Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

E85 a gyakorlatban

mélykék76

Recommended Posts

Csak abban az időben még magától bugyogott az olaj a texasi mezőkön, most meg már 6000km mélyen fúrják az óceán feneket érte :D

Vannak ezek a "hatalmas olajmezőket találtak, többmillió hordó készlettel" típusú hírek, aminek ha utánaszámol az ember, jelen napi

felhasználás mellett 30-40 napra elég a világnak az a teljes mező ^_^

Mivel a világ legnagyobb üzlete most a kőolaj, kicsit nehezebb éles képet kapni a valós helyzetről, de azért nem lehetetlen ;)

Az azért érdekes lenne, de 6km már előfordul :D

Hozzáférhető a kapcs rajz vagy nálad kell shopolni? :D

Fogsz egy NPN tranzisztort, bázist egy 1-10kOhmos ellenállással a JEL vezetékre, emittert a TEST-re, kollektorára egy 220 Ohmos ellenállással egy LED-et, aminek a másik lába a TÁP vezetékre megy.

Eltalátam Gábor? :D

Megosztás:

• Hozzászólások 7,4k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Hozzáférhető a kapcs rajz vagy nálad kell shopolni? ^_^

Szerinted? :D

Az azért érdekes lenne, de 6km már előfordul :D

Fogsz egy NPN tranzisztort, bázist egy 1-10kOhmos ellenállással a JEL vezetékre, emittert a TEST-re, kollektorára egy 220 Ohmos ellenállással egy LED-et, aminek a másik lába a TÁP vezetékre megy.

Eltalátam Gábor? ;)

Jaja, 6000m :D

Nem, ennyire nem egyszerű. Mivel ez a jelvezeték multifunkcis :D

Megosztás:

A fogyival még nem vagyok teljesen elégedett,ha pszilajhoz viszonyítom,bár nekem elég nehézzé válik a lábam,amikor a corsába ülök! :D

Nyugi, mostanság nekem is nehezebb lett a lábom, ezért most mikor az üzemanyag szintjelző elérte a negyedtankos jelzést, a napi számláló még csak 350 km-t mutat. ^_^

De akkor is tetszik, hogy megy mint a mérgezett egér! :D

Az "hideg"indítások szinte tökéletesen működnek.

Ma reggel kipróbáltam "izzítás" nélkül és csak párat fordulhatott a főtengely és már le is állt. Szal csak kell neki az AC-pumpa működtetés indítás előtt...

Megosztás:

Ha sok a város, és még a plusz nyomatékot is szeretitek élvezni közben, akkor bezony lehet számítani a 25% túlfogyasztásra,

rosszabb esetben ez 28-30% is lehet (ha rövidek is az utak). Mondjuk érdemes a benzines fogyasztásból is a hasonló nehéz

jobblábas stílushoz mérni :D

Amúgy én is leszarom már, nem 20%-ozok az omegával, inkább élvezem, így is megvagyok 25%-ból ^_^ Ennyit érdemes áldozni

a boldogságra :D eco lámpa nem nagyon használódik el nálam :D

Megosztás:

A fogyasztást már én sem nagyon nézem, ahol lehet elrúgom neki. ^_^ Viszont az bosszant hogy amikor már a piros szélén van a benzinmutató és be megyek a kúthoz, akkor egy 10.000-sből nem kattan ki a pisztoly. Még emlékszem régebben maradtak ilyen 1500 meg 1700Ftok, hasonló szitunál. :D Mind1, így is jobban járok mint ha benzinnel mennék. :D

Gabi, leszel pályanapon? Nem lesz E85Power stand? most lenne kiállító autó bőven! :D

Megosztás:

Demót bezárjuk egy ketrecbe, és megvárjuk míg bukócsövet csinál belőle a corsába? :D

Viszünk egy A Corsa kasztnit és egy LET-et és megvárjuk amíg összerakja. ;) ^_^

Arra nem is gondoltok, hogy a hatalmas ménest akarom felturbózni? :D

Legalább picit nosztalgiáznánk is Gabi! A régi szép emlékekre, amikor BC-t szereltünk. :D

Megosztás:

Gabi, leszel pályanapon? Nem lesz E85Power stand? most lenne kiállító autó bőven! :D

Standot nem nagyon erőltetem, majd még meglátjuk mennyire komolyra sikeredik az E85 találkozó része ^_^

Geparddal már egyeztettünk, Égő Ákosékkal karöltve lesz a tavalyi mintájára E85 tali jellege is ;)

Laci!

Demó beszerelés biztos nem lesz :D De legalább Debrecenben van partner hozzá, hacsak nem pszilajjal összeálltok :D

Megosztás:

Standot nem nagyon erőltetem, majd még meglátjuk mennyire komolyra sikeredik az E85 találkozó része :D

Geparddal már egyeztettünk, Égő Ákosékkal karöltve lesz a tavalyi mintájára E85 tali jellege is :D

Nem is tudtam hogy megint lesz E85 tali. ^_^

Mind1, azért majd ha gondolod felrakhatjuk megint azt a mágnest a kocsira. hozok fekete szigetelő szallagot, rögzítjük és akkor menet közben is viselheti. :D

Megosztás:

Jó reggelt Szesztársak!

Ma reggel belefutottam egy érdekes kérdésbe. :D

Elmentem tankolni a Diószegi úti kútra, ahol 220 a szesz. Kérdi tőlem a kutas, hogy benzin? Mondom nem, hanem tisztán bioetanol.

Erre teljesen elcsodálkozott, és kérdi h benne van az átalakító. Mondom természetesen. Eddig nem is volt baj, na majd a következő kérdése.

Kutas: Ugye ez a készülék csak annyit csinál, hogy előmelegíti a cuccot?

Na ekkor kaptam majdnem agylobot...erre majdnem nem tudtam mit szólni...De azért finoman elmagyaráztam neki a dolgok mibenlétjét... :D

Viszont jó érzés volt 9400 forintból tele tankolni. fért is bele több mint 42 liter. Visszaszámolva 9 literes fogyasztás jött ki, vegyes használatra. Munkábajárás, városozás, országút, kigyorsítások, csikorgatások... :D

Novy! 6500 körül tilt le az enyém! :D ;)

Szerintem jó fogyasztás... ^_^

Megosztás:

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.