Zsoltee Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Nálam továbbra is az E85power átalakítóval -16 fokban is másodikra mindig beindult. :icon1: Amikor nekem volt a GSi-ben E85Power, haver olajkályhájába beledermedt a gázolaj ( olyan -20 körül lehetett ) a GSi másodikra indult. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Én csak annyit tudok hozzászólni ehhez a témához, hogy örömmel konstatáltam a kevés érdeklődést az utóbbi hetek nagy hidegeiben a support oldalon :) Pedig azt hittem, legalább a tavasszal-nyáron szerelt átalakítók egy részénél állítgatni kell a hidegindítást, de ehhez képest elég kevés panasz érkezett ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február24, 2012 Megoszt Elküldve Február24, 2012 Én csak annyit tudok hozzászólni ehhez a témához, hogy örömmel konstatáltam a kevés érdeklődést az utóbbi hetek nagy hidegeiben a support oldalon :) Pedig azt hittem, legalább a tavasszal-nyáron szerelt átalakítók egy részénél állítgatni kell a hidegindítást, de ehhez képest elég kevés panasz érkezett ;) Intettem neked múlthét szombaton Dorog és Tokodaltáró között, fogadjunk hogy elképzelésed sem volt ki vagyok? :D Ha valakinek van esetleg E85PowerKit-je amitől megválna, Engem érdekelne egy átalakító. Esetleg Gabi, neked nincs egy használt darab valahol? Sajnos az újra nincs keret. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február24, 2012 Megoszt Elküldve Február24, 2012 30-ért tudok adni egy olyat, ami nem rendszercsatlakozós, de új (még maradt a korábbi szériából), ha érdekel (4hengeres). De nem központisod van akkor? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2012 Megoszt Elküldve Február24, 2012 30-ért tudok adni egy olyat, ami nem rendszercsatlakozós, de új (még maradt a korábbi szériából), ha érdekel (4hengeres). De nem központisod van akkor? :) hegyezett SE van néki... Gabi: tegnap beszélgettem egy Andó Zoltán nevű úriemberrel és szóba került a bioüzemanyagos kérdéskör is. Érdeklődött a dolog iránt (OPC Zafira gépjárműve van :) ) mellesleg a fószer katalizátorokat gyárt, ő volt annó, aki a trabikba és a wareszokba gyárott katalizátort. Egyik rallys ismerősének kellene majd átalakító, megadtam neki az oldalad címét. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február24, 2012 Megoszt Elküldve Február24, 2012 30-ért tudok adni egy olyat, ami nem rendszercsatlakozós, de új (még maradt a korábbi szériából), ha érdekel (4hengeres). De nem központisod van akkor? :) Hengerenkénti az autóm. Tápiószecső volt kocsija :) A rendszercsatlakozó, az a gyors csatit jelenti? Szerk.: Még megrágom az ajánlatot, aztán írok ha van valami :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 Sajna még mindíg központissal nyomulok a műszaki után az SE-szett lesz az első beruházás, az etanol átalakító a második. :sneaky: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 Sajna még mindíg központissal nyomulok a műszaki után az SE-szett lesz az első beruházás, az etanol átalakító a második. :sneaky: Na akkor a dinamika nem csak érzetre fog megváltozni, az biztos! :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 Na akkor a dinamika nem csak érzetre fog megváltozni, az biztos! :) ;) Hát remélem is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 A rendszercsatlakozó, az a gyors csatit jelenti? Jaja, a kábelkötegen levő csatlakozó (ennyiben különbözik csak a legújabb sorozattól). Tehát csak fixen lehet bekötni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 Jaja, a kábelkötegen levő csatlakozó (ennyiben különbözik csak a legújabb sorozattól). Tehát csak fixen lehet bekötni. Egyben kevesebb hibalehetőség! :D Na jó ez csak vicc... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február28, 2012 Megoszt Elküldve Február28, 2012 Jaja, a kábelkötegen levő csatlakozó (ennyiben különbözik csak a legújabb sorozattól). Tehát csak fixen lehet bekötni. Gabi, szerinted az átalakítód működhet egy olyan programozott computerrel is mint az enyém? Mert ez ugye nem gyári 14SE és 98as benzinre van írva a programja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február28, 2012 Megoszt Elküldve Február28, 2012 Gabi, szerinted az átalakítód működhet egy olyan programozott computerrel is mint az enyém? Mert ez ugye nem gyári 14SE és 98as benzinre van írva a programja. Ha jól van megírva az ecu, akkor gond nélkül ;) Láttam már pár kókler ecu-t, na azokkal nem (pl nem megy a lambdaszabályzás, vészprogram, stb). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február28, 2012 Megoszt Elküldve Február28, 2012 Ha jól van megírva az ecu, akkor gond nélkül ;) Láttam már pár kókler ecu-t, na azokkal nem (pl nem megy a lambdaszabályzás, vészprogram, stb). Elvileg a Syntech programozta, Én nem vettem észre rajta különösebb hibát. :) Igényt tartanék arra a maradék átalakítóra, mikor jársz erre legközelebb? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 Hétvégén talán járok arra, vasárnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Ahahahhahah, az Agip kúton 359.9 az E85, a másik magánkúton 345.0. Besz*rás hogy hova lövik még ezt is fel. Gabi, milyen feltételeknek kell megfelelni egy műanyagkannának ahhoz hogy tudjak benne etanolt tárolni? Gondolom egy benzineskanna jó hozzá, de mondjuk ha Én nagyobbat szeretnék, akkor mit kell nézzek a kannán? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Amelyik üzemanyagra készült, az tudja az etanolt is általában. Mást ne is jusson eszedbe etanol tárolásra alkalmazni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Amelyik üzemanyagra készült, az tudja az etanolt is általában. Mást ne is jusson eszedbe etanol tárolásra alkalmazni. Köszi. :) Szerk.: Zsoltee voltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Működik. Tegnap már sikerült este megoldani, közvetlen a gyújtáskapcsolóról kellett szedni a ménkűt és már minden rendben. :) Benzin van még a tankban, arról küldök logot az elárul valamit Gábor vagy várjuk meg az E85öt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 Működik. Tegnap már sikerült este megoldani, közvetlen a gyújtáskapcsolóról kellett szedni a ménkűt és már minden rendben. :) Benzin van még a tankban, arról küldök logot az elárul valamit Gábor vagy várjuk meg az E85öt? :) Küldhetsz benzinnel is, üzemmeleg alapjárat 1 perc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 ósán e85 314??? nem akarom elhinni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 ósán e85 314??? nem akarom elhinni. Lehet abban már alig van benzin... :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 Lehet abban már alig van benzin... :goofy: Kicsit drága ásványvíz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március12, 2012 Megoszt Elküldve Március12, 2012 Küldhetsz benzinnel is, üzemmeleg alapjárat 1 perc. Rendicsek, holnap csinálok olyan logot. Csak menet közbenim van, SPORT móddal meg talán ECOval ha működik. SPORT az szerintem megy mert mintha most jobban harapna csőgázon. De lehet csak virtuális lóerők. :D Szerk.: 314??? Neb@ssz! Nálunk 359 meg 345. :blink: :blink: :blink: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2012 Megoszt Elküldve Március13, 2012 Ha jól sikerült a beállítás, akkor benzinnél is erősebb lett ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts