Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

E85 a gyakorlatban

mélykék76

Recommended Posts

• Hozzászólások 7,4k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Úgy tűnik normalizálódnak az E85 árak, sok helyen lement 275-280-ra az E85 ár, az eddigi 300Ft-os Agip kutak közül is jópárnál! :D

Pl budaörsi autópálya szakaszon is 380/280 ár van most az Agip kutakon.

Mehetne még lentebb...

Lehet csökkent a kereslet?

Megosztás:

Nem, ez az astra. Nem tudom hogy most van e hibakód rég mentem vele. Kap majd egy új lambdát

Jól emlékszem hogy erre már rég beszélgettünk egy ránézést, mert a SW is régi rajta? :D

Mikor járnál errefelé az astrával? Daniékhoz nem kell valamikor jönnöd? Ránéznék akkor már :D

Megosztás:

:D

Nálam amikor műszaki miatt visszakerült a gyári műszeregység újra kellett kalibrálni a vízhőfokot, mert melegen annyira sokat kapott.

Hiába maradt ugyanaz a hőfokjeladó valószínűleg más feszültséget ad a veki digit műszeregység. :D

Megosztás:

Az egyik kolistársam MZ-jébe használt egy időben, de nem tudom hogy ment neki.

Végülis amúgy is döglődik a moci szerintem ártani nem árthat neki. :icon4: Utánnalolvastam, és azt írják több helyen, hogy tisztán is használható fúvóka növeléssel. Ez tök jó, mert a kismocimba ugyanolyan fúvóka van mint a gáztűzhelyekben a gázrózsa alatt fúvóka, amiből adnak hozzá egy marékkal különböző méretben. Na szólok az asszonynak, hogy holnaptól vilanyrezsón főz a gáztűzhely most nem üzemel. :D

Megosztás:

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.