sikerült :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 nekem nem jön be az oldal, az benne az érdekesség :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 az benne az érdekesség :lol: :lol: már műxik az oldal... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Sztem holnap megnézem, mennyire kivitelezhető a zőődben! :lol: Mit veszíthetek? :lol: Hali. Ezt én is meg fogom csinálni, mert állandóan összebaxa a folytoszelepházat a kartervisszavezetéstöl. Levettem azt a csövet ami jön a légszüröháztól, nekem ebbe van belevezetve a kartervisszavezetés, és rendesen dzsuvás volt, nem beszélve a folytószelepházról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Hali. Sztem nem kell ekkora tartály a lecsapatónak, én 35-ös rézcsöböl csinálom meg, és nem vezetem vissza a szivocsöbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts