imy Elküldve Január18, 2011 Elküldve Január18, 2011 Hát nálunk mióta emelgetik a benzint, ugyanúgy az etanol árát is húzzak utána, és kereken tartják a 100Ft-ot. :) Háát legyen igazad. De 320Ft-os benzin, és 220Ft-os etanol óta nézem az árakat, azóta mindig kerek 100Ft a különbség, a benzin árához igazítják nálunk sajna. :D
Udi Elküldve Január18, 2011 Elküldve Január18, 2011 Sőt vannak olyan helyek ahol folyamatosan beázik a tartály és még nagyobb túlfogyit generál. Mit ér így a kedvezmény? :)
opel16v Elküldve Január18, 2011 Elküldve Január18, 2011 Sőt vannak olyan helyek ahol folyamatosan beázik a tartály és még nagyobb túlfogyit generál. Mit ér így a kedvezmény? :) Most az utóbbi 3-4 hétben nem hallottam sehonnan minőségi panaszt, ez talán köszönhető a folyamatos gyártói ellenőrzéseknek... remélem marad így, és egyre kevesebb panasz lesz ilyen téren.
imy Elküldve Január18, 2011 Elküldve Január18, 2011 Sziasztok! Van aki szerelt be Z14XEP motorral rendelkező astrába opel16v féle átalakítót? Mik a tapasztalatok? Mennyivel eszik többet? Hidegindítás, vegyes üzem...? Gondolkodok rajt, lehet tavasszal beruházok egybe. Én jelenleg 6-6.1l között járok...(télen 6.5l, autópálya:6.2-6.3 120-130 közti tempóval, országút 5.8l körül hosszabb távon) Akár itt, vagy privátba is jöhet. És előre is köszönöm! :)
opel16v Elküldve Január18, 2011 Elküldve Január18, 2011 Sok ilyenben van már E85power kit, elég konstans a 25% túlfogyasztás ezeknél. Hosszabb utakra talán pár %-ot tudsz ebből faragni.
imy Elküldve Január19, 2011 Elküldve Január19, 2011 Sok ilyenben van már E85power kit, elég konstans a 25% túlfogyasztás ezeknél. Hosszabb utakra talán pár %-ot tudsz ebből faragni. A 25% az nem kritikus, akkor is még olcsóbb... Akkor teljesen bontás nélkül megoldható a beépítés, vagy az injektor vezetékeit el kell vagdosnom? Illetve az oldalon volt, hogy helytelen beállítási értékekkel kárt okozhatok. Ebben majd tudsz segíteni, hogy nehogy kinyírjam a motort, vagy nem is lehet? Persze ezt majd vétel előtt lebeszéljük.
opel16v Elküldve Január19, 2011 Elküldve Január19, 2011 A 25% az nem kritikus, akkor is még olcsóbb... Akkor teljesen bontás nélkül megoldható a beépítés, vagy az injektor vezetékeit el kell vagdosnom? Illetve az oldalon volt, hogy helytelen beállítási értékekkel kárt okozhatok. Ebben majd tudsz segíteni, hogy nehogy kinyírjam a motort, vagy nem is lehet? Persze ezt majd vétel előtt lebeszéljük. Igen, 10% spórolás érhető el így még. A rendszercsatlakozó beépítése az injektor vezetékeken mindenképpen vágással jár, de magával a csatlakozóval egy mozdulattal visszaállítható a gyári állapot. Ha nem vagy a magad ellensége, akkor inkább partnerműhelyre bízod, mert a twinportos motorok pont a legnehezebben beépíthetők közé tartozik, elég nagy szívás (nem hozzáférhető a kábelköteg). Persze megoldható egyénileg is, a beállításban ilyenkor tudok segíteni.
cserbinszky Elküldve Január19, 2011 Elküldve Január19, 2011 Helló!!! Vkinek 2.5 v6 tapasztalata van az átalakítóval???Itt is stabil 25% a túlfogyi???
opel16v Elküldve Január19, 2011 Elküldve Január19, 2011 Vkinek 2.5 v6 tapasztalata van az átalakítóval???Itt is stabil 25% a túlfogyi??? Egy omiban van ilyen motor mellett már, de sajna nem jött vissza tapasztalat a fogyasztásról... annál biztos nem lesz több a túlfogyasztás, ha tökéletes a motor, és nem csak városi autó, az biztos.
Monof Elküldve Január19, 2011 Elküldve Január19, 2011 Egy omiban van ilyen motor mellett már, de sajna nem jött vissza tapasztalat a fogyasztásról... annál biztos nem lesz több a túlfogyasztás, ha tökéletes a motor, és nem csak városi autó, az biztos. Végre kezd megint kicsit normalizálódni a fogyasztásom... De annyira vicces, nem értem miért van ez hogy egyszer 12l, egyszer meg 10 körül lesz megint... Az útvonal hellyel-közzel ugyanaz. Tankolni is ált. egy kútnál szoktam.
1.6 16v Elküldve Január19, 2011 Elküldve Január19, 2011 X16XEL-en viszont fekete a gyári vezetékszín, és az X14XE meg az X16XEL ugyanaz, motorvezérlő szinten is. Persze lehet hogy volt évjárat, ahol eltért, opel nagy mágus ezen a téren. Amit a csergönél vettem 2 éve, annak is lila szinü a vezetéke! Gyárinak mondták...
opel16v Elküldve Január19, 2011 Elküldve Január19, 2011 Végre kezd megint kicsit normalizálódni a fogyasztásom... De annyira vicces, nem értem miért van ez hogy egyszer 12l, egyszer meg 10 körül lesz megint... Az útvonal hellyel-közzel ugyanaz. Tankolni is ált. egy kútnál szoktam. 12L nem a nagyobb hidegekben volt? Azért -5...-15 fokos időszakban rendesen meg tud ám ugrani. Amit a csergönél vettem 2 éve, annak is lila szinü a vezetéke! Gyárinak mondták... Akkor lehet ez is olyan, mint a francia autóknál: minden évjáratban olyan színű kábeleket raknak a kábelkötegekbe, ami éppen olcsón van :) ezért nem sok autó stimmel a kapcsolási rajzához :D
TomTech Elküldve Január19, 2011 Elküldve Január19, 2011 Milyen sűrítési aránnyal működik még jól az E85? Új motort farigcsálok, és sajnos a hengerfejtérfogat nem túl nagy, a dugó pedig nem egy vastag darab, nem szivesen munkálnék le belőle. 12:1 még jó lehet?
Monof Elküldve Január19, 2011 Elküldve Január19, 2011 12L nem a nagyobb hidegekben volt? Azért -5...-15 fokos időszakban rendesen meg tud ám ugrani. De, akkor volt :) De utána amikor kicsit enyhébb volt, akkor is maradtunk a 12l-nél, de most mondom, normalizálódik. Egyébként nagyon meg vagyok elégedve, amikor a múltkor kikapcsolódott a laptop miatt az átalakító.... valami iszonyat szenvedés volt a kocsi teljesítménye, rugalmassága.... Komolyan, nézegettem, h most a kézifék be van húzva??? :D
imy Elküldve Január19, 2011 Elküldve Január19, 2011 Igen, 10% spórolás érhető el így még. A rendszercsatlakozó beépítése az injektor vezetékeken mindenképpen vágással jár, de magával a csatlakozóval egy mozdulattal visszaállítható a gyári állapot. Ha nem vagy a magad ellensége, akkor inkább partnerműhelyre bízod, mert a twinportos motorok pont a legnehezebben beépíthetők közé tartozik, elég nagy szívás (nem hozzáférhető a kábelköteg). Persze megoldható egyénileg is, a beállításban ilyenkor tudok segíteni. Köszönöm, majd ha aktuális lesz megbeszéljük. Nincs fűtött garázsom, úgyhogy tavasszal lesz aktuális. A kábelköteg beépítését sztem meg tudom oldani, a beállításhoz a segítséget majd biztosan igénybe veszem. :)
J0hnny Elküldve Január19, 2011 Elküldve Január19, 2011 Köszönöm, majd ha aktuális lesz megbeszéljük. Nincs fűtött garázsom, úgyhogy tavasszal lesz aktuális. Nekem hidegben is pöccre indul! :)
opel16v Elküldve Január19, 2011 Elküldve Január19, 2011 Milyen sűrítési aránnyal működik még jól az E85? Új motort farigcsálok, és sajnos a hengerfejtérfogat nem túl nagy, a dugó pedig nem egy vastag darab, nem szivesen munkálnék le belőle. 12:1 még jó lehet? Bőven :) Csak ehhez kell majd méretezni az előgyújtást is.
pszilaj Elküldve Január20, 2011 Elküldve Január20, 2011 Nekem hidegben is pöccre indul! :D Ezek szerint sikerült megtalálni a jó beállításokat? :)
pszilaj Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Ma egy kicsit laptopra tettem a járgányt, mert eszembe jutott egy dolog, meg beállítottam amit Opel16V Gábor javasolt. Örömmel láttam loggolás közben, hogy kb 50 °C-os motornál átállt lambda-szabályzásra. :) A lambda jelleggörbe típusát is átállítottam új típusúra, mert még régire volt állítva. Egyelőre fogyasztás adatokat nem tudok mondani. Majd ha tele tudom tankolni, akkor lesz az is! :D
J0hnny Elküldve Január23, 2011 Elküldve Január23, 2011 Ezek szerint sikerült megtalálni a jó beállításokat? :) Úgy néz ki. :D
Monof Elküldve Január24, 2011 Elküldve Január24, 2011 Kíváncsi leszek, elvileg szerdán csökkentik a benya árát... Követni fogja az etanol? Szerintetek? Szerintem tuti hogy nem.
pszilaj Elküldve Január24, 2011 Elküldve Január24, 2011 Kíváncsi leszek, elvileg szerdán csökkentik a benya árát... Követni fogja az etanol? Szerintetek? Szerintem tuti hogy nem. A keserű tapasztalat azt mutatja, hogy nem... :)
robi-k Elküldve Január25, 2011 Elküldve Január25, 2011 Hétvégén tankoltam Fehérváron az Auchan kútnál E85-st, 245 Ft/liter áron, nálunk ott a legolcsóbb.
Szitamanó Elküldve Január25, 2011 Elküldve Január25, 2011 Hétvégén tankoltam Fehérváron az Auchan kútnál E85-st, 245 Ft/liter áron, nálunk ott a legolcsóbb. Én idén még nem is tankoltam B) . Decemberben raktam tele a tankot az Auchan kútnál fele benzin-fele E85-tel, akkor is ennyibe került :lol: . Az Agip kúton 275Ft :D .
Udi Elküldve Január25, 2011 Elküldve Január25, 2011 Kiskunfélegyházán jelenleg 260 Ft/l, minőség mindkét helyen jó. :lol:
Recommended Posts