FPepe Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Csak abban az időben még magától bugyogott az olaj a texasi mezőkön, most meg már 6000km mélyen fúrják az óceán feneket érte :D Vannak ezek a "hatalmas olajmezőket találtak, többmillió hordó készlettel" típusú hírek, aminek ha utánaszámol az ember, jelen napi felhasználás mellett 30-40 napra elég a világnak az a teljes mező ^_^ Mivel a világ legnagyobb üzlete most a kőolaj, kicsit nehezebb éles képet kapni a valós helyzetről, de azért nem lehetetlen ;) Az azért érdekes lenne, de 6km már előfordul :D Hozzáférhető a kapcs rajz vagy nálad kell shopolni? :D Fogsz egy NPN tranzisztort, bázist egy 1-10kOhmos ellenállással a JEL vezetékre, emittert a TEST-re, kollektorára egy 220 Ohmos ellenállással egy LED-et, aminek a másik lába a TÁP vezetékre megy. Eltalátam Gábor? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Hozzáférhető a kapcs rajz vagy nálad kell shopolni? ^_^ Szerinted? :D Az azért érdekes lenne, de 6km már előfordul :D Fogsz egy NPN tranzisztort, bázist egy 1-10kOhmos ellenállással a JEL vezetékre, emittert a TEST-re, kollektorára egy 220 Ohmos ellenállással egy LED-et, aminek a másik lába a TÁP vezetékre megy. Eltalátam Gábor? ;) Jaja, 6000m :D Nem, ennyire nem egyszerű. Mivel ez a jelvezeték multifunkcis :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Szerinted? :D Nem szeretem a kérdez-felelek játékot! :D Szóval? ^_^ Műszaki ember rajzból ért! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Műszaki ember rajzból ért! ^_^ Nesze :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Nem szeretem a kérdez-felelek játékot! ^_^ Csak vásárlós móka ez, de nehogy panaszkodj, az átalakító ingyen vót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Csak vásárlós móka ez, de nehogy panaszkodj, az átalakító ingyen vót :D Szóltam is én egy szót is? ^_^ :D Ingyé ingyé...meg az a 20 másik alkatrész amit azóta vettem,mert a "diagnosztikai" kütyü megtalálta a hibát! :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Nesze :D http://m.blog.hu/mo/molehill/image/20084/081019_burda.jpg Klasszikus! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Szóltam is én egy szót is? ^_^ :D Ingyé ingyé...meg az a 20 másik alkatrész amit azóta vettem,mert a "diagnosztikai" kütyü megtalálta a hibát! :D :D ;) Az biztos hogy jó diagnosztikai eszköz, annak is lehetne árulni :D De most jó is az autód, élvezed, mi? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 De most jó is az autód, élvezed, mi? ^_^ :D A fogyival még nem vagyok teljesen elégedett,ha szilajhoz viszonyítom,bár nekem elég nehézzé válik a lábam,amikor a corsába ülök! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 A fogyival még nem vagyok teljesen elégedett,ha pszilajhoz viszonyítom,bár nekem elég nehézzé válik a lábam,amikor a corsába ülök! :D Nyugi, mostanság nekem is nehezebb lett a lábom, ezért most mikor az üzemanyag szintjelző elérte a negyedtankos jelzést, a napi számláló még csak 350 km-t mutat. ^_^ De akkor is tetszik, hogy megy mint a mérgezett egér! :D Az "hideg"indítások szinte tökéletesen működnek. Ma reggel kipróbáltam "izzítás" nélkül és csak párat fordulhatott a főtengely és már le is állt. Szal csak kell neki az AC-pumpa működtetés indítás előtt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Ha sok a város, és még a plusz nyomatékot is szeretitek élvezni közben, akkor bezony lehet számítani a 25% túlfogyasztásra, rosszabb esetben ez 28-30% is lehet (ha rövidek is az utak). Mondjuk érdemes a benzines fogyasztásból is a hasonló nehéz jobblábas stílushoz mérni :D Amúgy én is leszarom már, nem 20%-ozok az omegával, inkább élvezem, így is megvagyok 25%-ból ^_^ Ennyit érdemes áldozni a boldogságra :D eco lámpa nem nagyon használódik el nálam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 A fogyasztást már én sem nagyon nézem, ahol lehet elrúgom neki. ^_^ Viszont az bosszant hogy amikor már a piros szélén van a benzinmutató és be megyek a kúthoz, akkor egy 10.000-sből nem kattan ki a pisztoly. Még emlékszem régebben maradtak ilyen 1500 meg 1700Ftok, hasonló szitunál. :D Mind1, így is jobban járok mint ha benzinnel mennék. :D Gabi, leszel pályanapon? Nem lesz E85Power stand? most lenne kiállító autó bőven! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Meg lehetne demó beszerelés is ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Meg lehetne demó beszerelés is ^_^ Demót bezárjuk egy ketrecbe, és megvárjuk míg bukócsövet csinál belőle a corsába? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Demót bezárjuk egy ketrecbe, és megvárjuk míg bukócsövet csinál belőle a corsába? :D Viszünk egy A Corsa kasztnit és egy LET-et és megvárjuk amíg összerakja. :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus26, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 ....A fogyasztást már én sem nagyon nézem, ahol lehet elrúgom neki. ^_^.... Alakul, alakul :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Alakul, alakul ^_^ :D Csak felnövök egyszer a gsi hagyományhoz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Demót bezárjuk egy ketrecbe, és megvárjuk míg bukócsövet csinál belőle a corsába? :D Viszünk egy A Corsa kasztnit és egy LET-et és megvárjuk amíg összerakja. ;) ^_^ Arra nem is gondoltok, hogy a hatalmas ménest akarom felturbózni? :D Legalább picit nosztalgiáznánk is Gabi! A régi szép emlékekre, amikor BC-t szereltünk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Arra nem is gondoltok, hogy a hatalmas ménest akarom felturbózni? :D Legalább picit nosztalgiáznánk is Gabi! A régi szép emlékekre, amikor BC-t szereltünk. :D Ha valaki neki áll pályanapon neked Suzukit szerelni, Én megtépem a Zoli haját. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Gabi, leszel pályanapon? Nem lesz E85Power stand? most lenne kiállító autó bőven! :D Standot nem nagyon erőltetem, majd még meglátjuk mennyire komolyra sikeredik az E85 találkozó része ^_^ Geparddal már egyeztettünk, Égő Ákosékkal karöltve lesz a tavalyi mintájára E85 tali jellege is ;) Laci! Demó beszerelés biztos nem lesz :D De legalább Debrecenben van partner hozzá, hacsak nem pszilajjal összeálltok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Ha valaki neki áll pályanapon neked Suzukit szerelni, Én megtépem a Zoli haját. ^_^ Neked kell lefényezni a karcos placcs elemeket.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Standot nem nagyon erőltetem, majd még meglátjuk mennyire komolyra sikeredik az E85 találkozó része :D Geparddal már egyeztettünk, Égő Ákosékkal karöltve lesz a tavalyi mintájára E85 tali jellege is :D Nem is tudtam hogy megint lesz E85 tali. ^_^ Mind1, azért majd ha gondolod felrakhatjuk megint azt a mágnest a kocsira. hozok fekete szigetelő szallagot, rögzítjük és akkor menet közben is viselheti. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Laci! Demó beszerelés biztos nem lesz :D De legalább Debrecenben van partner hozzá, hacsak nem pszilajjal összeálltok ^_^ Értettem! Majd lehet megkeresem, bár kérdés, akar-e suzukit szerelni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Jó reggelt Szesztársak! Ma reggel belefutottam egy érdekes kérdésbe. :D Elmentem tankolni a Diószegi úti kútra, ahol 220 a szesz. Kérdi tőlem a kutas, hogy benzin? Mondom nem, hanem tisztán bioetanol. Erre teljesen elcsodálkozott, és kérdi h benne van az átalakító. Mondom természetesen. Eddig nem is volt baj, na majd a következő kérdése. Kutas: Ugye ez a készülék csak annyit csinál, hogy előmelegíti a cuccot? Na ekkor kaptam majdnem agylobot...erre majdnem nem tudtam mit szólni...De azért finoman elmagyaráztam neki a dolgok mibenlétjét... :D Viszont jó érzés volt 9400 forintból tele tankolni. fért is bele több mint 42 liter. Visszaszámolva 9 literes fogyasztás jött ki, vegyes használatra. Munkábajárás, városozás, országút, kigyorsítások, csikorgatások... :D Novy! 6500 körül tilt le az enyém! :D ;) Szerintem jó fogyasztás... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 220ért tankolni... tudsz élni. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts