Demó Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Mindjárt lemegyek és megnézem hogy indul 15 fokban elektronika nélkül. ^_^ Második indításra még most is indult. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
árpiope Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Második indításra még most is indult. :D reggel nekem 5.re indult, tettem bele 6l benzint, így másodikra elindult.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Igazából 12 fok alatt kezdődnek a problémák... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Szia, van lehetőség olcsóbb beszerzésre nálad? :-) Ha MOTE tag vagy, -10%. Illetve ha 3db-ot rendelsz egyben, az is -10% :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
árpiope Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Ha MOTE tag vagy, -10%. Illetve ha 3db-ot rendelsz egyben, az is -10% :D 3,5 vagy 5ezres tagsági kell hozzá? mennyi lenne a G astrába szereléssel? kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Ha MOTE tag vagy, -10%. Illetve ha 3db-ot rendelsz egyben, az is -10% :D A BCwebes link, hogy eltűnt. Már nincs rá kereslet? Sok fejlesztés lenne összekötni a két dolgot, pl. élő adatok kiírása TID-re? Gondolom nem éri meg, különben már megcsináltad volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 3,5 vagy 5ezres tagsági kell hozzá? mennyi lenne a G astrába szereléssel? kösz Ha magadnak szereled be, akkor nagyon olcsón ki lehet hozni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Ha magadnak szereled be, akkor nagyon olcsón ki lehet hozni! ^_^ Ha meg elrontod, akkor meg nagyon drágán :P Meg nem tudom, hogy saját beszerelésnél mennyire érvényes a garancia :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Ha meg elrontod, akkor meg nagyon drágán :D Meg nem tudom, hogy saját beszerelésnél mennyire érvényes a garancia :D Az elrontás lehetősége is benne van! ^_^ De valamit valamiért, nem? :P Én amatőr vagyok, amolyan lelkes "mekkmester", mégis sikerült 2 óra hossza alatt beleaplikálnom! ;) :P De aki nem érez magában elég affinitást, az inkább neki se kezdjen. :P A garanciavállalásnál le van fektetve az erre vonatkozó passzus! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
árpiope Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Az elrontás lehetősége is benne van! :D De valamit valamiért, nem? ;) Én amatőr vagyok, amolyan lelkes "mekkmester", mégis sikerült 2 óra hossza alatt beleaplikálnom! :P :D De aki nem érez magában elég affinitást, az inkább neki se kezdjen. ^_^ A garanciavállalásnál le van fektetve az erre vonatkozó passzus! ;) ha nem lenne köztünk 350km, meg is keresnélek :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 ha nem lenne köztünk 350km, meg is keresnélek :-) győrben is vannak fórumtagok, keresd őket bátran szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 ha nem lenne köztünk 350km, meg is keresnélek :-) Azért nem biztos hogy a más autójával is ilyen bátor lennék! ^_^ De szívesen segítek/segítenék! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
árpiope Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Azért nem biztos hogy a más autójával is ilyen bátor lennék! ^_^ De szívesen segítek/segítenék! :D Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 E 85 -el kapcsolatban! Valóban jobb a fogyasztás, nem tesz kárt az autóban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 E 85 -el kapcsolatban! Valóban jobb a fogyasztás, nem tesz kárt az autóban? 1. kb. +20% 2. Nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 3,5 vagy 5ezres tagsági kell hozzá? mennyi lenne a G astrába szereléssel? Ajánlom az 5 ezres tagságit, mert ezzel EDC kártyát kapsz, amivel pl Agip kutakon 5ft-tal olcsóbban tankolod az etanolt is ^_^ 42500ft az átalakító kisker ára (kedvezmény nélkül), plusz 15 a beszerelés. A BCwebes link, hogy eltűnt. Már nincs rá kereslet? Sok fejlesztés lenne összekötni a két dolgot, pl. élő adatok kiírása TID-re? Gondolom nem éri meg, különben már megcsináltad volna. Már tavaly óta nincs forgalomban a BC, kifutott technológia :P Tervezés alatt az újabb, aminek alapja valóban az átalakító lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 1. kb. +20% 2. Nem. Neked van E 85 adapter az autódba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
árpiope Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Ajánlom az 5 ezres tagságit, mert ezzel EDC kártyát kapsz, amivel pl Agip kutakon 5ft-tal olcsóbban tankolod az etanolt is ^_^ 42500ft az átalakító kisker ára (kedvezmény nélkül), plusz 15 a beszerelés. Már tavaly óta nincs forgalomban a BC, kifutott technológia :P Tervezés alatt az újabb, aminek alapja valóban az átalakító lesz :D oszt ha nem kérek papirost róla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 oszt ha nem kérek papirost róla? az ilyesfajta kérdést inkább priviben, szerintem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 oszt ha nem kérek papirost róla? mindenképpen bruttó az ár, ebből még lejön a MOTE tagsággal -10%, ha tag leszel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Öröm van errefelé! :D Reggel úgy indult mint valami óramű. Semmi habogás, tekertetés vagy fordulatszám ingadozás! ^_^ És megy mint akit se*gbe rúgtak! :P Csak még az új beállításokat kell este megejtenem, egy tankolással együtt, mert a szegénységjelző villog! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
árpiope Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Öröm van errefelé! :D Reggel úgy indult mint valami óramű. Semmi habogás, tekertetés vagy fordulatszám ingadozás! ^_^ És megy mint akit se*gbe rúgtak! :P Csak még az új beállításokat kell este megejtenem, egy tankolással együtt, mert a szegénységjelző villog! ;) ennek örülök! szóval eddig bevált?! majd írj ha lesz több tapasztalatod...... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 ennek örülök! szóval eddig bevált?! majd írj ha lesz több tapasztalatod...... :-) tapasztalat van,mert tavaly augusztus óta egyszer került bele benzin... ;) Bár ez az átalakító csak január környéke óta van benne...addig Hunflexes voltam... :D Most, mint kiderült, a vezérlés (szelep, gyújtás) elállítódása miatt szívtam majd egy hónapig. Azt rendbe raktam és azóta úgy néz ki jól működik. ^_^ Most még némi finom hangolás és aztán kiderül a fogyasztás is... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Futó Mester ! 2.5 V6-ban van már kütyü ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június23, 2010 Megoszt Elküldve Június23, 2010 Futó Mester ! 2.5 V6-ban van már kütyü ? Igen, de arról nem sok infót hallottam vissza, gondolom nincs gondja :D 3.2-ben is már jól műxik, csak katalizátort kellett cserélnie a gazdijának, mert arra mindig check-et gyújtott, és tényleg elég szarok voltak. Csak benzinnél még pont nem gyújtott rá lámpát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts