Gepard Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Azoknál ugyan ez a felállás, de hát azért nem sűrűn van olyan, hogy nem indul elsőre egy benzines, injektoros... legalábbis ahhoz viszonyítva amit egy E85-ös minden reggel vagy akár naponta többször is előad... Azaz 100 X 0.1 ml = 10ml persze minimális de szép lassan hígítja az olajat... Fél év alatt közel 1 dl le tud így csurogni... De ez csak megint egy dobálózás a számokkal, nem ilyen egyszerű... nyilván párolog is el belőle az olaj közül... Ez így van de csak hidegben nem szeret indulni, nyáron, , vagy meleg mocinál, stb már nincs gond. Hígulna az olaj, hát nem tudom, de ha így lenne akkor nem kéne utánatölteni, mert szaporodna. Ahogy melegszik az olaj közben párolog akkor pedig kartergáz lesz belőle amit elvezetünk.... Na majd Udi megmondja, hogy nála mennyivel lett több olaj a rendszerben amióta használja, mert övé a legrégebb óta etanollal működő autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Az a baj, hogy szerintem majd csak 2010-ben megyek hozzá nagy generálra, mert akkor megy a benzinszűrőcsere, toronycsere, meg hasonló finomságok.... :blink: De most így karácsonykor örülök, h a fát meg tudjuk majd venni :rolleyes: Ha gondolod, megyek majd karácsony után úgyis postára, feladok levélben neked matricát. Írd meg a postacímed. kár h nem olvastam a topicot mert beszálltam volna a Futó féle tesztekbe ;) Mellik autóval? Mert ha a 6 hengeres omi lenne az alany, akkor még mindig szívesen látom :lol: Fél év alatt közel 1 dl le tud így csurogni... De ez csak megint egy dobálózás a számokkal, nem ilyen egyszerű... nyilván párolog is el belőle az olaj közül... Ugyanez a probléma megvan a benzinnél is. Ugyanis hidegindításnál benyából is túl van dúsítva, abból is megy a hengerfalra. Mennyiségben itt már nem sok különbség van a benzin és etanol között. Ráadásul ami lejut az olajba, az az első üzemmeleg állapotnál ki fog belőle párologni teljes mértékben. És akkor még nem beszéltünk az olajban hidegben lecsapódó páráról, az jóval nagyobb mennyiségben jelen van az olajban. Benzines üzemben is ugyanannyi, mint etanollal. Ez tipikus jelenség, télen ha rövid utakra használsz egy autót, akkor "kávéhabos" lesz az olaj a nívópálca, beöntő sapka, stb. Aztán ha meg mész egy hosszabb utat, ez eltűnik, mind kipárolog ;) De ha ezt fontos témának tartod, most fogom omiban lecserélni az olajat, 11e km van benne, hozok a fáradtolajból neked :D ebből 7e km-t ment végig E85-tel az autó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 De ha ezt fontos témának tartod, most fogom omiban lecserélni az olajat, 11e km van benne, hozok a fáradtolajból neked :blink: ebből 7e km-t ment végig E85-tel az autó :rolleyes: Annyira nem...csak mááá olyan uncsi volt, gondoltam feldobok megint egy kérdést... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Mellik autóval? Mert ha a 6 hengeres omi lenne az alany, akkor még mindig szívesen látom :rolleyes: azzal nem lehet tesztelni :blink: X16XE astra 30.000kmel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 kár h nem olvastam a topicot mert beszálltam volna a Futó féle tesztekbe :rolleyes: Kolléga nivával jár, és felesben nyomja az etanolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Monof Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Gábor, itt van egy jó kis log fájl, ebben van egy kicsi gyorsítás, hidegindítás, meg minden. :rolleyes: Szóval csemegézhetsz. :blink: Útvonal egyébként: Csepel-Hungárián végig Teve utcáig, majd át Árpád ősatyánkon, végül Óbuda, hegy :D Olyan -5 - -6 fok volt, elsőre csak recece, 2-ikra beugrott volna, de hagytam rajta, majd 3-ikra elindult, utána meg melegedett, mert közbe ablakot vakartam ;) És a link: http://data.hu/get/2000766/monof4.log.html NORMAL=27%/ECO=58%/SPORT=0%/COLD=13%->RICH=21% És azt hozzátenném, hogy reggel 7 körül voltunk a Hungárián, szóval volt forgalom, lámpa, gyorsítás, verekedés a helyekért.... :lol: Kb mekkora a matrica? Mert a postások szeretik összehajtogatni ezeket.... Vmikor nem járt a Lágymányosi híd felé? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 Atommanó! Ez benyával is előfordult nálam amikor olajpumpa túlnyomó szelepe beragadt és kitámasztotta a szelepeket a nagy olajnyomás (12 baros méróra kiakadt). Nem okozott semmilyen problémát szépen kipárolog belőle ugyanúgy mint a benzin. Viszont ha már itt tartunk az égéstermékből is jut az olajba, tudod mi a meglepő? Most lusta voltam és 12e km után cseréltem olajat és van egy régi benyás korszakból 8e km után cserélt is. Etanolos szemmel láthatóan is sokkal tisztább mint a benzines, majd csinálok képet róla. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December22, 2009 Megoszt Elküldve December22, 2009 X16XE astra 30.000kmel Sajna a multecből már van így is kettő :rolleyes: Szal abban teszt jelleggel nem, de kis kedvezménnyel meg lehet oldani :D Gábor, itt van egy jó kis log fájl, ebben van egy kicsi gyorsítás, hidegindítás, meg minden. :blink: Kb mekkora a matrica? Mert a postások szeretik összehajtogatni ezeket.... Vmikor nem járt a Lágymányosi híd felé? :lol: Köszönöm, holnap megnézem ;) Kicsi a matrica, kb 11*4cm. Sima borítékban elküldöm, ha kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Kicsi a matrica, kb 11*4cm. Sima borítékban elküldöm, ha kell. Ha van esetleg 2, nekem is jöhetne 1. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Atommanó! Ez benyával is előfordult nálam amikor olajpumpa túlnyomó szelepe beragadt és kitámasztotta a szelepeket a nagy olajnyomás (12 baros méróra kiakadt). Nem okozott semmilyen problémát szépen kipárolog belőle ugyanúgy mint a benzin. Viszont ha már itt tartunk az égéstermékből is jut az olajba, tudod mi a meglepő? Most lusta voltam és 12e km után cseréltem olajat és van egy régi benyás korszakból 8e km után cserélt is. Etanolos szemmel láthatóan is sokkal tisztább mint a benzines, majd csinálok képet róla. :blink: Persze, pont ez amit kiemeltem, hogy előfordul benyával is, de a sok (többszöri) hidegintítás próbálkozás miatt ez szerintem E85 esetében hatványozottabban fordulhat elő... Nekem volt olyan, hogy a Cuprán megállt egy trafó, így 3 henger ment... 50 métert tettem meg vele, de úgy telement benyával az olaj, hogy cserélhettem is le... a bosszantó az volt, hogy nem olcsó olaj volt benne, és még 1000 km-t sem mentem vele... :rolleyes: Amúgy mennyire elegyedik mondjuk az olaj az e85-tel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Monof Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Sajna a multecből már van így is kettő :rolleyes: Szal abban teszt jelleggel nem, de kis kedvezménnyel meg lehet oldani :lol: Köszönöm, holnap megnézem :D Kicsi a matrica, kb 11*4cm. Sima borítékban elküldöm, ha kell. Akkor megköszönöm, ha elküldöd. :blink: Privát üzenetbe elküldöm a címem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Itt az új dizájn Hunflexből: A vezetékek felett vannak LEDek, amik a befecsit mutatják... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Ha van esetleg 2, nekem is jöhetne 1. :D Ok, írd meg a postacímed ;) Nekem volt olyan, hogy a Cuprán megállt egy trafó, így 3 henger ment... 50 métert tettem meg vele, de úgy telement benyával az olaj, hogy cserélhettem is le... a bosszantó az volt, hogy nem olcsó olaj volt benne, és még 1000 km-t sem mentem vele... :rolleyes: Amúgy mennyire elegyedik mondjuk az olaj az e85-tel? Ennyire nem gáz a helyzet, szerintem nálad sem kellett volna lecserélni azt az olajat, vagy nem 50m volt az a 3 henger :blink: A gyűrűk mellett nem tud nagy mennyiség lecsorogni :D Képzeld azt, hogy azoknak a gyűrűknek tartania kell a kompressziót, ha annyi rés lenne, hogy sok benya lecsoroghatna, akkor a nívópálcád már földkörüli pályán lenne :lol: Kb annyira keveredik az E85 az olajjal, mint a benzin. És a kipárolgási képessége nagyobb a benzinénél. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Monof Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Ok, írd meg a postacímed ;) Ennyire nem gáz a helyzet, szerintem nálad sem kellett volna lecserélni azt az olajat, vagy nem 50m volt az a 3 henger :rolleyes: A gyűrűk mellett nem tud nagy mennyiség lecsorogni :D Képzeld azt, hogy azoknak a gyűrűknek tartania kell a kompressziót, ha annyi rés lenne, hogy sok benya lecsoroghatna, akkor a nívópálcád már földkörüli pályán lenne :blink: Kb annyira keveredik az E85 az olajjal, mint a benzin. És a kipárolgási képessége nagyobb a benzinénél. ;) Elment az üzi? :lol: De ez jó, akkor a mostani NASA gépeket már a nívópálca is veszélyezteti... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Ok, írd meg a postacímed :D Ennyire nem gáz a helyzet, szerintem nálad sem kellett volna lecserélni azt az olajat, vagy nem 50m volt az a 3 henger :blink: A gyűrűk mellett nem tud nagy mennyiség lecsorogni ;) Képzeld azt, hogy azoknak a gyűrűknek tartania kell a kompressziót, ha annyi rés lenne, hogy sok benya lecsoroghatna, akkor a nívópálcád már földkörüli pályán lenne :lol: Kb annyira keveredik az E85 az olajjal, mint a benzin. És a kipárolgási képessége nagyobb a benzinénél. :D Valóban nem 50 m volt, hanem 200. pont álltam meg nálunk a kúton amikor is az egyik trafó bedobta az uncsit, és jött a 3 henger... egyből a tőlünk 200m-re levő Attiék műhelye felé vettem az irányt... ott néztünk nívót is (más miatt) és akkor láttuk, hogy érdekes az olaj...és nagyon benzin szaga is van... lecseréltük rögtön, és az új trafó után még 8.000 km-rel sem volt egy csöpp benyaszaga az olajnak... ugyan úgy mint előtte sem... szóval én csak ehhez a kb 200m-hez tudom kötni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Mondjuk az én eseteim mindig egyediek... mint vezérműtengely szétrobbanás, később vezérműtengely törés, 8 foggal átugrott vezérlés, gyárilag rossz gyűrű a dugón... szóval lehet ez is csak nálam fordult elő, mert a többi esetről sem nagyon hallottak még... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Valóban nem 50 m volt, hanem 200. pont álltam meg nálunk a kúton amikor is az egyik trafó bedobta az uncsit, és jött a 3 henger... egyből a tőlünk 200m-re levő Attiék műhelye felé vettem az irányt... ott néztünk nívót is (más miatt) és akkor láttuk, hogy érdekes az olaj...és nagyon benzin szaga is van... lecseréltük rögtön, és az új trafó után még 8.000 km-rel sem volt egy csöpp benyaszaga az olajnak... ugyan úgy mint előtte sem... szóval én csak ehhez a kb 200m-hez tudom kötni... :rolleyes: Benzin szagot tud okozni nagyon kevés benya is. Lehet mentél volna így egy km-t, és tiszta lett volna az olaj :blink: De az is lehet hogy mondjuk az a trafó már régebb óta kihagyott, és az olaj már régebb óta gyűjtötte a benyát. A lényeg: amit felhoztál témának, szerintem abszolút nem ad aggodalomra okot, legalábbis annak biztosan nem, akinek 2-3 próbálkozásra beindul az autója, és nem kizárólag hidegen rövid távra használja. Aki meg így használja, benyával is hasonlóképpen jár, akkor is, ha elsőre indul a motor vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Na akkor ez a kérdés is kitárgyalva, pár nap múlva jövök az újabb kérdéssel... :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Na akkor ez a kérdés is kitárgyalva, pár nap múlva jövök az újabb kérdéssel... :rolleyes: :blink: Ok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Ok :rolleyes: Kűdtem a címem. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Na akkor ez a kérdés is kitárgyalva, pár nap múlva jövök az újabb kérdéssel... :blink: :lol: Leaglább pörög a topic. :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Mondjuk az én eseteim mindig egyediek... mint vezérműtengely szétrobbanás, később vezérműtengely törés, 8 foggal átugrott vezérlés, gyárilag rossz gyűrű a dugón... szóval lehet ez is csak nálam fordult elő, mert a többi esetről sem nagyon hallottak még... :rolleyes: Én nyertem: főtengelytörés! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Én nyertem: főtengelytörés! :blink: Gondolom egy snassz vezszíjszakadással labdába sem rúghatok? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Gondolom egy snassz vezszíjszakadással labdába sem rúghatok? :rolleyes: Leülhetsz,kettes! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Én nyertem: főtengelytörés! :D az már sok mindenkinek volt... nem nagy kunszt... ;) Gondolom egy snassz vezszíjszakadással labdába sem rúghatok? :rolleyes: nekem 3x volt ilyen bár mindig más váltotta ki, de a vezérműszíjszakadás, de az is szakadt... :D ;) :blink: Leülhetsz,kettes! :lol: Újra húzhat.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts