zotya975 Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 mifelénk mindenhol 309.9 be kerül aaz E85 Győrben 278-285Ft/Liter. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 mifelénk mindenhol 309.9 be kerül aaz E85 Erre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.adam92 Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 Kapuvár AVIA 299.9 az E85 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 Biatorbágy Agip 292 (mínusz EDC kedvezmény), mai ár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 Lassan reszeltek az etanolnak is. Én ma mifelénk 310-ért láttam. Tegnap még ugyanott 305volt. :lol: Nekem már nem éri meg 60ft különbségért megtankolni belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 Lassan reszeltek az etanolnak is. Én ma mifelénk 310-ért láttam. Tegnap még ugyanott 305volt. :lol: Nekem már nem éri meg 60ft különbségért megtankolni belőle. Kb ott vagyok, mintha prémium lónyálat csorgatnék bele. Én maradok még mindig a lénél... Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 Szigetszentmiklós Oplus kút 289. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 Zalaegerszegen 299.9 a legolcsóbb helyen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Nálunk jelenleg Avia-nál 295 Ft, Mini Tank-nál 299 Ft. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Abban reménykedek, hogy ha csappan a kereslet, akkor a kutak is lefelé viszik az árat... :lol: Vagy túlzottan optimista vagyok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Abban reménykedek, hogy ha csappan a kereslet, akkor a kutak is lefelé viszik az árat... :lol: Vagy túlzottan optimista vagyok? Igen. A magyar mentalitás inkább az hogyha nem viszik akkor árat emelnek, hogy a kevesebben több legyen a haszon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yoshi Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Igen. A magyar mentalitás inkább az hogyha nem viszik akkor árat emelnek, hogy a kevesebben több legyen a haszon. :lol: vagy ami még jobb: megszüntetik a forglamazást, mert nem éri meg vele foglalkozni... remélem ez nem itt debrecen környékén fog bekövetkezni, de attól tartok, hogy újabb etanolt forgalmazó kutakra nem lehet számítani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 és ami ennél is rosszabb, hogy az iparnak és mezőgazdaságnak is nagy lendületet adni kívánó (kb egyetlen esélyes) második generációs etanolgyárak sem fognak ide jönni. mint ahogy egyébként más sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 Na ja...de majd a jövedéki adó kiesést kifizetik a dízelesek...és rajtuk keresztül mindenki... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 Már Györben is 310-ért tankoltam tegnap. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 Debrecenben az Agipnál 299,9 HUF, de mivel van Forensis kártyám, ezért 8 HUF/liter lejön az árból! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Debrecenben az Agipnál 299,9 HUF, de mivel van Forensis kártyám, ezért 8 HUF/liter lejön az árból! :lol: EDC-vel is már 8Ft jön le :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 EDC-vel is már 8Ft jön le :lol: Sajnos a kettőt nem lehet összevonni... vagy igen? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Sajnos a kettőt nem lehet összevonni... vagy igen? :lol: Nem, de jó lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bajkusz Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Sziasztok! Ez lehet, hogy OFF ebben a topicban, de augusztus 28.-óta ismét benzint tankolok és bekapcsolva hagytam Gábor átalakítóját. Meglepően (legalábbis számomra meglepően) javítja a benzines fogyasztást! 6,5-et eszik most a Z14XEP (1100 km átlaga a szokásos használat mellett). Soha nem fogyasztott ilyen keveset benzinből az Astra. Most forintosítva több a megtakarításom, mint az E85 használatakor, amikor 9 körül evett :lol: Köszi Gábor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Aki hosszú távon közlekedik általában, annak tényleg tud hozni a benzines fogyasztáson :lol: Rövid távon sajna nem, aki csak pár km-t autózik, annak inkább érdemes kikapcsolni az átalakítót hosszabb távú benzines üzemnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Sziasztok! Ez lehet, hogy OFF ebben a topicban, de augusztus 28.-óta ismét benzint tankolok és bekapcsolva hagytam Gábor átalakítóját. Meglepően (legalábbis számomra meglepően) javítja a benzines fogyasztást! 6,5-et eszik most a Z14XEP (1100 km átlaga a szokásos használat mellett). Soha nem fogyasztott ilyen keveset benzinből az Astra. Most forintosítva több a megtakarításom, mint az E85 használatakor, amikor 9 körül evett :lol: Köszi Gábor! Nekem 60e km-re vetítve a Z14XEP 6l-t evett, de ez is annak tudható be, hogy kb 10e km-t etanlozoztam (kb 30%-os etanol keverékkel mentem), az majd egy tizeddel megemelte az átlagomat. :D Az LPG nagyobb megtérülést hoz. Abból az átlagom 7l alatt van. :D (persze fogy mellé majd egy liter benzin is :lol: , de aki hosszú távon használja, annak még hamarabb visszahozza az árát ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Nekem 60e km-re vetítve a Z14XEP 6l-t evett, de ez is annak tudható be, hogy kb 10e km-t etanlozoztam (kb 30%-os etanol keverékkel mentem), az majd egy tizeddel megemelte az átlagomat. :D Az LPG nagyobb megtérülést hoz. Abból az átlagom 7l alatt van. :D (persze fogy mellé majd egy liter benzin is :lol: , de aki hosszú távon használja, annak még hamarabb visszahozza az árát ) Ez most hogy jön ide? :lol: Nekem 7,5 körül volt az átlagom hosszútávon, nehéz cipővel.Kb ott vagyok, mintha préium benzin tankolnék a verdába...szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 Ez most hogy jön ide? :lol: külön vonattal :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember17, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2011 290Ft/l AGIP Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts