Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 7,4k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Lassan reszeltek az etanolnak is. Én ma mifelénk 310-ért láttam. Tegnap még ugyanott 305volt. :lol: Nekem már nem éri meg 60ft különbségért megtankolni belőle.

Kb ott vagyok, mintha prémium lónyálat csorgatnék bele. Én maradok még mindig a lénél...

Elküldve
Abban reménykedek, hogy ha csappan a kereslet, akkor a kutak is lefelé viszik az árat... :lol:

Vagy túlzottan optimista vagyok?

Igen. A magyar mentalitás inkább az hogyha nem viszik akkor árat emelnek, hogy a kevesebben több legyen a haszon. :lol:

Elküldve
Igen. A magyar mentalitás inkább az hogyha nem viszik akkor árat emelnek, hogy a kevesebben több legyen a haszon. :lol:

vagy ami még jobb: megszüntetik a forglamazást, mert nem éri meg vele foglalkozni...

remélem ez nem itt debrecen környékén fog bekövetkezni, de attól tartok, hogy újabb etanolt forgalmazó kutakra nem lehet számítani...

Elküldve

és ami ennél is rosszabb, hogy az iparnak és mezőgazdaságnak is nagy lendületet adni kívánó (kb egyetlen esélyes) második generációs

etanolgyárak sem fognak ide jönni. mint ahogy egyébként más sem...

Elküldve

Sziasztok!

Ez lehet, hogy OFF ebben a topicban, de augusztus 28.-óta ismét benzint tankolok és bekapcsolva hagytam Gábor átalakítóját. Meglepően (legalábbis számomra meglepően) javítja a benzines fogyasztást! 6,5-et eszik most a Z14XEP (1100 km átlaga a szokásos használat mellett). Soha nem fogyasztott ilyen keveset benzinből az Astra.

Most forintosítva több a megtakarításom, mint az E85 használatakor, amikor 9 körül evett :lol:

Köszi Gábor!

Elküldve

Aki hosszú távon közlekedik általában, annak tényleg tud hozni a benzines fogyasztáson :lol:

Rövid távon sajna nem, aki csak pár km-t autózik, annak inkább érdemes kikapcsolni az átalakítót hosszabb távú benzines üzemnél.

Elküldve
Sziasztok!

Ez lehet, hogy OFF ebben a topicban, de augusztus 28.-óta ismét benzint tankolok és bekapcsolva hagytam Gábor átalakítóját. Meglepően (legalábbis számomra meglepően) javítja a benzines fogyasztást! 6,5-et eszik most a Z14XEP (1100 km átlaga a szokásos használat mellett). Soha nem fogyasztott ilyen keveset benzinből az Astra.

Most forintosítva több a megtakarításom, mint az E85 használatakor, amikor 9 körül evett :lol:

Köszi Gábor!

Nekem 60e km-re vetítve a Z14XEP 6l-t evett, de ez is annak tudható be, hogy kb 10e km-t etanlozoztam (kb 30%-os etanol keverékkel mentem), az majd egy tizeddel megemelte az átlagomat. :D

Az LPG nagyobb megtérülést hoz. Abból az átlagom 7l alatt van. :D (persze fogy mellé majd egy liter benzin is :lol: , de aki hosszú távon használja, annak még hamarabb visszahozza az árát )

Elküldve
Nekem 60e km-re vetítve a Z14XEP 6l-t evett, de ez is annak tudható be, hogy kb 10e km-t etanlozoztam (kb 30%-os etanol keverékkel mentem), az majd egy tizeddel megemelte az átlagomat. :D

Az LPG nagyobb megtérülést hoz. Abból az átlagom 7l alatt van. :D (persze fogy mellé majd egy liter benzin is :lol: , de aki hosszú távon használja, annak még hamarabb visszahozza az árát )

Ez most hogy jön ide? :lol:

Nekem 7,5 körül volt az átlagom hosszútávon, nehéz cipővel.Kb ott vagyok, mintha préium benzin tankolnék a verdába...szerintem.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.