Stefan Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Futó Mester ! 2.5 V6-ban van már kütyü ? Motorcsere az Asconában? ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Június23, 2010 Motorcsere az Asconában? ;) :D Van egy B2es Omegájuk is okoska ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Van egy B2es Omegájuk is okoska ^_^ :P Gondoltam, csak ültetem a bogarat a fülébe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Van egy B2es Omegájuk is okoska ^_^ :P Jaja csak az 2.6 V6 és nem 2.5 ;) Omegába úgy volt hogy megy az átalakító csak utána meg úgy h gáz megy bele most meg új fékek meg ilyenek mentek, de még kell bele vezérlés is ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Letölthető az új kezelési könyv és az új Eco visszajelző lámpa leírása is: http://www.e85power.hu/downloads.php?cat_id=2 Illetve két infó forrás azoknak, akik érdeklődnek a bioetanol iránt, de még sok a kérdés bennük: http://www.e85power.hu/articles.php?article_id=8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Ismerősömmel majdnem verekedtünk már, úgy pattogot nekem ,hogy az át alakított kocsik, amik E85-el mennek, azok nem mennek át a műszakin. Szerintem ez irgalmatlan nagy hülyeség -.-" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Ismerősömmel majdnem verekedtünk már, úgy pattogot nekem ,hogy az át alakított kocsik, amik E85-el mennek, azok nem mennek át a műszakin. Szerintem ez irgalmatlan nagy hülyeség -.-" Persze hogy hülyeség. Mondd meg neki hogy az én autóm 1hónapja volt műszakin és 2évig nem kell újra mennem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Persze hogy hülyeség. Mondd meg neki hogy az én autóm 1hónapja volt műszakin és 2évig nem kell újra mennem. :D Na tudtam én , hogy hülyeség! Persze meg is mondom neki, meg lehet jól tarkón is simogatom ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Ismerősömmel majdnem verekedtünk már, úgy pattogot nekem ,hogy az át alakított kocsik, amik E85-el mennek, azok nem mennek át a műszakin. Szerintem ez irgalmatlan nagy hülyeség -.-" 70% etanollal, és 30% benzinnel vittem műszakira, volt nagy álmélkodás zöld kártyán, nem produkálta a gép a minimálisan elvárható CO-értéket, volt ám Béla gyere ki ezt nézd meg, meg mi a szar ez??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Na tudtam én , hogy hülyeség! Persze meg is mondom neki, meg lehet jól tarkón is simogatom ^_^ az enyémekbe meg mindbe van gáz és a forgalmiba be sincs irva mégis leműszakiznak......akarat kérdése. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
árpiope Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 1 friss cikk: http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=450278&place=hirstart Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 1 friss cikk: http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=450278&place=hirstart Friss cikk, de újat, legalábbis számomra nem mond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Friss cikk, de újat, legalábbis számomra nem mond. Én most töltöttem először felesben a löttyöt.Kiváncsi vagyok,hogy mi lesz a tapasztalat. Bár nekem nem mindegy,hogy 2000-ért vagy 3000-ért tankolok 8litert. Ha felesben számolom,akkor is beljebb vagyok 50ft-tal literenként. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Azért ne feledd a többletfogyasztást is hozzászámolni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Azért ne feledd a többletfogyasztást is hozzászámolni :D Az igy is van,hogy szelepes a masina. ^_^ Meg nem is megy,úgyhogy meg kell szokni a nagypapi feelinget :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Azért ne feledd a többletfogyasztást is hozzászámolni :D Gábor, egy kis infó: már nálunk a 7-es főút melletti Castrol kúton is van E85, 247.9-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június26, 2010 Megoszt Elküldve Június26, 2010 Gábor, egy kis infó: már nálunk a 7-es főút melletti Castrol kúton is van E85, 247.9-ért. Köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Gábor, egy kis infó: már nálunk a 7-es főút melletti Castrol kúton is van E85, 247.9-ért. Köszi! ^_^ Várpalotán is kapható már az Agip kúton két kútfejen is E85. Az árát még nem tudom, de majd megnézem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bajkusz Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Sziasztok! Reggel munkába jövet a Nagyszőlős úti AGIP kúton (1113 Budapest, XI. Nagyszőlős u. 47.) is láttam kiírva E85-öt az AGIP "egyenáron" (246,9 Ft/l) Ami érdekesebb, hogy tegnap tankoltam a 6-os főút 28.- kilóméterénél (Százhalombatta) volt TOTAL most AGIP kút: 235 Ft/l áron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június28, 2010 Megoszt Elküldve Június28, 2010 Köszi! :D Szia Gabi! A héten valamikor 12-13óráig nem érsz rá? Mert akkor felugranék őrsre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Jó ez az újabb fajta ECO mód. 60-70 néha 80kmel is tovább bírja a kocsi, telitank és telitank között. ( ugye sportmód függő. :D ^_^ ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DieselPower Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Hali! Nekem egy hónapja szerelték be az etanol-rendszert,semmi probléma nincs vele,dinamikusabb az autó,a fogyasztásom 10l/100km városban.Ajánlom mindenkinek!Viszont vigyázzatok a különböző beszerelő műhelyekkel,mert soknál az "olcsó húsnak híg a leve" szitu van.A legtöbb nem vállal semmilyen felelősséget a beszerelt kütyüre és az etanolos használatból adódó problémákra.Van olyan,aki erről alá is írat egy külön nyilatkozatot.Akinél én voltam az mondta hogy bármilyen probléma van,nyugodtan hívhatom bármikor.Úgyhogy legyetek figyelemmel,sok a kókler zsivány!! :D E85-ös kutak: Dunakeszin Agip kút 242/l ,Üllői út vége Vecsés fele AVIA kút 244/l, XVIII.ker. Gyömrői út- Csévéző út sarka (kőhíd lábánál) Mobil Petrol kút 240/l Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 A héten valamikor 12-13óráig nem érsz rá? Mert akkor felugranék őrsre. Holnap (szerdán) vagyok 15-16h között, aztán legközelebb már csak jövő héten, mert külföldön leszek addig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bajkusz Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Holnap (szerdán) vagyok 15-16h között, aztán legközelebb már csak jövő héten, mert külföldön leszek addig. Küldtem egy levelet és egy log-ot Gábor! Kérlek nézz bele! Nagyon megköszönném! Sajna tegnap az AGIP "egyenár" ismét emelkedett 3 Ft-ot így most amerre járok mindenhol 249,9 Ft/l :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Szombaton kecsón tankoltam az Agip-nál bioetanolt, egyből rángatott és alig akart menni a verda. Kiürült a tank, Kkfházán megtankoltam utána egyből jó lett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts