Gepard Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Akkor abban nem túl jó szeszfokú anyag volt... :rolleyes: Van benne valamilyen átalakító? Hunflex deluxe van neki is. Én a biztos indulás miatt raktam a teli tankba 5 liter benyát. Most így nagyjából a téli etanol környékén E75-nél járok, másodikra indult -5-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 most lemérem a fogyit. kiváncsi leszek mit mutat majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Monof Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Gábor, ma nekem is eléggé morcosan indult el, kellet 2-3x indítózni, majd lefulladt, majd újra... eléggé vérszegény volt a kocsi az elején. Mondjuk hülye voltam mert nem indítóztam hosszabb ideig, szóval ha holnap is ez fent áll, akkor kicsit állítok a beállításokon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Gábor, ma nekem is eléggé morcosan indult el, kellet 2-3x indítózni, majd lefulladt, majd újra... eléggé vérszegény volt a kocsi az elején. Mondjuk hülye voltam mert nem indítóztam hosszabb ideig, szóval ha holnap is ez fent áll, akkor kicsit állítok a beállításokon. Reggel nézd már meg a hőfokmérőd mit mutat a kütyü szerint.Nekem is azon kellene még állítzani,de egyszerűen nincs most időm rá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Gábor, ma nekem is eléggé morcosan indult el, kellet 2-3x indítózni, majd lefulladt, majd újra... eléggé vérszegény volt a kocsi az elején. Mondjuk hülye voltam mert nem indítóztam hosszabb ideig, szóval ha holnap is ez fent áll, akkor kicsit állítok a beállításokon. Állítsd be majd a CSETCOLD=12 Elsőre tekerteted kb 7-10mp-ig, majd másodikra hosszabb ideig tekertetheted, és nem engeded el, mikor röffen párat :rolleyes: Viszont ami még nálad gond lehet, hogy ugye első tekertetés után még táp alatt marad a kütyü, és így a státusza sem lesz jó a következő ráindításnál. Próbáld ki légyszi legközelebb, hogy az első tekerés után várj két percet, annyi idő alatt biztos elveszi a tápot a vezérlőd a kütyüről. Utána próbáld mégegyszer indítani. Ha így jobb lesz, akkor át kell kötni majd valódi gyújtás tápra a kütyüt, mert ez a késleltetett kikapcsolás nem igazán jó ilyen szempontból, amit az autód csinál az ecu táppal. Reggel nézd már meg a hőfokmérőd mit mutat a kütyü szerint.Nekem is azon kellene még állítzani,de egyszerűen nincs most időm rá... Pedig jó lenne, mert addig nem lesz hidegindító algoritmusod. 2-3 perc lenne :blink: Még nem mondtad mi volt az autóddal múltkor. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Pedig jó lenne, mert addig nem lesz hidegindító algoritmusod. 2-3 perc lenne :rolleyes: Még nem mondtad mi volt az autóddal múltkor. :blink: Nem tom... Egy biztos.Megkellene nézni,hogy honnan tudnék venni tápot a kütyünek,mert tuti emiatt van túláram az AC relén és ezt hozza hibának az ECU felé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Egy biztos.Megkellene nézni,hogy honnan tudnék venni tápot a kütyünek,mert tuti emiatt van túláram az AC relén és ezt hozza hibának az ECU felé. Szerintem meg nem. Az ecudban lehet több kontakt hiba, amit a villódzó check lámpád is jól mutat. A kütyü tápjának köze nincs az AC reléhez, az a gyújtáskapcsoló által adott gyújtás tápra van kötve. Meg amúgy is jóval kevesebb mint fél ampert vesz fel, ami elenyésző, ennyit még a TID is megkajál. Tehát ami biztos, hogy az átalakítónak semmilyen köze nincs az AC relés hibádhoz, semmilyen fizikai kontaktusa nincs is az AC körrel. Immós a corsa? Mert ha nem, akkor könnyen bele lehetne próbálni egy másik ecu-t :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Hunflex deluxe van neki is. Én a biztos indulás miatt raktam a teli tankba 5 liter benyát. Most így nagyjából a téli etanol környékén E75-nél járok, másodikra indult -5-ben. A téli etanolba raksz még plusz benzint? Mert a téliben már 35 % benya van...azaz E65... Én még csak annyit csináltam, h kivakartam a verdát a hó alól meg kivettem a bekásásodott ablakmosótartályt... :s A hunflex-beszerelés mára maradt. Ma úgy is 2 óra felé végzek és így lesz rá időm. Elsőre tutira maxra tekerem a hidegdúsítót, mert ma volt ahol -15 °C volt Debrecenben... Aztán ha ez nem elég, akkor nyomok bele majd vagy öt liter benzint. De előtte ki kell valamennyit járatni a szeszből, mert tele van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Jut eszembe egy kérdés! Hunflexesek előnyben! Ha rakunk benzint az etanolhoz, akkor nem kell vissza venni valamennyit az alapdúsításból, hogy ne egyen olyan sokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 A téli etanolba raksz még plusz benzint? Mert a téliben már 35 % benya van...azaz E65... Ha jól emlékszem, a szabvány max 30%-ot enged. Szerintem annyi nincs benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 na megvolt a tankolás:kb. 12/100km. ebben van nullás is(nem 100al :rolleyes: )meg sok város. most már 6-6.5 bar-nál jár az üzemanyag nyomásom..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 A téli etanolba raksz még plusz benzint? Mert a téliben már 35 % benya van...azaz E65... Igazad van azt nem írtam, hogy a nyárihoz raktam 5 litert. Egyébként én is úgy tudom, hogy a téli az E70. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 most már 6-6.5 bar-nál jár az üzemanyag nyomásom..... az irreális. ezen a nyomáson a pumpa már nem szállít eleget, és ráadásul az injektorok normális porlasztási képe is a múlté így... ez nem jó megoldás szerintem, de te tudod :rolleyes: Igazad van azt nem írtam, hogy a nyárihoz raktam 5 litert. Egyébként én is úgy tudom, hogy a téli az E70. Budaörsre is megérkezett a téli anyag, 215ft lett az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 az irreális. ezen a nyomáson a pumpa már nem szállít eleget, és ráadásul az injektorok normális porlasztási képe is a múlté így... ez nem jó megoldás szerintem, de te tudod :rolleyes: Budaörsre is megérkezett a téli anyag, 215ft lett az ára. szar a nyomásszabályzóm.......ezért ennyi. viszont tök jól megy. ha lesz érkezésem leszedem az injektor hidat és kiherélem a szabályzót.aztán meg a visszatérő ágba berakom a gyári senatorét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 több mint 3 órát szereltem a hidegben, de nem lett jobb a kocsi...ugyanis a csere hunflex az egyik henger injektorát nem vezérli... :lol: de legalább kipróbáltam gyári vezérlővel is...nem olyan dinamikusan de ment vele...semmi hibajelzés...de üzemmeleg motornál is érzik, h nem indul olyan szivesen... :D :rolleyes: Majd reggel megpróbálom beindítani...mondjuk nem fogom sokat kínozni ha nem akarja... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 Szerintem meg nem. Az ecudban lehet több kontakt hiba, amit a villódzó check lámpád is jól mutat. A kütyü tápjának köze nincs az AC reléhez, az a gyújtáskapcsoló által adott gyújtás tápra van kötve. Meg amúgy is jóval kevesebb mint fél ampert vesz fel, ami elenyésző, ennyit még a TID is megkajál. Tehát ami biztos, hogy az átalakítónak semmilyen köze nincs az AC relés hibádhoz, semmilyen fizikai kontaktusa nincs is az AC körrel. Immós a corsa? Mert ha nem, akkor könnyen bele lehetne próbálni egy másik ecu-t :blink: A villódzás csak akkor volt,amikor az OP-COM volt rákötve és ugye nem éppen a saját évjárata szerint volt beállítva(96 X14XE,az enyém meg első sorozatos X14XE).Az érdekes csak az,hogy a hibák a kütyü berakása után jelentek meg... :rolleyes: Na majd ha lesz időm vele foglalkozni,akkor visszatérünk a dologra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2009 Megoszt Elküldve December18, 2009 A villódzás csak akkor volt,amikor az OP-COM volt rákötve és ugye nem éppen a saját évjárata szerint volt beállítva(96 X14XE,az enyém meg első sorozatos X14XE).Az érdekes csak az,hogy a hibák a kütyü berakása után jelentek meg... :rolleyes: Na majd ha lesz időm vele foglalkozni,akkor visszatérünk a dologra. Teljesen független a dolog, max annyi, hogy megbojgattuk a cuccot a környéken :lol: A villódzás sem az opcom miatt volt, akkor is csinálta, mikor le volt húzva, tipikusan kontakthibás gyanús volt. Nekem is volt pont ugyanilyen ecu-ból kontaktos az astrában, tudom milyen az :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Elszúrtam a lépést illetve nem én voltam a hibás ki akartam próbálni meddíg használhatok felesben etanolt átalakító nélkül. De aztán a legutóbbi tankolásnál nem volt a kúton, akkor 1-2 fokban gond nélkül indul, most ment le feléíg a szint de már nem merek -10-ben beletölteni, nem volt "átmenet" hogy teszteljem -2-5-ben. :rolleyes: Vagy megpróbáljam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Johnny! Kontakthibát nem is mondtad....így már érthető az AC relé hiba is. :D Karácsonyra ma megkaptam az ajándékot.... :rolleyes: Kiskunfélegyházán nyílt egy Avia benzinkút a Szegedi út 89. alatt (Régi MOL kút helyén). Bioetanolt 210 Ft-ért lehet tankolni a másik helyen (magánkút, Csongrádi út) meg 215 Ft-ért. Aviánál lehet majd bankkártyával is fizetni a másik helyen csak kp-t fogadnak el. Természetesen telitankoltam alig 1 liter volt a tankban csodálkoztak is rajta, hogy nem felesben csinálom. :blink: Viszont azt is mondták, hogy januártól minden üzemanyagnál 10%-os emelés lesz jövedéki adó változás miatt, amíg a régi készletek tartanak addig 5%-ot emelnek rajta. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Johnny! Kontakthibát nem is mondtad....így már érthető az AC relé hiba is. :D Karácsonyra ma megkaptam az ajándékot.... :rolleyes: Kiskunfélegyházán nyílt egy Avia benzinkút a Szegedi út 89. alatt (Régi MOL kút helyén). Bioetanolt 210 Ft-ért lehet tankolni a másik helyen (magánkút, Csongrádi út) meg 215 Ft-ért. Aviánál lehet majd bankkártyával is fizetni a másik helyen csak kp-t fogadnak el. Természetesen telitankoltam alig 1 liter volt a tankban csodálkoztak is rajta, hogy nem felesben csinálom. :blink: Viszont azt is mondták, hogy januártól minden üzemanyagnál 10%-os emelés lesz jövedéki adó változás miatt, amíg a régi készletek tartanak addig 5%-ot emelnek rajta. :lol: nem sok a 10%?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 nem sok a 10%?????? Valószínűleg csak a jövedéki adó változik 10%-ot, az meg a benya árának 2/3-át érinti. Tehát kb: 6-7% várható az én tippjeim szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Monof Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Nah, ma is volt egy jó kis hidegindítás, érdekes, mert elsőre csak köszörülte, semmi olyat nem akart, mintha beindulna (ez most olyan 6-7 másodperces volt), majd másodikra simán beröffent, ment egy picit, majd leállt... Újra indítom, simán elindul, megy, majd leesik az alapjárat, ott segítettem rá mindenhogy, ahogy tudtam, hogy ne álljon le, 1 perc után kisimúlt és ment rendesen. Annyit éreztem, hogy még pár percig erőtlen volt a kicsike de aztán ment rendesen, mi sem bizonyítja jobban, hogy csepel-rendőrpalota 20 perc forgalomba :rolleyes: Egyébként fickósabb szerintem az autó így szesszel, nem sok hely van ahová nem tudok beférni :blink: Egyébként rendben van az etanol, az meg hogy sokat eszik.. hát, most eléggé sok város volt, nem éppen nyugodt tempóban. Viszont ami érdekes, hogy nem biztos, hogy a fedélzeti "kompjúter" olyan sokat csalna, mert már félig van a tank, mentem vele kb 200-at, de mondom, nem éppen lassan, és még kb 250-et ír ki, ami eléggé reálisnak tűnik nekem. Apropó, Gábor, szerinted kicsit állítsak a 8-ról mondjuk 10-re? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Nekem ezt mondta az Aviánál a benzinkutas...de itt is olvastam róla: http://www.boon.hu/hirek/gazdasag/cikk/jan...091213-06424434 http://puntoracingteam.ning.com/forum/topi...s-meg-egy-pofon Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Nekem ezt mondta az Aviánál a benzinkutas...de itt is olvastam róla: http://www.boon.hu/hirek/gazdasag/cikk/jan...091213-06424434 http://puntoracingteam.ning.com/forum/topi...s-meg-egy-pofon a benyánál 10 a gázolajnál 7%-os adóemelés lesz.........ez a végösszegben nem ennyi.kb. 6-10 ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Ok, ott a pont! Nálam még reggel volt, kicsit bealudtam csak ez maradt meg bennem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts