Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 7,4k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Úgy tűnik normalizálódnak az E85 árak, sok helyen lement 275-280-ra az E85 ár, az eddigi 300Ft-os Agip kutak közül is jópárnál! :D

Pl budaörsi autópálya szakaszon is 380/280 ár van most az Agip kutakon.

Elküldve
Úgy tűnik normalizálódnak az E85 árak, sok helyen lement 275-280-ra az E85 ár, az eddigi 300Ft-os Agip kutak közül is jópárnál! :D

Pl budaörsi autópálya szakaszon is 380/280 ár van most az Agip kutakon.

Mehetne még lentebb...

Lehet csökkent a kereslet?

Elküldve
Mehetne még lentebb...

Lehet csökkent a kereslet?

Az elmúlt jópár héthez képest most egész normális árak vannak sok helyen, örülni kell ennek is :D

Szerintem biztos hogy nem fogja elérni a Hungrana a tavalyi forgalmat idén a belföldi eladásban.

Elküldve
Debrecenben a Kassai úti kútnál még mindig 269,9 HUF...opelkártyával még óccsóbb! :D

Én tegnap tankoltam, akkor már 271.9-et kértek literjéért...

Elküldve
Én tegnap tankoltam, akkor már 271.9-et kértek literjéért...

Ma már 273,9 HUF volt... :D

Ja és a fogyim egy 436 km-es etapon 8,5 liter. Kevés város volt benne...:D

Holnap meg lesz egy jó hosszú táv...remélem sikerül 8ra levinni... :D

Elküldve

Jó hogy megy le az ára mert kezdte már nem megérni. Nekem most kicsit sok a nyűg...hidegen 3 henger majd beáll, vagy csak dadog vagy melegen nehezen indul. szóval mindig van valami :D

Elküldve
Jó hogy megy le az ára mert kezdte már nem megérni. Nekem most kicsit sok a nyűg...hidegen 3 henger majd beáll, vagy csak dadog vagy melegen nehezen indul. szóval mindig van valami :D

Ez melyik autó, Omega? Hibakód visszajött a lambda fűtésre?

Elküldve
Ez melyik autó, Omega? Hibakód visszajött a lambda fűtésre?

Nem, ez az astra. Nem tudom hogy most van e hibakód rég mentem vele. Kap majd egy új lambdát

Elküldve
Nem, ez az astra. Nem tudom hogy most van e hibakód rég mentem vele. Kap majd egy új lambdát

Jól emlékszem hogy erre már rég beszélgettünk egy ránézést, mert a SW is régi rajta? :D

Mikor járnál errefelé az astrával? Daniékhoz nem kell valamikor jönnöd? Ránéznék akkor már :D

Elküldve
Jól emlékszem hogy erre már rég beszélgettünk egy ránézést, mert a SW is régi rajta? :D

Mikor járnál errefelé az astrával? Daniékhoz nem kell valamikor jönnöd? Ránéznék akkor már :D

az megvolt már

Elküldve
az megvolt már

na akkor erre nem emlékeztem :D

mindegy, ha jársz erre, még a hideg-meleg indításra rá tudunk nézni. akkor neked az ellenállást is bekötötték végül Daniék az injektorokhoz?

Elküldve
na akkor erre nem emlékeztem :D

mindegy, ha jársz erre, még a hideg-meleg indításra rá tudunk nézni. akkor neked az ellenállást is bekötötték végül Daniék az injektorokhoz?

igen, az is megvotl már :D

Elküldve
igen, az is megvotl már :D

Na akkor a melegindításod amiatt romlott, mert ahhoz meg hozzá kell állítani a melegindítási paramétereket.

A hidegindítást meg be kell állítani csak, hogy ne kapjon most melegben túl sokat.

Elküldve

:D

Nálam amikor műszaki miatt visszakerült a gyári műszeregység újra kellett kalibrálni a vízhőfokot, mert melegen annyira sokat kapott.

Hiába maradt ugyanaz a hőfokjeladó valószínűleg más feszültséget ad a veki digit műszeregység. :D

Elküldve
Kétütemű mocival kapcsolatban van valakinek tapasztalata etanollal felesben? :D

Az egyik kolistársam MZ-jébe használt egy időben, de nem tudom hogy ment neki.

Elküldve
Az egyik kolistársam MZ-jébe használt egy időben, de nem tudom hogy ment neki.

Végülis amúgy is döglődik a moci szerintem ártani nem árthat neki. :icon4: Utánnalolvastam, és azt írják több helyen, hogy tisztán is használható fúvóka növeléssel. Ez tök jó, mert a kismocimba ugyanolyan fúvóka van mint a gáztűzhelyekben a gázrózsa alatt fúvóka, amiből adnak hozzá egy marékkal különböző méretben. Na szólok az asszonynak, hogy holnaptól vilanyrezsón főz a gáztűzhely most nem üzemel. :D

Elküldve

Ne keverd a négyütemű és a kétütemű karbis megoldásokat.

Kétütemnél vigyázni kell, mert az adalékolt olaj kiválhat az etanolból, főleg több nap állás után. Úgy meg nem lesz kenés, vagy éppen

a kivált olaj dugítja a karbit.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.