warwolf Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Hali. Az E85 -nek van tisztitó hatása az üzemanyag ellátó rendszerre? Mert ha tankolnák bele ilyet, akkor nem kellene a Protec. Vagy rosszul látom a helyzetet? Mivel alkoholtartalma van, így igen.Tisztítja az üza.rendszert.Ezért is kell 1000km után benyaszűrőt cserézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Sziasztok! Tudtok valami infót arról, hogy itt a messzi Baranyában mikorra várható e85? Állítólag lesz pécsi kút, ami forgalmazza, csak nem tudni mikor... Érdekelne a dolog, mert akkor beruháznék egy hunFlex-be, költséghatékonyság címén... Fix havi 1500km esetén hamar megtérül... G Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Valahogy kezdem azt hinni, hogy az emberi butaság miatt nem jön felénk a nafta. B) Sokan vannak, akik elhiszik azt is, hogy emiatt mennek fel az élelmiszerárak... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Találtam 1 cikket az E85-el kapcsolatosan, igaz off autóval próbálják, de a lényeg benne van a cikkben. B) ÍME Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Sokan vannak, akik elhiszik azt is, hogy emiatt mennek fel az élelmiszerárak... B) B) jaja, ezért is olyan drága az étolaj ... mert már ezt is hallottam...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 nekem még van a tankban úgy 10lityi E85+15 benya. Vagyis kb. a felét elkocsikáztam már annak, amit kecsón tankoltam. Eddig amit észrevettem, hogy hidegen olyan frekiváltós villanymotor módjára indul be az emelt alapjárat, de utána megy szépen. No meg a jó kis pálinka szag. Fogyiban nem vettem észre különösebbet, ugyanúgy nyomom neki, és továbbra sem ment fentebb a fogyim. Viszont minap másik benzinkutassal beszéltem (Mol), ismerős, apja a kútvezető neki is (kicsi a világ). Olyan marhaságokat mondott, hogy majdnem röhögtem rajta, amikor az E85-ről kérdeztem. Rendesen be vannak butítva a népek. pl. "A szerelők, akik bejárnak tankolni a kútra, azok mondták, hogy hamar tönkre mennek a kocsik, sokat kell szerelni őket." Mivel helyben, de még a közelben sincs E85, biztos rengeteg tapasztalt szerelő van a környéken ebben a témában. :D Mikor közöltem a sráccal, hogy nekem van most benne E85, szinte rosszul lett, hogy úristen, én nem vagyok normális. Valahogy kezdem azt hinni, hogy az emberi butaság miatt nem jön felénk a nafta. B) Miért? A gázzal nem ez a helyzet? Pedig egy JÓL! beállított gázos rendszerrel sincs probléma. Csak a sok szakinak könnyebb ócsárolni, mint beismerni, nem ért hozzá... Ráadásul, még azok közül is sok csak ugatja, aki ezzel foglalkozik... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Egyszóval, az emberi ostobaság határtalan... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Sokan vannak, akik elhiszik azt is, hogy emiatt mennek fel az élelmiszerárak... B) Na ilyet is hallottam már. Falra mászok a sok &@#.°% embertől. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kardos Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 sziasztok! Ha ilyet tolnék(E85) a 2007 es G astrámba ugrana a garim? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Ha ilyet tolnék(E85) a 2007 es G astrámba ugrana a garim? Miért, láttál már kúton Opel hatóságot figyelni? B) Átalakítás nélkül azonban ne menj 50%-os arány fölé B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Miért, láttál már kúton Opel hatóságot figyelni? B) Aniték mindig valami benyakúton gyülekeznek esténként,sose lehet tudni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Kisit elszámoltam magam, aztán 25L E85-öt, és 17L benyát tankoltam.Menni megy, csak alapjárat közelében van némi ingadozás! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Kisit elszámoltam magam, aztán 25L E85-öt, és 17L benyát tankoltam.Menni megy, csak alapjárat közelében van némi ingadozás! :D B) Így már én is jártam, de nekem semmi gond nem volt...ment mint a golóóó.. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 B) Így már én is jártam, de nekem semmi gond nem volt...ment mint a golóóó.. B) Utóbbival nekem sincs gondom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Kisit elszámoltam magam, aztán 25L E85-öt, és 17L benyát tankoltam.Menni megy, csak alapjárat közelében van némi ingadozás! B) Milyen arányban tankoljátok? 60% E85-ből? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Milyen arányban tankoljátok? 60% E85-ből? Nem, inkább fordítva a jó arány...40% E85-60% 95... Mondjuk én majdnem inkább felesbe tolom B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Nem, inkább fordítva a jó arány...40% E85-60% 95... Mondjuk én majdnem inkább felesbe tolom B) Nekem meg tegnap Udi beépítette a FlexTeket.Nem zutyulok tovább.Menjen csak direktben.Amíg meleg van, nem lesz gond.Majd novemberben agyalok, hogy mi legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Nézzetek be az F Astra-Fogyasztás-ba, érdekes... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Szerintem meg nyitok ide egy új támát! (ha tudok) szerk. Nem tudok. Nyisson már valaki egyet! Vizzel hajtott autó vagy ilyesmi címmel. Elektrolízissel a jobb hatásfokért. Vagy. Plussz H2-t és O2-t az égéstérbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Szerintem meg nyitok ide egy új támát! (ha tudok) szerk. Nem tudok. Nyisson már valaki egyet! Megtörtént :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 mi a jelenség ha az etanol által leoldott szmötyi kezdi eltömni a szűrőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 mi a jelenség ha az etanol által leoldott szmötyi kezdi eltömni a szűrőt? pl nagy gáznál erőtlen, rángat, befullad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 pl nagy gáznál erőtlen, rángat, befullad. kösz. a párom mzdájába tankolunk mostanság ilyesmit és ezért kérdezem,hogy tudjam mire kell figyelnem. gondolom lassan-folyamatosan jön majd elő ez a baj. még soha nem jártam ugy,hogy eldugult volna a benzinszűröm. en is hasonlóra gondoltam. üdv.:istván. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 nem kéne megvárni ezt. érdemes az első e85 kijárása után kicserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 nem kéne megvárni ezt. érdemes az első e85 kijárása után kicserélni. még semmi jel nincs. kb 100 litert megevett már,70%etanllal megy ráadásul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts