Udi Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Nálam minden ok, hidegindítás is az etanoltól elvárható módon megy. Most még a nyári anyagot kapjuk, a télibe több benyát kevernek bele ezzel is könnyítve az indítást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Nálam minden ok, hidegindítás is az etanoltól elvárható módon megy. Most még a nyári anyagot kapjuk, a télibe több benyát kevernek bele ezzel is könnyítve az indítást. És ez árban vajon mit fog jelenteni? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Semmit...igazából E70-nek lehetne nevezni a télit. Árban akkor lesz több ha a diesel is drágul, mivel a szállítás költsége is emelkedik emiatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Elfelejtettem mondani, h Pilisen még mindig 197 forint a szeszkó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Elfelejtettem mondani, h Pilisen még mindig 197 forint a szeszkó... Győrben meg 222. :rolleyes: És mikor állnak át télire? a Kúton ezt honnan tudom meg, kiírják? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Amikor kifogy a nafta a kúton és jön az új szállítmány az már olyan lesz, volt olyan amikor télen még nyári anyagot kaptam hát elég sokat kellett küszködni, hogy beinduljon és 5 percet járattam mire el is mertem indulni vele. Nálunk jelenleg 215 Ft-ért lehet tankolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Amikor kifogy a nafta a kúton és jön az új szállítmány az már olyan lesz, volt olyan amikor télen még nyári anyagot kaptam hát elég sokat kellett küszködni, hogy beinduljon és 5 percet járattam mire el is mertem indulni vele. Nálunk jelenleg 215 Ft-ért lehet tankolni. Én mindig csak annyit várok indulás előtt, amíg a szekunderlégbefúvó működik. Kicsit később kapja föl a fordulatot hirtelen gázadásra, de semmi erőtlenség nincs. Ha lassan nyomom neki akkor semmi torpanás. Pénteken együtt tankoltam egy gyári FlexiFuel off-járművel. A tulaj megkérdezte h milyen arányban használom, erre mondom h tisztán. Azt kérdezi, h át van alakítva, mondom h természetesen. Kérdés: Melyik készülék van benne, Hunflex? Mondom igen. Erre mosoly és egy mondat , h jó is az. :rolleyes: Mondom neki, h gyárival könnyű! :D Erre fogta magát és elhúzott. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Nekem nem is 1.8tdci van <_< :rolleyes: Sejtettem, nem is téged akartalak kóstolgatni, csak az 1.8-ról ez ugrott be. Egyébként tetszik a focus nekem is. E85: Ma reggel 9 fok volt, második "nyeke-nyekére" elindult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Elfelejtettem mondani, h Pilisen még mindig 197 forint a szeszkó... ja, két hónapja emelték kb. 2 forinttal :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Az Opelnek van gyárilag ilyen kocsija egyébként? Múltkor láttam egy EcoFlex (ha jól emléxem) feliratú Corsát, az létezhet, vagy csak ráragasztották poénból? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Az Opelnek van gyárilag ilyen kocsija egyébként? Múltkor láttam egy EcoFlex (ha jól emléxem) feliratú Corsát, az létezhet, vagy csak ráragasztották poénból? Hát én még nem hallottam róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Ecoflex Corsa létezik de nem etanollal megy, bővebb infó itt: http://www.origo.hu/auto/teszt/20090710-op...flex-teszt.html Sajnos gyárilag még nincs olyan Opel ami E85-el menne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Sejtettem, nem is téged akartalak kóstolgatni, csak az 1.8-ról ez ugrott be. Egyébként tetszik a focus nekem is. E85: Ma reggel 9 fok volt, második "nyeke-nyekére" elindult. Ma reggel kb 12 fok: első két nyekergésre még csak puff sem hallatszott. Csak negyedik 4 másodperces tekerésre röfögött be! :rolleyes: Ha mondjuk így maradna nagy hidegben is, akkor aránylag jó lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Nyekergések között menni volt a szünet? Tegnap direkt nem álltam be a garázsba, hogy teszteljem 12 fok volt reggel és pöcre indult meg is lepődtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Nyekergések között menni volt a szünet? Tegnap direkt nem álltam be a garázsba, hogy teszteljem 12 fok volt reggel és pöcre indult meg is lepődtem. Kb 4-5 másodperc. Neked mennyire van tekerve a hidegdúsító poti? (Az enyém fél állásnál meg van ragadva.) Mert az enyém csak akkor nyekereg, ha pontosan (a kocsi saját mérője szerint) 16 vagy az alatti hőmérséklet van. Ha 17 vagy 18 akkor már másodszorra beugrik. 20 foknál meg pöcre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Kb. 20 másodperces szünet kellene, nekem Flextek-em van, de ki fogom próbálni a Hunflex-et is csak kölcsön adtam egyik ismerősnek. Holnap adja vissza, mert VW Vento 1.4-es központishoz sem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Kb. 20 másodperces szünet kellene, nekem Flextek-em van, de ki fogom próbálni a Hunflex-et is csak kölcsön adtam egyik ismerősnek. Holnap adja vissza, mert VW Vento 1.4-es központishoz sem jó. Ugyanaz a jelenség mint nálam? Hidegen sz@r? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Kb. 20 másodperces szünet kellene, nekem Flextek-em van, de ki fogom próbálni a Hunflex-et is csak kölcsön adtam egyik ismerősnek. Holnap adja vissza, mert VW Vento 1.4-es központishoz sem jó. Reggel 14fokot mért a TID,pöccre indult,nekem olyan 10fok alatt jön elő a nehezen indulás elsőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Ma reggel nekem is csak negyedszerre indult be <_<,mondjuk elég hideg is volt :rolleyes: Tegnap átfordítottam az A-B csatit,B re(bár nem tudom mi értelme van,mert van kopogás érzékelő is) de érezhetően jobb lett alul a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Tegnap átfordítottam az A-B csatit,B re(bár nem tudom mi értelme van,mert van kopogás érzékelő is) de érezhetően jobb lett alul a kocsi. Ez izginek hangzik, hogy van kopogásérzékelő meg előgyújtás-választó dugasz is egyszerre... a kompi meg randomra váltogatja az előgyújtást, ha neki úgy tetszik??... Futó elvtárs, mikor lesz valami a cuccból? Majd írsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 tééééényleg......................erről jut eszembe. :rolleyes: <_< szeretném én is az előgyuszit változtatni vmi elektronikával az öreg vason.me a gázhoz nagyobb dukál,pont mint a szeszhez.van valakinek 5lete? a gyujtáselosztó tekergetését ne ajánlja senki :D -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 tééééényleg......................erről jut eszembe. :rolleyes: <_< szeretném én is az előgyuszit változtatni vmi elektronikával az öreg vason.me a gázhoz nagyobb dukál,pont mint a szeszhez.van valakinek 5lete? a gyujtáselosztó tekergetését ne ajánlja senki :D -_- B) A dugót állítsd 98 ra.. annál többet a komputer nem tud, szal hiába próbálnál ellenállást növelni vagy ilyesmi. (Mi megpróbáltuk, ha nem a "standard" ellenállás adatokkal találkozott a C20NE, akkor beállt szerviz módra, mintha nem is lenne ott a dugó.) Futó kartárs kifejtegette ezt vmelyik fórumoldalon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 A dugót állítsd 98 ra.. annál többet a komputer nem tud, szal hiába próbálnál ellenállást növelni vagy ilyesmi. (Mi megpróbáltuk, ha nem a "standard" ellenállás adatokkal találkozott a C20NE, akkor beállt szerviz módra, mintha nem is lenne ott a dugó.) Futó kartárs kifejtegette ezt vmelyik fórumoldalon. LE-jetroniknál nincs olyan!!!!! :rolleyes: <_< :D -_- akkortájt még nem találták ki azt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 LE-jetroniknál nincs olyan!!!!! :rolleyes: <_< :D -_- akkortájt még nem találták ki azt. C24NE-n? LE Jetronik? Vagy most milyen motor is van neked gázosítva? Amúgy ha jól olvastam a LE-Jetronik 98 asra van belőve, szal azon feljebb úgyse tudsz menni, lent meg csoda hogy nem kopog benzinnel... (bár gondolom ott is megvan a "tűrés") Link to comment Megosztás: More sharing options...
psz Elküldve Szeptember23, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2009 Hello! X20xev kb 1-2 hónapja felesbe tankolva kajál 8,6-ot omegába, ami nem rossz! Most így 2-3 ezer km után azért már a sok kicsi sokra megy spórolás terén. Kicsit megugrott ez a fogyasztás is fél lityivel, mert a felxicső előt kifújt a kipuff. ÜA szűrő még nem volt cserélve. Ja fehérvár 215 körül, Bodajkon pedig nem lehet etanolt tankolni. SZP Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts