nagy istván Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Ha nincs gázpoti, akkor az eco és a sport mód nem fog működni. alapvetően pedig az automata szabályzásos módhoz kell a gyári keskenysávú lambdaszonda. programozás egyszerű, szöveges parancsokkal kell paramétereket állítani :lol: értettem fönök,értettem!:rolleyes: :blink: vágom hogy nem lesz eco-sport csak a hidegindítás miatt aggódtam.az aszonykám használná és 1 nő nem igazán tudja mit csináljon az autóval ha nem indul el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 értettem fönök,értettem!:rolleyes: :blink: vágom hogy nem lesz eco-sport csak a hidegindítás miatt aggódtam.az aszonykám használná és 1 nő nem igazán tudja mit csináljon az autóval ha nem indul el. dehogynem! Kétségbeesik! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 dehogynem! Kétségbeesik! :rolleyes: :blink: na-na.....talpraesett az én aszonykám csak épp mint álltalában a nők nincs sok műszaki vénája. csak ha megszoktad hogy mükszik a technika rendesen és 1x csak nem akar akkor nem biztos hogy tudod mit is csinálj.........de ez nem is kell,hogy a nők dolga legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 na-na.....talpraesett az én aszonykám csak épp mint álltalában a nők nincs sok műszaki vénája. csak ha megszoktad hogy mükszik a technika rendesen és 1x csak nem akar akkor nem biztos hogy tudod mit is csinálj.........de ez nem is kell,hogy a nők dolga legyen. Hát ezzel a kocsival (volt már zastavám is) ha nem akarja az igazságot, akkor én is először kétségbe esek! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Hát ezzel a kocsival (volt már zastavám is) ha nem akarja az igazságot, akkor én is először kétségbe esek! :D :rolleyes: :blink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 mik a tapasztalatok abban az esetben ha benne van az autóban a kütyü és én tisztán benzinnel megyek vele ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 mik a tapasztalatok abban az esetben ha benne van az autóban a kütyü és én tisztán benzinnel megyek vele ? Megy! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 mik a tapasztalatok abban az esetben ha benne van az autóban a kütyü és én tisztán benzinnel megyek vele ? Megy! :rolleyes: Nagyon zabál!!!! :blink: Főleg ha nincs lambda-szonda!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 az van...de akkor végszükségnek az is jó...na meg ha csak rátankolok benzint az E85re akkor már jobb nem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 az van...de akkor végszükségnek az is jó...na meg ha csak rátankolok benzint az E85re akkor már jobb nem ? Gabi kütyüjével a benzines üzemmód minimálisan tér el a normál,kütyünélkülitől! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Gabi kütyüjével a benzines üzemmód minimálisan tér el a normál,kütyünélkülitől! Hunflexnél meg elég a kütyü testkábelét lekötni és máris olyan mintha nem lenne benne az átalakító... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 elektronikus befecskendezés, gyári keskenysávú lambda, gázpoti (folytószelep poti) a beépítés és automata mód feltétele :blink: http://www.e85power.hu Kérdezz nyugodtan, ha valami nem világos :lol: Ezek mind adottak. Tetszik a téma, majd mutatom pár havernak, mert szerintem érdekelné őket is. Ezek szerint egy laptoppal bele lehet nyúlni bármikor a táblákba? Olyan verzió nem várható, ahol gyújtást is lehet állítani? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Hunflexnél meg elég a kütyü testkábelét lekötni és máris olyan mintha nem lenne benne az átalakító... :blink: Én meg nem kötök semmit,csak indítok és megyek! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Ezek mind adottak. Tetszik a téma, majd mutatom pár havernak, mert szerintem érdekelné őket is. Ezek szerint egy laptoppal bele lehet nyúlni bármikor a táblákba? Olyan verzió nem várható, ahol gyújtást is lehet állítani? :blink: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Ezek szerint egy laptoppal bele lehet nyúlni bármikor a táblákba? Olyan verzió nem várható, ahol gyújtást is lehet állítani? :lol: Szerintem Petinél most gurult el a gyógyszer.... Pupilla kitágul, légzés megakad, fejben a kerekek zakatolnak...... :D :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Szerintem Petinél most gurult el a gyógyszer.... Nem ma volt az már... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Kellett nekem tegnap a carstylingos GSi topicban, Demó szeme láttára, a Gabi átalakítójáról beszélnem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Kellett nekem tegnap a carstylingos GSi topicban, Demó szeme láttára, a Gabi átalakítójáról beszélnem. :rolleyes: Büntibe veled! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Azért viccen kivül jó volna egy parancssor vagy kapcsoló amivel ki lehet kapcsolni a kütyüt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Szerintem Petinél most gurult el a gyógyszer.... Pupilla kitágul, légzés megakad, fejben a kerekek zakatolnak...... :) :blink: :lol: Miért, van erre gyógyszer? ;) :rolleyes: :D Nem ma volt az már... ;) :lol: :D :D Kellett nekem tegnap a carstylingos GSi topicban, Demó szeme láttára, a Gabi átalakítójáról beszélnem. :D Pár dolgot tudtam róla, de most, hogy már többen próbálgatják, gondoltam rákérdezek a részletekre is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Azért viccen kivül jó volna egy parancssor vagy kapcsoló amivel ki lehet kapcsolni a kütyüt. :rolleyes: Ennek a fajtának nem kell test? Vagy ennél azért bonyolultabb a dolog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 mik a tapasztalatok abban az esetben ha benne van az autóban a kütyü és én tisztán benzinnel megyek vele ? lemegy a dúsítás 0 közelire, tehát úgy fog fogyasztani tiszta benzinből, mint előtte átalakítás nélkül. Teljesen automatikus az átállás, nem kell kapcsolgatni, lehet keverni is a két anyagot bármilyen arányban :blink: Ezek szerint egy laptoppal bele lehet nyúlni bármikor a táblákba? Olyan verzió nem várható, ahol gyújtást is lehet állítani? :rolleyes: Persze, realtime lehet állítani mindent :lol: Kezelési leírásban benne vannak a parancsok, letölthető a honlapon a letöltés menüben :D Azért viccen kivül jó volna egy parancssor vagy kapcsoló amivel ki lehet kapcsolni a kütyüt. ;) Van is ilyesmi, mode=0 állapotban nem dúsít semmit a kütyü, és a lambdajel is az eredeti. Tápot viszont kell kapnia a kütyünek, különben nem fog menni a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Zsolteeval szép kis marketing hadjáratot folytatunk a CS-n a kütyünek! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Zsolteeval szép kis marketing hadjáratot folytatunk a CS-n a kütyünek! :rolleyes: Ugyanmár, nem volt ott semmi különös :blink: Egyébként miért ne. Ami jó azt reklámozni kell. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Persze, realtime lehet állítani mindent :blink: Kezelési leírásban benne vannak a parancsok, letölthető a honlapon a letöltés menüben :lol: Értem. Tehát olyan verziót nem tervezel, amiben előgyújtást is lehet állítani? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts