Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

E85 a gyakorlatban

mélykék76

Recommended Posts

Ha nincs gázpoti, akkor az eco és a sport mód nem fog működni.

alapvetően pedig az automata szabályzásos módhoz kell a gyári keskenysávú lambdaszonda.

programozás egyszerű, szöveges parancsokkal kell paramétereket állítani :lol:

értettem fönök,értettem!:rolleyes: :blink:

vágom hogy nem lesz eco-sport csak a hidegindítás miatt aggódtam.az aszonykám használná és 1 nő nem igazán tudja mit csináljon az autóval ha nem indul el.

Megosztás:

• Hozzászólások 7,4k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

na-na.....talpraesett az én aszonykám csak épp mint álltalában a nők nincs sok műszaki vénája.

csak ha megszoktad hogy mükszik a technika rendesen és 1x csak nem akar akkor nem biztos hogy tudod mit is csinálj.........de ez nem is kell,hogy a nők dolga legyen.

Hát ezzel a kocsival (volt már zastavám is) ha nem akarja az igazságot, akkor én is először kétségbe esek! :rolleyes:

Megosztás:

elektronikus befecskendezés, gyári keskenysávú lambda, gázpoti (folytószelep poti) a beépítés és automata mód feltétele :blink:

http://www.e85power.hu

Kérdezz nyugodtan, ha valami nem világos :lol:

Ezek mind adottak. Tetszik a téma, majd mutatom pár havernak, mert szerintem érdekelné őket is.

Ezek szerint egy laptoppal bele lehet nyúlni bármikor a táblákba?

Olyan verzió nem várható, ahol gyújtást is lehet állítani? :rolleyes:

Megosztás:

Olyan verzió nem várható, ahol gyújtást is lehet állítani? :lol:

Szerintem Petinél most gurult el a gyógyszer....

Pupilla kitágul, légzés megakad, fejben a kerekek zakatolnak...... :D :rolleyes: :blink:

Megosztás:

Szerintem Petinél most gurult el a gyógyszer....

Pupilla kitágul, légzés megakad, fejben a kerekek zakatolnak...... :) :blink: :lol:

Miért, van erre gyógyszer? ;) :rolleyes: :D

Nem ma volt az már... ;)

:lol: :D :D

Kellett nekem tegnap a carstylingos GSi topicban, Demó szeme láttára, a Gabi átalakítójáról beszélnem. :D

Pár dolgot tudtam róla, de most, hogy már többen próbálgatják, gondoltam rákérdezek a részletekre is. :lol:

Megosztás:

mik a tapasztalatok abban az esetben ha benne van az autóban a kütyü és én tisztán benzinnel megyek vele ?

lemegy a dúsítás 0 közelire, tehát úgy fog fogyasztani tiszta benzinből, mint előtte átalakítás nélkül. Teljesen automatikus

az átállás, nem kell kapcsolgatni, lehet keverni is a két anyagot bármilyen arányban :blink:

Olyan verzió nem várható, ahol gyújtást is lehet állítani? :rolleyes:

Persze, realtime lehet állítani mindent :lol: Kezelési leírásban benne vannak a parancsok, letölthető a honlapon a letöltés menüben :D

Azért viccen kivül jó volna egy parancssor vagy kapcsoló amivel ki lehet kapcsolni a kütyüt. ;)

Van is ilyesmi, mode=0 állapotban nem dúsít semmit a kütyü, és a lambdajel is az eredeti.

Tápot viszont kell kapnia a kütyünek, különben nem fog menni a motor.

Megosztás:

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.