opel16v Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 A kit biztosan nem, mert csak gyújtáson kap áramot, nincs állandó tápja (ezért nem is veszti el sosem a beállításait). Nézd meg inkább a rádiót, vagy a riasztót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 A kit biztosan nem, mert csak gyújtáson kap áramot, nincs állandó tápja (ezért nem is veszti el sosem a beállításait). Nézd meg inkább a rádiót, vagy a riasztót. Ok Köszönöm, akkor valami szívja a vasról a naftát, mert majd 4w terhelés van állandóan szegényen és úgy, hogy nincs semmi fogyasztó bekapcsolva, riasztóm pedig nincs, max én magam :lol: Utána járok mi lehet az azért, mert így ez nem nagyon frankó. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Ne hergelj... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Akkor itt lőttek mindenféle etanolos próbálkozásnak. ( délben kezdődött a Discovery-n a hogyan csinálják turbo és abban pont az ethanolról volt szó. Két Saab mérkőzött meg gyorsulási versenyen, egyforma motor, csak az egyik benzin, a másik E85el ment. Természetesen az E85ös nyert a végére 1autóhosszal. ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Hát szomorú dolog ez... De azért hátha jobb belátásra térnének... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomoty Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Ezen hírek hallatán ha van valakinél eladó E85Power kit (30-35000Ft között), akkor az ne habozzon keressen nyugodtan :lol: . Nekem az évi 30000km-nél még talán megéri próbálkozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Ezen hírek hallatán ha van valakinél eladó E85Power kit (30-35000Ft között), akkor az ne habozzon keressen nyugodtan :devlish: . Nekem az évi 30000km-nél még talán megéri próbálkozni. Jönnek a hiénák. :lol: :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Ezen hírek hallatán ha van valakinél eladó E85Power kit (30-35000Ft között), akkor az ne habozzon keressen nyugodtan :D . Nekem az évi 30000km-nél még talán megéri próbálkozni. Ha prémium benzint eszik szívesen az autód, akkor biztosan megéri :devlish: Amúgy az új kitek is kicsit lefelé lesznek árazva, szóval ha valaki gondolkozik rajta, keressen engem pü-ben, már az új árat fogom mondani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December21, 2011 Megoszt Elküldve December21, 2011 Januárban mindkettőből ki lesz szedve nálam (4 és 6 henger) Tomoty ! Ha Gabonak nem kell az enyém akkor viheted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 Az omegában már a kivehető csatlakozós átalakító van. ha ki akarom venni akkor csak lehúzom és összedugom ? Már benzinnel megy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 Az omegában már a kivehető csatlakozós átalakító van. ha ki akarom venni akkor csak lehúzom és összedugom ? Már benzinnel megy :lol: Jaja, összedugod a két nagy csatit, és ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 Nekem még amúgy megéri, Biatorbágyon az Agipon 319 lett az E85, 408-as benzinhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Az E85 itt még tavaly 300 alatt volt, most olyan 335, vagy 325. A benya pedig itt ma még 398, holnaptól ez is felmegy 400 fölé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 ha kikapcsolom az átalakítót akkor úgy mehet simán benzinnel nem ? vagy szabályoz még valamit akkor ? Hogyan kell kikapcsolni ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 ha kikapcsolom az átalakítót akkor úgy mehet simán benzinnel nem ? vagy szabályoz még valamit akkor ? Hogyan kell kikapcsolni ? :lol: CSETMODE=0 Ezután nem szól bele semmibe, de a beállításait nem felejti el, bármikor vissza lehet kapcsolni (CSETMODE=1). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 CSETMODE=0 Ezután nem szól bele semmibe, de a beállításait nem felejti el, bármikor vissza lehet kapcsolni (CSETMODE=1). Omegából pikkpakk ki lehet venni,de sajnálom kiszereltetni az astrából....hátha javul majd a helyzet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Omegából pikkpakk ki lehet venni,de sajnálom kiszereltetni az astrából....hátha javul majd a helyzet. jaja, kár lenne... lesz még haszna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 jaja, kár lenne... lesz még haszna. Én ma teletoltam 340ért a corsát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 Csak, hogy valami jó hír is legyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 Csak, hogy valami jó hír is legyen... Persze, csak nem itthon fogja eladni, hanem exportálja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 Persze, csak nem itthon fogja eladni, hanem exportálja. És majd csak úgy ömlik a pénz a hazánkba. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 És majd csak úgy ömlik a pénz a hazánkba. :lol: A baj az, hogy kifelé több megy. Jóval több. Az etanol úgy hasznosulna legjobban, ha az import energiahordozót lehetne kiváltani vele, minél nagyobb részben. És azért a függőség lerázása sem lenne egy utolsó szempont: jelenleg minden energiahordozóban, amivel fűtünk, utazunk, kenyeret sütünk, szállítunk, napi bizonytalanság rejlik, mikor kapjuk, és mennyiért. A poén az, hogy magyarországnak elég egyedülálló lehetőségei vannak a saját önellátásra a szükséges energiák tekintetében, mégsem teszünk (tesznek) lépéseket ennek kihasználására... főleg a mostani bagázs, aki a kínkeservesen pár%-ra kiépített megújuló szektort is egy pillanat alatt rombolta le, és sózta be még a romjait is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 Ma meg arról beszéltek a hírekben hogy bányászni kéne :devlish: Omegából kivettem ma....2 nagycsatit összedugtam, a harmadikat meg hagytam lógva :D azon mi van ? Beindult az autó utána, meg mentem is vele. Remélem anyám is tud holnap :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 Ma meg arról beszéltek a hírekben hogy bányászni kéne :devlish: Akkor Gabi feküdj rá a szénátalakítóra... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts