mackosajt Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 nein. Úgy műkszik, ahogy kell. Felvillan, majd beinduláskor el is alszik. Amúgy pont előtte 1-2 órával kaptam a legjobban az ívet. Természetesen utána nem kaptam még meg, hogy bocs, igazad volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 nein. Úgy műkszik, ahogy kell. Felvillan, majd beinduláskor el is alszik. Amúgy pont előtte 1-2 órával kaptam a legjobban az ívet. Természetesen utána nem kaptam még meg, hogy bocs, igazad volt. Ez mindig így szokott lenni. :lol: Valamint utólag is könnyen okoskodnak a felmenők, például: "naugye hogy megmondtam". :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 nein. Úgy műkszik, ahogy kell. Felvillan, majd beinduláskor el is alszik. Amúgy pont előtte 1-2 órával kaptam a legjobban az ívet. Természetesen utána nem kaptam még meg, hogy bocs, igazad volt. Én már nem is ajánlom senkinek, ha kérdezik mondom hogy egy éve felesben járok, de mindenki azt tankol amit akar. Úgyis mindenkinek ven egy szerelő ismerőse aki tudja hogy kinyírja a motort rövid időn bellül, ki fog lyukadni a benzincső, az injektor vagy eldugul, vagy mittomén. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Engem gyíkká változtatott de már elmúlt.... :huh: :lol: :lol: Autószerelő haverom szerint is az etanol nem tesz jót a motornak hiába látja, hogy az enyém már régóta azzal megy és nincs semmi etanolhoz köthető hiba. Most foltozni kell majd az alvázat....biztosan az etanoltól rohadt ki.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Engem gyíkká változtatott de már elmúlt.... :huh: :lol: :lol: Autószerelő haverom szerint is az etanol nem tesz jót a motornak hiába látja, hogy az enyém már régóta azzal megy és nincs semmi etanolhoz köthető hiba. Most foltozni kell majd az alvázat....biztosan az etanoltól rohadt ki.... :D Feri Feri! ;) Udi!Bent van a Gabi féle kütyü,tetszik,bár lambdát holnap cserélünk és finomítunk a beállításokon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Most foltozni kell majd az alvázat....biztosan az etanoltól rohadt ki.... :huh: Ez van, mikor nem szivárog egyik tömítésed sem.Nincs meg az autómata alvázvédelem! Csöpögtetni kell E85-öt v.melyikre, és akkor rendben lesz minden! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Udi!Bent van a Gabi féle kütyü,tetszik,bár lambdát holnap cserélünk és finomítunk a beállításokon! Na, bővebben? Beszerelés, tesztelés első tapasztalatok stb? Kis infómorzsát nyomathatnál. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Na, bővebben? Beszerelés, tesztelés első tapasztalatok stb? Kis infómorzsát nyomathatnál. :lol: Majd vasárnap este után na és persze ha a főnök engedi! :huh: Holnap lambdacsere! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Holnap meglátjuk, mi lesz az új lambdával :huh: A beszerelés ment flottul, az első indításos próbálkozásoknál még módosítani kellett a fordulatszámmérés paraméterein, meg be kellett lőni a motor hőmérséklet szenzort, aztán kiderült hogy a lambda nem jól műxik már. A feszültsége is kisebb volt, mint ami még beleférne az elfogadható kategóriába, meg nagyon sztohasztikus volt a működése, néha így, néha úgy mért, mikor milyen kedve volt :lol: Egyelőre most a fix dúsításos módban műxik, a holnapi lambdacseréig. Aztán majd a hidegindítás paramétereit kell belőni, és mehet a teszt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Hol történt a beszerelés amúgy? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November28, 2009 Megoszt Elküldve November28, 2009 Holnap meglátjuk, mi lesz az új lambdával :huh: A beszerelés ment flottul, az első indításos próbálkozásoknál még módosítani kellett a fordulatszámmérés paraméterein, meg be kellett lőni a motor hőmérséklet szenzort, aztán kiderült hogy a lambda nem jól műxik már. A feszültsége is kisebb volt, mint ami még beleférne az elfogadható kategóriába, meg nagyon sztohasztikus volt a működése, néha így, néha úgy mért, mikor milyen kedve volt :lol: Egyelőre most a fix dúsításos módban műxik, a holnapi lambdacseréig. Aztán majd a hidegindítás paramétereit kell belőni, és mehet a teszt. Gabi! A rossz lambda miatt lehetett eddig a 2-3ban néha fellépő torpanás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Gabi! A rossz lambda miatt lehetett eddig a 2-3ban néha fellépő torpanás? Hogyne. :huh: Majd hívj ha pontosítani tudsz, szerintem 5-6 körül érek haza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Hogyne. :lol: Majd hívj ha pontosítani tudsz, szerintem 5-6 körül érek haza. Reggel 3-ra indult és van két hibakódom: 28 és 33. Egyik az AC rellé hiba(soha nem volt ilyen) és MAP szenzor fesz túl magas(ez se eddig) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November29, 2009 Megoszt Elküldve November29, 2009 Egyik sem ezzel kapcsolatos, de mint megbeszéltük, azok még a korábbi tárolt dolgok, legalábbis a map biztosan :lol: Most az új lambdával egyből örülés volt :huh: Remélem ######ányosan fog műxeni. ICT-t majd ne felejtsd még beállítani reggel :lol: Akkor már a hidegindítás is jobb lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 Dzsoni! :huh: Majd neked is átküldöm a kezeléshez szükséges parancsok listáját nemsokára :lol: Ha kérdésed van, majd csörögj vagy írj! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November30, 2009 Megoszt Elküldve November30, 2009 Dzsoni! :huh: Majd neked is átküldöm a kezeléshez szükséges parancsok listáját nemsokára :lol: Ha kérdésed van, majd csörögj vagy írj! :lol: Ok!Várom! Köv reggel megcsinálom a hőmérséklet belövést! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
g.a.b Elküldve December1, 2009 Megoszt Elküldve December1, 2009 Hi mindenki, Sajnos vagy nem sajnos, de eladósorba került az Astrám(2005 Astra Classic II 1.6). Ha valakit érdekel csak írjon.. :huh: Viszont ami itt érdekesebb lehet, hogy van egy !!ELADÓ!! HunFlex DeLux -om és egy olcsóbb FlexPro átalakító elektronikám. A HunFlex 20e a FlexPro 15e, de ezen is van hidegindítás meg van belső potija amivel szabályozható a töblet befecskendezés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December4, 2009 Megoszt Elküldve December4, 2009 Mekkora itt a csend mostanában... Gabi, J0hnny, valami beszámoló az e85power működéséről vagy ilyesmi? Két lehetőség van, annyira jól működik hogy állandóan autóztok, nincs időtök fórumozni, vagy annyira rossz hogy folyamatosan szerelni kell és azért nincs időtök fórumozni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Megtörvén a csendet, halkan megjegyzem, hogy miután az alto nem komálta a tiszta szeszt, most a splash van teszt alatt. lassan 200 km városi forgalom, és még nincs pech lámpa. A hidegindítás is viszonylag egyszerű. Elsőre nem kapja el, csak röfög egyet, 5 másodperc múlva viszont felpörög, kicsi járatás, és még torpanni se nagyon torpan. (jó, menni se megy a félV6, de legalább még környezetbarátabb.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Gondolkozom én is hogy megpróbálkozok egy feles tankolással, amíg nem lesz elérhető a Gabi féle tesztkütyü. Múltkor majdnem összeestem a kútnál amikor 37liter benzinért 10.800Ftot fizettem, régi szép hunflexes idők amikor 40literes tankolással a 10.000es lefoglalásból az automata agip kúton visszakaptam 1000-1500Ftokat... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Gondolkozom én is hogy megpróbálkozok egy feles tankolással, amíg nem lesz elérhető a Gabi féle tesztkütyü. Mi tart vissza? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
g.a.b Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Gondolkozom én is hogy megpróbálkozok egy feles tankolással, amíg nem lesz elérhető a Gabi féle tesztkütyü. Múltkor majdnem összeestem a kútnál amikor 37liter benzinért 10.800Ftot fizettem, régi szép hunflexes idők amikor 40literes tankolással a 10.000es lefoglalásból az automata agip kúton visszakaptam 1000-1500Ftokat... :huh: Eladó a HunFlex-ed.. :lol: Ha gondolod visszaveheted.:lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Eladó a HunFlex-ed.. :huh: Ha gondolod visszaveheted.:lol: :lol: ahoz képest mekkora volt még nem is olyan rég a megindulásotok ezekre a kütyükre ,szal ahoz képest eléggé meg akartok szabadulni tőlük. a gábor féle az első amiröl el tudom képzelni(nem vagyok mérnök,csak laikus),hogy közel tudja azt amit elvárnak tőle. kiváncsi lennék még van-e forgalma a hunflex gyártójának........főleg mióta hidegindítási gondok vannak a hidegre tekintettel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 ahoz képest mekkora volt még nem is olyan rég a megindulásotok ezekre a kütyükre ,szal ahoz képest eléggé meg akartok szabadulni tőlük. a gábor féle az első amiröl el tudom képzelni(nem vagyok mérnök,csak laikus),hogy közel tudja azt amit elvárnak tőle. kiváncsi lennék még van-e forgalma a hunflex gyártójának........főleg mióta hidegindítási gondok vannak a hidegre tekintettel. Hát azért a Bioetun is már komolyabb kütyü, a Hunflex valóban eléggé zsákutca volt, de valljuk be, a 20.000 huf-os ár akkoriban elég vonzó volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve December5, 2009 Megoszt Elküldve December5, 2009 Hát azért a Bioetun is már komolyabb kütyü, a Hunflex valóban eléggé zsákutca volt, de valljuk be, a 20.000 huf-os ár akkoriban elég vonzó volt. mondom,nem vágom annyira a témát,de a hidegindítás nem volt megoldva és ez már eleve kizáró sztem.vagy csak nyáron lehet szeszelni???? a 20as meg mihez képest vonzó,sztem a gabié ha tudni fogja amit igér akkor jobban megéri a pénzét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts