pszilaj Elküldve Március17, 2011 Elküldve Március17, 2011 ECO nálad hogy áll? Ha 1 vagy 2, akkor tedd át inkább 0-ba, az okozhat ilyen gondot. Vagy ha a SPORT mód nincs bekapcsolva. ECO nálam nullás és a sport mód is be van kapcsolva... Lehet h a fullgázos pörgetés tett be neki? <_<
Gelko Elküldve Március17, 2011 Elküldve Március17, 2011 Tudsz rá tenni notit a kezelőprogrammal telepítve (letölthető a honlapról)? Mert ha igen, csörögj rám, két percben átnézzük, és akkor nem kell sehova elvinni az autót :angry: lehet hogy csak az ECO beállítás rossz. Oké ! bár ma elaludt <_<
opel16v Elküldve Március17, 2011 Elküldve Március17, 2011 Oké ! bár ma elaludt <_< Attól még rá kell nézni :angry: Fő a tuti biztos :P
szkszaby Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 ECO nálam nullás és a sport mód is be van kapcsolva... Lehet h a fullgázos pörgetés tett be neki? <_< Simán letörhetett egy darab a szelepből... Mérj kompressziót az megmondja!
opel16v Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 ECO nálam nullás és a sport mód is be van kapcsolva... Lehet h a fullgázos pörgetés tett be neki? <_< Amúgy a hengerfejtömítés cserénél volt síkolva a hengerfej? Tömítés milyen került bele? Mert lehet ott is probléma. Ja, hengerfejcsavarok újak lettek betéve?
pszilaj Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 Amúgy a hengerfejtömítés cserénél volt síkolva a hengerfej? Tömítés milyen került bele? Mert lehet ott is probléma. Ja, hengerfejcsavarok újak lettek betéve? Sajnos a hengerfej nem lett síkolva... <_< Tömítésre nem emlékszem milyen márka volt, de valami 7000 körüli árban volt...csavarok újak vannak benne, victor reinz márkájú. Ja és 2008 decemberben csináltam, azt hiszem. A vízcsövek nem keményednek föl. Eddig nem volt baja...akkor tájt volt ilyen, mikor a főtengelyszíjtárcsa kezdett elfordulni...Akkor beragasztottam a csavart, de a főtengelyen a fogaskereket ki kellett hézagolni...lehet hogy az adta fel... Eléggé erős szeszszaga van a kipufnak és töfög vagy milyen hangja van...mintha utógyújtás lenne...vagy túlsokat kapna...valamint vesztett sokat az erejéből. A 0170-es hibát meg teljesen változó időpontokban dobja. Volt hogy hatvannál, de volt mikor elkezdtem gyorsítani és amíg nyomtam a gázt, világított a hibajelző folyamatosan. Majd elaludt, pedig 130-al mentem. Aztán egy idő után megint kigyulladt, de fél perc múlva elaludt... :angry: A hétvégén megnézem a szíjtárcsát, meg holnap reggel laptoppal csinálok logot, hogy nem-e a lambda-szonda haldoklik.
pszilaj Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 Simán letörhetett egy darab a szelepből... Mérj kompressziót az megmondja! Akkor nem folyamatosan töfögne? Mert nekem csak néha...nem szabályosan, hogy egy henger állandó kihagyásához lehessen kötni... Mintha néha kihagyna a gyújtás...
J0hnny Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 Akkor nem folyamatosan töfögne? Mert nekem csak néha...nem szabályosan, hogy egy henger állandó kihagyásához lehessen kötni... Mintha néha kihagyna a gyújtás... Gyertyák?AGR? Nem 0173 a hibakód?
pszilaj Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 Gyertyák?AGR? Nem 0173 a hibakód? Gyertyákat megnéztem most, szépek. Normális színűek és egyformán. AGR több éve le van zárva. Arra kapom folyamatosan a 0400-as hibát... <_< 0170-et kapok mindig... 10 villogás, 1 villantás, 7 villogás, 10 villogás... :angry: Ja és 1200-as fordulat környékén eléggé rángat a motor...ha megnyomom a gázpedált abbahagyja...vagy ha lecsökken a fordulat alapjáratra, akkor is elhagyja... :oo Viszont alapjáraton is viszi a kasztnit, 5.ben
Monof Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 És igen, végre 10 liter alatt az átlag fogyim, pontosabban 9,6. Igaz, ebbe most sok 90-es tempó is volt, M0-on <_<
opel16v Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 Gyertyákat megnéztem most, szépek. Normális színűek és egyformán. AGR több éve le van zárva. Arra kapom folyamatosan a 0400-as hibát... <_< 0170-et kapok mindig... 10 villogás, 1 villantás, 7 villogás, 10 villogás... :angry: Ja és 1200-as fordulat környékén eléggé rángat a motor...ha megnyomom a gázpedált abbahagyja...vagy ha lecsökken a fordulat alapjáratra, akkor is elhagyja... :oo Viszont alapjáraton is viszi a kasztnit, 5.ben 1600 rpm alatt ne használd, ezt pont a múltkor már kiveséztük. Etanollal jónak érezhető alatta is, de nem szabad ott használni. Ha nem volt síkolva a hf, akkor lehet hogy két henger közt van átégve most a tömítés. azt még érdemes ellenőrizni, hogy az olajsapkán nincs-e kávészínű hab.
pszilaj Elküldve Március18, 2011 Elküldve Március18, 2011 1600 rpm alatt ne használd, ezt pont a múltkor már kiveséztük. Etanollal jónak érezhető alatta is, de nem szabad ott használni. Ha nem volt síkolva a hf, akkor lehet hogy két henger közt van átégve most a tömítés. azt még érdemes ellenőrizni, hogy az olajsapkán nincs-e kávészínű hab. Néztem azt is, de nincs rajta semmi... <_< Városban nem nagyon megy 1600 fölé... :angry:
pszilaj Elküldve Március19, 2011 Elküldve Március19, 2011 Meg volt ma reggel a monitorozás. Valamennyivel okosabb lettem, de nem sokkal. A motorvezérlő tutira vészüzemmódban megy. Bár sárga lámpa nincs. De az alapjárati injektornyitási idő 7 ms, a 3,5-4,5 helyett. A lambda minimum és maximum jelek ki sem mozdulnak a 0-ról, illetve a 10 mV-ról. Hiába morgattam 2000 fordulaton vagy 2 percig az üzemi hőmérséklet elérése után. Amíg a motor nem kezd el melegedni(itt értem azt, hogy megmoccan a hőm.mutató) addig nincs gond az alapjárattal. Csak ezután kezd el pöfögni. Nyilván sokat kap. Van is fogyasztása. Mentem a csütörtöki tankolás óta majdnem negyven kilométert és már vagy 6-8 litert benyesett. Délután vagy holnap reggel garázsba viszem és megnézem azt a szíjtárcsát. Ha az nincs elmozdulva(mint régen mikor ilyen gondja volt), akkor próbaképpen belecsavarom a régi lambda-szondát. Megpróbálom szűkíteni a hibaforrást.
Udi Elküldve Március19, 2011 Elküldve Március19, 2011 Inkább vedd le az aksit 1 napra és utána ha visszaraktad járasd kb. 10 percig és utána indulj el vele egy kisebb útra. <_<
pszilaj Elküldve Március19, 2011 Elküldve Március19, 2011 Inkább vedd le az aksit 1 napra és utána ha visszaraktad járasd kb. 10 percig és utána indulj el vele egy kisebb útra. <_< Az javít valamit rajta? Mert eddig hiába volt levéve az akkusaru, akár egy napra is, a hibakódok sosem törlődtek ki... :S
opel16v Elküldve Március19, 2011 Elküldve Március19, 2011 Városban nem nagyon megy 1600 fölé... <_< Visszakapcsolsz, és megy. Tényleg ne használd így, max dugóban araszolásnál amikor muszáj. Beégnek a kipuff szelepek, és 1500-től lefelé az ECU alapjárati üzemben van, eltolódik a keverékszabályzás. Benzinnel már nem is használnád itt, mert szarul menne, csak az etanol csalóka. Akkor tényleg falsot kap (akár a vezérműtengely rossz szöge miatt, vagy szeleptányér-törés miatt), vagy rossz az új lambdád. Esetleg kontaktos a csatlakozója.
TomTech Elküldve Március19, 2011 Elküldve Március19, 2011 Nekem is viszonylag gyakori hogy 1500 alatt van a fordulat. Az mitől van, hogy üzemmeleg a kocsi, van rendes lambdajel, viszont nem ég a programban a piros LL lámpa, és nem mutatja az üzemanyag fajtáját?
opel16v Elküldve Március19, 2011 Elküldve Március19, 2011 Nekem is viszonylag gyakori hogy 1500 alatt van a fordulat. Az mitől van, hogy üzemmeleg a kocsi, van rendes lambdajel, viszont nem ég a programban a piros LL lámpa, és nem mutatja az üzemanyag fajtáját? Amíg nem ég az LL lámpa, addig nincs stabil jó lambdajel. Addig az üa típust se mutatja.
J0hnny Elküldve Március19, 2011 Elküldve Március19, 2011 rossz az új lambdád. Esetleg kontaktos a csatlakozója. ...vagy test probléma, mint nálam annó...
pszilaj Elküldve Március20, 2011 Elküldve Március20, 2011 Ma visszaraktam a régi lambda-szondát. A töfögés elmúlt és az injektor nyitási idők is visszaálltak 3,5 ms-ra. Ami azt jelenti, hogy az "új" lamdba-szonda behalt. Érdekes, hogy a vezeték simán megfordul benne. Olyan mintha belül megszakadt volna. A mostani szonda min és max jelei nem nagyon különböznek, de legalább nem vészüzemben megy a taliga. Szerintetek érdemes az Autotéka 2000 Kft-vel próbálkozni garanciális csere ügyben? Mert EZT írják a garancia dologra... <_< Mert kicsit rossz érzés, hogy még 3 hónapig sem bírta...
opel16v Elküldve Március20, 2011 Elküldve Március20, 2011 Ma visszaraktam a régi lambda-szondát. A töfögés elmúlt és az injektor nyitási idők is visszaálltak 3,5 ms-ra. Ami azt jelenti, hogy az "új" lamdba-szonda behalt. Érdekes, hogy a vezeték simán megfordul benne. Olyan mintha belül megszakadt volna. A mostani szonda min és max jelei nem nagyon különböznek, de legalább nem vészüzemben megy a taliga. Szerintetek érdemes az Autotéka 2000 Kft-vel próbálkozni garanciális csere ügyben? Mert EZT írják a garancia dologra... <_< Mert kicsit rossz érzés, hogy még 3 hónapig sem bírta... Vidd vissza, csapj az asztalra, hátha... A régi szondád se túl jó, ha nem különbözik a min/max érték. Illetve lehet kell neki pár km, mire elindul a lambdaszabályzás a rossz lambda után, majd nézz rá ma is, elindult-e.
pszilaj Elküldve Március20, 2011 Elküldve Március20, 2011 Vidd vissza, csapj az asztalra, hátha... A régi szondád se túl jó, ha nem különbözik a min/max érték. Illetve lehet kell neki pár km, mire elindul a lambdaszabályzás a rossz lambda után, majd nézz rá ma is, elindult-e. Visszamenni nem nagyon tudok, mert Debrecenből nem könnyű elszaladni ezért... <_< De telefonon azért rá fogok kérdezni, hogy ilyenkor mi a f_sz van... Azért cseréltem ki, mert nem volt jó... De addig amíg nem tudom kicserélni jóra, legalább tudok vele járni...
Porter Elküldve Március20, 2011 Elküldve Március20, 2011 Vidd vissza, csapj az asztalra, hátha... A régi szondád se túl jó, ha nem különbözik a min/max érték. Illetve lehet kell neki pár km, mire elindul a lambdaszabályzás a rossz lambda után, majd nézz rá ma is, elindult-e. Nekem olyan szerelőm van, akinek kedvezményei vannak a boltban ahol vásárol. Ő is szereli be, ha valami esetleg kell, így van rá garancia. Mert a házilag beszerelt dolgokra nemigen érvényes a Garancia... Persze ismerős által lehet némi esélyed <_<
Zsoltee Elküldve Március20, 2011 Elküldve Március20, 2011 Ma délután dobtak be a postaládába E85Poweres szórólapot. Gabi ez tervezett reklám, vagy valaki magán akciózik? <_<
opel16v Elküldve Március20, 2011 Elküldve Március20, 2011 Ma délután dobtak be a postaládába E85Poweres szórólapot. Gabi ez tervezett reklám, vagy valaki magán akciózik? <_< Tervezett reklám :angry: Debrecenben pl nemsokára az egyik rádióban lesz. Meg megyünk a tuningshow-ra jövő hétvégén kiállítani is. Valahogy csak tudatni kell az emberekkel, hogy létezik egy jó megoldás :P
Recommended Posts