opel16v Elküldve Június17, 2011 Megoszt Elküldve Június17, 2011 Marketingeseket keresünk... :D http://e85power.hu/hu/hirek/1-friss-hirek/...a-e85-bioetanol Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Úgy tűnik normalizálódnak az E85 árak, sok helyen lement 275-280-ra az E85 ár, az eddigi 300Ft-os Agip kutak közül is jópárnál! :D Pl budaörsi autópálya szakaszon is 380/280 ár van most az Agip kutakon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Úgy tűnik normalizálódnak az E85 árak, sok helyen lement 275-280-ra az E85 ár, az eddigi 300Ft-os Agip kutak közül is jópárnál! :D Pl budaörsi autópálya szakaszon is 380/280 ár van most az Agip kutakon. Mehetne még lentebb... Lehet csökkent a kereslet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Debrecenben a Kassai úti kútnál még mindig 269,9 HUF...opelkártyával még óccsóbb! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Mehetne még lentebb... Lehet csökkent a kereslet? Az elmúlt jópár héthez képest most egész normális árak vannak sok helyen, örülni kell ennek is :D Szerintem biztos hogy nem fogja elérni a Hungrana a tavalyi forgalmat idén a belföldi eladásban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yoshi Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Debrecenben a Kassai úti kútnál még mindig 269,9 HUF...opelkártyával még óccsóbb! :D Én tegnap tankoltam, akkor már 271.9-et kértek literjéért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Én tegnap tankoltam, akkor már 271.9-et kértek literjéért... Ma már 273,9 HUF volt... :D Ja és a fogyim egy 436 km-es etapon 8,5 liter. Kevés város volt benne...:D Holnap meg lesz egy jó hosszú táv...remélem sikerül 8ra levinni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Nálunk Avia-nál 270 Ft/l, Mini Tank-nál 275 Ft/l az etanol ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Isaszegen ujra kapható az e85, 282 ft :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Jó hogy megy le az ára mert kezdte már nem megérni. Nekem most kicsit sok a nyűg...hidegen 3 henger majd beáll, vagy csak dadog vagy melegen nehezen indul. szóval mindig van valami :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Jó hogy megy le az ára mert kezdte már nem megérni. Nekem most kicsit sok a nyűg...hidegen 3 henger majd beáll, vagy csak dadog vagy melegen nehezen indul. szóval mindig van valami :D Ez melyik autó, Omega? Hibakód visszajött a lambda fűtésre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Ez melyik autó, Omega? Hibakód visszajött a lambda fűtésre? Nem, ez az astra. Nem tudom hogy most van e hibakód rég mentem vele. Kap majd egy új lambdát Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Nem, ez az astra. Nem tudom hogy most van e hibakód rég mentem vele. Kap majd egy új lambdát Jól emlékszem hogy erre már rég beszélgettünk egy ránézést, mert a SW is régi rajta? :D Mikor járnál errefelé az astrával? Daniékhoz nem kell valamikor jönnöd? Ránéznék akkor már :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Jól emlékszem hogy erre már rég beszélgettünk egy ránézést, mert a SW is régi rajta? :D Mikor járnál errefelé az astrával? Daniékhoz nem kell valamikor jönnöd? Ránéznék akkor már :D az megvolt már Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 az megvolt már na akkor erre nem emlékeztem :D mindegy, ha jársz erre, még a hideg-meleg indításra rá tudunk nézni. akkor neked az ellenállást is bekötötték végül Daniék az injektorokhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 na akkor erre nem emlékeztem :D mindegy, ha jársz erre, még a hideg-meleg indításra rá tudunk nézni. akkor neked az ellenállást is bekötötték végül Daniék az injektorokhoz? igen, az is megvotl már :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 igen, az is megvotl már :D Na akkor a melegindításod amiatt romlott, mert ahhoz meg hozzá kell állítani a melegindítási paramétereket. A hidegindítást meg be kell állítani csak, hogy ne kapjon most melegben túl sokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június26, 2011 Megoszt Elküldve Június26, 2011 Udi! Nem ismerős ez véletlen? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 :D Nálam amikor műszaki miatt visszakerült a gyári műszeregység újra kellett kalibrálni a vízhőfokot, mert melegen annyira sokat kapott. Hiába maradt ugyanaz a hőfokjeladó valószínűleg más feszültséget ad a veki digit műszeregység. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Megint egy kis olvasnivaló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 http://www.etanolblog.hu/2011/06/mol-os-er...us-tovabbi.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Kétütemű mocival kapcsolatban van valakinek tapasztalata etanollal felesben? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Kétütemű mocival kapcsolatban van valakinek tapasztalata etanollal felesben? :D Az egyik kolistársam MZ-jébe használt egy időben, de nem tudom hogy ment neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Az egyik kolistársam MZ-jébe használt egy időben, de nem tudom hogy ment neki. Végülis amúgy is döglődik a moci szerintem ártani nem árthat neki. :icon4: Utánnalolvastam, és azt írják több helyen, hogy tisztán is használható fúvóka növeléssel. Ez tök jó, mert a kismocimba ugyanolyan fúvóka van mint a gáztűzhelyekben a gázrózsa alatt fúvóka, amiből adnak hozzá egy marékkal különböző méretben. Na szólok az asszonynak, hogy holnaptól vilanyrezsón főz a gáztűzhely most nem üzemel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Ne keverd a négyütemű és a kétütemű karbis megoldásokat. Kétütemnél vigyázni kell, mert az adalékolt olaj kiválhat az etanolból, főleg több nap állás után. Úgy meg nem lesz kenés, vagy éppen a kivált olaj dugítja a karbit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts