Kacsero Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Persze...csak nálam ha valami bibi lenne az kicsivel a többszörösébe kerülne ha zsebbe kéne nyúlni mert valami megadta magát (Túl jó állapotban van a mocim ahhoz, hogy kisérletezgessek vele...)...és erre én már nem vágyok...lehet spórolnék vele rövidtávon...aztán hosszútávon a többszörösét kellene kifizetnem...elöbb inkább megvárom, hogy valaki kipróbálja... :rolleyes: oké, elfogadom az érveket, egyetértek ebben Veled... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Szal most is izgatja a fantáziám, hogy E85 és esetleg húzni a mocin...de már annyit sz.ptam az autóimmal, hogy reggel ilyen szájjal kelek fel -> O Egyelőre ne bántsd a Cuprát.Ahhoz nagyon egyben van.Nekünk, de főleg nekem pl. mind1 már, mert 12 éves a technika, bár még jól teszi a dolgát és bírja az E85-t is (egyelőre), valamint ha elqródik benne v.mi, nem nagy pénz kicserézni/helyrehozni. Most pl. ha rendbejön a kezem, és max. 6-7L E85 lesz a tankban, ki kell vennem újra az AC-t, mert a tankban a viszafolyóág csöve megint lecsúszott a pohárról, aztán eléggé fel kell húzni, hogy elinduljon.Pedig sokszor nem is mejek messzire. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 (Túl jó állapotban van a mocim ahhoz, hogy kisérletezgessek vele) Legalábbis azt hiszed... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Legalábbis azt hiszed... :rolleyes: ;) Irígy... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Ha minden igaz, lett még egy alkoholista autó a klubban! ;) Gepárd gépe! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július3, 2008 Megoszt Elküldve Július3, 2008 Ha minden igaz, lett még egy alkoholista autó a klubban! ;) Gepárd gépe! :rolleyes: Jelentem kész! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Jelentem kész! :rolleyes: Kivi leszek, hogy hogyan muzsikál majd az X14XE.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Automata Hunflex kivi leszek rá, hogy mit csinál majd -8 Celsius fokban. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Automata Hunflex kivi leszek rá, hogy mit csinál majd -8 Celsius fokban. ;) Milyen jelekre kellett rákötni? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Nincs semmi plusz jelbemenet rajta, ugyanolyan mint a flextek az injektorokhoz csatlakozik és kész. Ezért vagyok kivi, hogy mitől automata ez a kütyü. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Nincs semmi plusz jelbemenet rajta, ugyanolyan mint a flextek az injektorokhoz csatlakozik és kész. Ezért vagyok kivi, hogy mitől automata ez a kütyü. ;) Akkor biztos valami telepátiás technológiát alkalmaz, van benne egy varázsvessző :rolleyes: Gondolkodtam én is egy olyan megoldáson, hogy injektoron nézni a vezérlő jel lefutását, hátha az etanol tartalom változásával más lesz, de kicsit utánajárva a fizikájának, ezt kizártnak tartom. Szerintem csak a lambda figyeléssel lehet optimalizálni a befecskendezési mennyiséget az üzemanyag etanol tartalmának függvényében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 16v a gondolkodó ember :rolleyes: ha gond lenne a hidegindításnál kicsit állítani kell a kütyün, ha az sem az igazi akkor nagyobb hőértékű gyertyákat bele. Hol szerelték be? Benzinszíűrőre felhívták a figyelmed? vagy magad csináltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Nálam szereltük be ezt is. ;) Mondjuk én röhögök az etanolos verdásokon,mert úgy néznek ki,mint valami szakadt dízeles banda: -kannákkal teli csomagtartó -lopócsövet, tölcséreket vesznek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Mondjuk én röhögök az etanolos verdásokon,mert úgy néznek ki,mint valami szakadt dízeles banda: -kannákkal teli csomagtartó -lopócsövet, tölcséreket vesznek ;) Én nem kannázok...... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Nálam szereltük be ezt is. ;) Mondjuk én röhögök az etanolos verdásokon,mert úgy néznek ki,mint valami szakadt dízeles banda: -kannákkal teli csomagtartó -lopócsövet, tölcséreket vesznek :rolleyes: én nem ilyen vagyok és röhögök a benzinár emelésről szóló híreken ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Én nem kannázok...... :rolleyes: Én se.A kútnál megtankolom kb. 60(E85)-40 arányban, vagy ahogy sikerül oszt jóvan. ;) Eddig szereti. A bátyám c20ne Vekije is. Most próbálom a maximális E85 arányt kikísérletezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Én se.A kútnál megtankolom kb. 60(E85)-40 arányban, vagy ahogy sikerül oszt jóvan. ;) Eddig szereti. A bátyám c20ne Vekije is. Most próbálom a maximális E85 arányt kikísérletezni. Az enyém is bírja :rolleyes: . Kb. fele-fele van benne. És én se kannázok ;) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gonczgabi Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 ejj a sok alkohol pancsoló :rolleyes::D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Én se.A kútnál megtankolom kb. 60(E85)-40 arányban, vagy ahogy sikerül oszt jóvan. :rolleyes: Eddig szereti. A bátyám c20ne Vekije is. Most próbálom a maximális E85 arányt kikísérletezni. Kb. ez a végső határ.Felette már az XEV nyöszögött..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Én nem kannázok...... :rolleyes: Én is csak akkor, amikor hoznak nekem olcsóbbért, mint a helyi kúton kapható... De ma megint kútnál kellett tankolni... hosszú volt a 7vége... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Én is csak akkor, amikor hoznak nekem olcsóbbért, mint a helyi kúton kapható... De ma megint kútnál kellett tankolni... hosszú volt a 7vége... ;) Tehetnél bele okosságot, aztán nem kellene zutyulni... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Sajnos még nem sok benzinkúton árulnak E85-öt, nincs országos hálózat ezért kannázni kell. Lassan tanker gép lesz a verdából.... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Sajnos még nem sok benzinkúton árulnak E85-öt, nincs országos hálózat ezért kannázni kell. Lassan tanker gép lesz a verdából.... ;) ;) Jaja.A B kat. mellé kell majd egy ADR ish! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Tehetnél bele okosságot, aztán nem kellene zutyulni... :rolleyes: ;) Már gondolkoztam rajta... de még kicsit sokallom az árát... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Már gondolkoztam rajta... de még kicsit sokallom az árát... :rolleyes: Ez ennyi marad.De 8000km alatt visszajön a készülék ára.Utána már profitot termel! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts