yooccoo Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 A szelepülést is módosították... gondolom ennek is meg van az oka... :D A hengerfejben a kipufogó szelepek feneke keményebb az FFV autókban, mivel a többletvíz ott is kifejti korrozív hatását Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 És melyik része érdekes??? Mert a sablon dolgok, hogy mi az E85 meg társai az már a könyökömön jön ki... ellenben pont az autó technikai adatai nincsenek megadva...miket változtattak, milyen vezérléssel megy... Ráadásul ez sem a legjobb példa, hiszen a FORD a felxinaftában élenjáró dolgokat művel, részben vannak típusok amik már gyárilag úgy készülnek, hogy bevegyék az E85-öt... A ford.hu-ról... "A hagyományos benzinmotor négy elemén kell változtatni ahhoz, hogy E85-tel is működjön. A szelepülést különösen kemény anyagból kell készíteni, az üzemanyag-ellátó rendszer elemei nem lehetnek érzékenyek a bioetanolra, nagyobb üzemanyag-szivattyúra és befecskendezőkre van szükség – mivel nagyobb átfolyást kell biztosítani, mint a hagyományos motorban –, és a motorvezérlő modult változó gyújtásvezérléssel kell kiegészíteni, amely automatikusan képes igazodni a bioetanol-benzin keverék arányához." A szelepülést is módosították... gondolom ennek is meg van az oka... :D Pont erről a ford versenyautóról írták, hogy semmi mást nem kaptak a gyári E85 átlakító kittel, mint másik injektorokat, és másik ecu-t :D Ez az egész "AC és társai" mizéria a túlbiztosítás miatt van a gyári fordokban, egy normál bosch AC pumpát sem fog tönkretenni az E85. Az meg más kérdés, hogy 15 éves autóban az eredeti AC milyen állapotban van... :D Én is cseréltem nyáron AC pumpát az omegában, 15 éves sem volt, etanolt még nem látott, mégis beállt. :) Hát az új kontrukciós Subaruknál a 2.5-ös mociknál van is ebből bibi... nagyobb a szívóoldal mint a kipu... A szívó szelep általában alapvetően nagyobb. Vagy mi a gond, lehet csak én nem értem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 mennyi benyapumpa ment eddig tönkre? én egyről sem hallottam Coupejé mondjunk két hete... két audié szintén nem olyan rég... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 (a benyaárat meg azért írtam oda, mert TE vmi hihetetlen árat írtál.... ) Milyen benyaárat írtam ami hihetetlen??? :D Nem is átlagos emberhez mért a 17 licis fogyi... ezért nyilván neked megéri, de egy 10 licit fogyasztó autónál már kisebb a "haszon" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 A szívó szelep általában alapvetően nagyobb. Vagy mi a gond, lehet csak én nem értem? :D Igen... de a hengerfej kipufogóoldala itt jelen esetben olyan szűkre sikeredett, hogy torlónyomás keletkezett, és letört a dugók széle... szinte az autók 90%-nál jött/jön a jelenség... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Coupejé mondjunk két hete... két audié szintén nem olyan rég... és az mennyi idős is volt? :D Majd ezentúl minden AC hiba arra lesz fogva, hogy volt már olyan kúton az autó, ahol árulnak E85-öt :D Ha Coupe szétszedi azt az AC-t, jól fogja látni, hogy nem korrózió miatt állt meg, hanem persely és kommutátor kopás miatt :D De hiába is magyarázom, úgysem hinnéd el, hogy nem E85 miatt ment tönkre, még ha szét is szednénk előtted, és látnád a kopást, és a média által emlegetett korrózió teljes hiányát :) de egy 10 licit fogyasztó autónál már kisebb a "haszon" Nekem ez bőven megéri... én is a 10L-es kategória vagyok :D Literenként most kb 30ft spórolás nekem jó :D Ha a benya 300ft lesz, akkor lesz 40ft is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Kicseréltem a benyaszűrőt, olyan 8 ezer kilóméter volt benne, ebből a felét etanol-benzin keverék használatával autóztam. Én nem látok különösebb dzsuvát.: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 és az mennyi idős is volt? :) Majd ezentúl minden AC hiba arra lesz fogva, hogy volt már olyan kúton az autó, ahol árulnak E85-öt :D Ha Coupe szétszedi azt az AC-t, jól fogja látni, hogy nem korrózió miatt állt meg, hanem persely és kommutátor kopás miatt :D De hiába is magyarázom, úgysem hinnéd el, hogy nem E85 miatt ment tönkre, még ha szét is szednénk előtted, és látnád a kopást, és a média által emlegetett korrózió teljes hiányát :D Nekem ez bőven megéri... én is a 10L-es kategória vagyok :D Literenként most kb 30ft spórolás nekem jó ;) Ha a benya 300ft lesz, akkor lesz 40ft is :D Miért állítasz be úgy, hogy hitetlen vagyok és nem meggyőzhető...????? A hitetlent Te szoktad alakítani... :D Azt sem mondtam, hogy e miatt ment tönkre...de tönkre ment... vagy e miatt vagy nem... Tankolok én E85-öt a Bububa... de ha annyira biztos vagy a dologban, akkor állod az esetleges meghibásodás költségeit? Természetesen amit ezen spórolok azt felajánlom neked... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Lehet hogy Gabi cucca jó lesz,de neki se hiszek el semmit,mert Ő is el szeretné adni a cuccot,mint minden E85el foglalkozó cég aki mindent bemesél csak vedd meg.(Bocs Gabi,de ez van :D ) Tudom hogy milyen az általános hozzáállás jó magyar emberek között, ezért nem is várom el, hogy kizárólag a szép szavaim miatt vegyen valaki átalakító kütyüt :D pontosan ezért is szeretnék itt majd tapasztalatokat és méréseket letenni az asztalra, aztán mindenki dönt saját belátása szerint. persze hogy akarok keresni ezen, ha már 3 hónapja ezzel kelek, és ezzel fekszem :) Nem vagyok szeretetszolgálat. :D Senkit nem fogok rábeszélni, aki magáénak érzi a témát, és nem fél tőle, úgyis belevág :D Ha fényezni akarnám magam, most azt mondanám, én csak egy olcsó és jó lehetőséget rakok az asztalra egy olyan témában, ahol ez még más által nincs meg, vagy nagyon gyerekcipőben jár :D Jelenleg a piacon nincs több ehhez fogható kütyü, erre külön büszke vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Coupejé mondjunk két hete... két audié szintén nem olyan rég... nekem meg azért kopik a nyárigumim, mert megtáltosodtak a lovak :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Miért állítasz be úgy, hogy hitetlen vagyok és nem meggyőzhető...????? A hitetlent Te szoktad alakítani... :D Azt sem mondtam, hogy e miatt ment tönkre...de tönkre ment... vagy e miatt vagy nem... Tankolok én E85-öt a Bububa... de ha annyira biztos vagy a dologban, akkor állod az esetleges meghibásodás költségeit? Természetesen amit ezen spórolok azt felajánlom neked... :D Hát szerintem nem csak én látom úgy, hogy mindenáron azt képzeled az etanolról, hogy autógyilkos dolog :) az összes negatív dolgot kiragadod a médiából, ugyanakkor nem vagy meggyőzhető az ellenkezőjéről, bárhogy is próbálom bizonygatni :D Egyébként nem arról akarlak meggyőzni, hogy használd, hanem próbálom elmondani a dolgok mikéntjét, amit szerintem rosszul hiszel bizonyos médiahatás miatt :D Mivel ismerem az autógyilkos múltad, ilyen fogadásokat nem állok, pedig 100% biztos vagyok az etanol "ártatlanságában" :D Suzukiba kipróbálhatod :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Azt sem mondtam, hogy e miatt ment tönkre...de tönkre ment... vagy e miatt vagy nem... ejj, most akkor emiatt vagy sem? nem mindegy azért, mert erre a feltételezésre alapozva számolgatni és elutasítani dolgokat ... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 ejj, most akkor emiatt vagy sem? nem mindegy azért, mert erre a feltételezésre alapozva számolgatni és elutasítani dolgokat ... :D Nem lett szétszedve, így nem fog kiderülni már soha... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Tudom hogy milyen az általános hozzáállás jó magyar emberek között, ezért nem is várom el, hogy kizárólag a szép szavaim miatt vegyen valaki átalakító kütyüt :D pontosan ezért is szeretnék itt majd tapasztalatokat és méréseket letenni az asztalra, aztán mindenki dönt saját belátása szerint. persze hogy akarok keresni ezen, ha már 3 hónapja ezzel kelek, és ezzel fekszem :) Nem vagyok szeretetszolgálat. :D Senkit nem fogok rábeszélni, aki magáénak érzi a témát, és nem fél tőle, úgyis belevág :D Ha fényezni akarnám magam, most azt mondanám, én csak egy olcsó és jó lehetőséget rakok az asztalra egy olyan témában, ahol ez még más által nincs meg, vagy nagyon gyerekcipőben jár ;) Jelenleg a piacon nincs több ehhez fogható kütyü, erre külön büszke vagyok :D Maximálisan megértelek,Én is ezt tenném.Egyértelmű hogy keresni akarsz rajta,hiszen ez a normális....de akkor sem hiszem el amit írsz :D :D ,csak azt amit saját magam tapasztaltam(tapasztalok) :P Ez viszont nem ér meg 35e forintot...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 ejj, most akkor emiatt vagy sem? nem mindegy azért, mert erre a feltételezésre alapozva számolgatni és elutasítani dolgokat ... :D Nem erre alapoz,hanem arra hogy rengeteg szenvedés,relatív kicsi spórólásért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Hát szerintem nem csak én látom úgy, hogy mindenáron azt képzeled az etanolról, hogy autógyilkos dolog :D az összes negatív dolgot kiragadod a médiából, ugyanakkor nem vagy meggyőzhető az ellenkezőjéről, bárhogy is próbálom bizonygatni :D Egyébként nem arról akarlak meggyőzni, hogy használd, hanem próbálom elmondani a dolgok mikéntjét, amit szerintem rosszul hiszel bizonyos médiahatás miatt :D Mivel ismerem az autógyilkos múltad, ilyen fogadásokat nem állok, pedig 100% biztos vagyok az etanol "ártatlanságában" :D Suzukiba kipróbálhatod :P ;) A pozitívat nem ragadom ki... azt leírjátok ti... :D Pont ezért írom a negatív dolgokat, mert arról nem igazán esik itt szó, és általában egy legyintéssel el van intézve, meg "az nem úgy van"... Én is a dolgok mikéntjére vagyok kíváncsi, csak épp a másik oldaláról közelítem meg a dolgot... (mert onnan senki...) és ezek viszik előre a dolgokat... szerintem ezzel nincs gond... Szóval nem állod a fogadást... szóval nem bízol az elméleteidben... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Pont ezért írom a negatív dolgokat, mert arról nem igazán esik itt szó, és általában egy legyintéssel el van intézve, meg "az nem úgy van"... Csak figyelj majd itt, aztán látod idővel te is, hogy nem úgy van :D Suzukiba miért nem próbáljátok ki? :D Annak nem szélessávú lambdája van? Mert akkor még kütyü sem kéne hozzá, lehet tisztán is menne elég jól, télen meg 70% E85-tel vígan indulna is :) Hmmm? :D Ha tönkremegy benne az AC pumpa, ígérem, kifizetem :D :D Nah? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Csak figyelj majd itt, aztán látod idővel te is, hogy nem úgy van :D Suzukiba miért nem próbáljátok ki? :D Annak nem szélessávú lambdája van? Mert akkor még kütyü sem kéne hozzá, lehet tisztán is menne elég jól, télen meg 70% E85-tel vígan indulna is :) Hmmm? :D Ha tönkremegy benne az AC pumpa, ígérem, kifizetem :D :D Nah? :D :D Ha én járnék vele már rég kipróbáltam volna... de Dettit nem akarom ezzel nyüstölni, hogy nem megy, nem indul... majd egyszer biztos belelöttyintek egy kis E-t hátha nem veszi észre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 szerintem észrevenné a pár paci pluszt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Csak figyelj majd itt, aztán látod idővel te is, hogy nem úgy van :D Suzukiba miért nem próbáljátok ki? :D Annak nem szélessávú lambdája van? Mert akkor még kütyü sem kéne hozzá, lehet tisztán is menne elég jól, télen meg 70% E85-tel vígan indulna is :) Hmmm? :D Ha tönkremegy benne az AC pumpa, ígérem, kifizetem :D :D Nah? :D :D A régi swiftbe gond nélkül megy minden átalakítás nélkül is.Már több éve használja egy ismerösöm ;) :P de azok a suzukik mindent kibírnak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 A Fordot csak mint érdekesség linkeltem be. A műszaki adatait én is hiányolom. AC pumpa. Nekem is meghalt tavaly, de nem az E85 miatt (gonolom én) Wolfival szedtük ki és cseréltük ki a tönkrement részt. Nem a korrózió miatt adta meg magát, hanem forgórész halt be. A szétszedés alkalmával az is látszott, hogy már volt cserélve tehát nem nálam lett kiszedve először, hanem még akkor amikor javában benyával hajtották. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 A Fordot csak mint érdekesség linkeltem be. A műszaki adatait én is hiányolom. http://duen.hu/hir.php?o=hirek&id=2702 http://etanol.blog.hu/2008/06/03/etanolos_rali_fiesta Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Ma több mint 3 órát jártam a várost az omival, be kellett ugranom pár helyre. Közben a notebook mellettem volt, és realtime logoltam vele. A teljes elemzés holnap lesz, de az már most látszik, hogy 20%-os dúsítás van részterheléseken 1.00-n cövekelő lambdával. És az átlaga is 20% lett a dúsításnak (azaz elindulástól megérkezésig az átlagot is mérte a kütyü), ebben volt sok dugó, pár padlógáz, meg egy kis autópálya is. Maximális érték 34% lett, de volt hogy 8%-on állt, miközben a lambda végig 0.99-1.01 között mászkált. Sport módon még finomítanom kell, de érdekes módon ott is megáll 30% körüli dúsítási értékeknél, 0,9 körüli lambdánál. Szerintem jövő héten be tudom fejezni a teszteket és finomításokat, utána héten lesz a fékpados mérés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Tegnap végignéztem a spritmonitoros oldalam. Benyával 3 cév alatt 8,98-as átlagfogyit hoztam össze, etanollal fél év alatt kerek 10 litert. Ebben nincs benne a tél, de jelen állapotban így sincs 20% többletfogyi, csak kicsivel 10 fölött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 4 fokban még elég könnyen indul felessel, de hidegen elég tisztességesen torpan padlózáskor. Nem olyan vészes ha normálisan vezetsz, csak akkor kellemetlen ha ki akarsz ugrani valahonnan. Egyenlőre marad így, aztán ha a hidegebb lesz, és romlik a helyzet hagyom az etanolt tavaszra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts