Zsoltee Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Akkor lehet hogy nálunk is drágult most megint? :) Este kiderül, akkor megyek tankolni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Akkor lehet hogy nálunk is drágult most megint? :) Este kiderül, akkor megyek tankolni... :D Én meg 13:00 körül terveztem.Remélem még nem drágult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Én meg 13:00 körül terveztem.Remélem még nem drágult. Majd írj hogy mi a helyzet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Majd írj hogy mi a helyzet. :) Utána melózok,hamarabb mész tankolni,mint ahogy írni tudok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Utána melózok,hamarabb mész tankolni,mint ahogy írni tudok. :D jah, az rossz lehet. ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 jah, az rossz lehet. ;) :D Rossz hír (holtankoljak.hu) : 1 AGIP Lábatlan, Rákóczi 36, 10. sz. főút 0-24 240.9 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Rossz hír (holtankoljak.hu) : 1 AGIP Lábatlan, Rákóczi 36, 10. sz. főút 0-24 240.9 :) Viszont elméletileg csak 5Ftot drágult, nem 8at mint máshol. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Viszont elméletileg csak 5Ftot drágult, nem 8at mint máshol. :) ..hat ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 ..hat ;) ;) hopp és tényleg. Én 235.9el számoltam. Bocsi. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 hopp és tényleg. Én 235.9el számoltam. Bocsi. :) :D Itt Kecskeméten Agip kúton 229Ft a régi tsz kúton aminek nem tudom a nevét 227Ft az emelés után! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Itt Kecskeméten Agip kúton 229Ft a régi tsz kúton aminek nem tudom a nevét 227Ft az emelés után! Tsz kút?Törekvés kút volt az te! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Bevetettem a zöld erőt. Óvatosan, valamennyi hiányzott belőle, 9liter zöld cuccnál kattant a pisztoly. Az autóban ford. számmérő nélkül hülyeséget nem akarok mondani, az alsó tartományban volt egy torpanás benne és ez a tankolás után érezhetően javult. Idáig meggyőző, majd kísérletezem tovább. /Ismerős 1.6i astra-ba felesbe betankolta, és nem lett túl nyerő lépés, ugyanis üzemanyagszűrő cserét kellett végrehajtani/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 kb 2 ée mindenki ezt szajkózza... etanol után üzaszűrő csere.. miért meglepetés??? Bevetettem a zöld erőt. Óvatosan, valamennyi hiányzott belőle, 9liter zöld cuccnál kattant a pisztoly. Az autóban ford. számmérő nélkül hülyeséget nem akarok mondani, az alsó tartományban volt egy torpanás benne és ez a tankolás után érezhetően javult. Idáig meggyőző, majd kísérletezem tovább. /Ismerős 1.6i astra-ba felesbe betankolta, és nem lett túl nyerő lépés, ugyanis üzemanyagszűrő cserét kellett végrehajtani/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Semmi meglepő, csak egy megállapítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Csak ez a "nem lett túl nyerő lépés, mert üzaszűrőt kellett cserélni" megjegyzés kissé negatívnak tűnik nekem... Ne legyen igazam... De mondhattad volna a havernak, hogy betankol, és onnan mehet is venni egy szűrőt hogy legyen készenlétben... Semmi meglepő, csak egy megállapítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Csak ez a "nem lett túl nyerő lépés, mert üzaszűrőt kellett cserélni" megjegyzés kissé negatívnak tűnik nekem... Ne legyen igazam... De mondhattad volna a havernak, hogy betankol, és onnan mehet is venni egy szűrőt hogy legyen készenlétben... Én ezzel semmi negatívumot nem akartam felállítani. Ő tankolta magának, oldja meg... :) Holnapra jó locsolást... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Ünnep alkalmából tankoltam, jelenleg mindkét benzinkúton 220 Ft/l áron lehet tankolni etanolt (5 Ft-ot emeltek rajta). Gabi! Filóztam egy kicsit, mivel nálam az ecu volt hibás és azért volt szegény a keverék menetközben, kipróbálom újra a fűtött lambdaszondát a régi helyén. Fura módon még néha vannak alapjárati problémák felmegy 2100-ig és ott tartja megmértem ilyenkor rejtélyes módon gázpotin is nagyobb a feszültség, amint lehúzom a kütyüt minden helyreáll utána ha visszarakom minden ok. Első hidegindításkor csinálja 8-10 fok környékén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Én ezzel semmi negatívumot nem akartam felállítani. Ő tankolta magának, oldja meg... Holnapra jó locsolást... Hja, csak ilyenkor jon majd az, hogy az etanol szar, az etanol tonkretesz mindent, pedig csak egy mondatodba kerulne eloszlatni a dolgot. En igenis felhivom az ilyen dolgokra a figyelmet, meg azt is elmondom miert is tortenik. Nem csak a szuro, hanem szegeny keverek kutyu nelkul miegymas. Mert nagyon hamar az etanol lesz a hibas nem az emberi tudatlansag... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Közben megtaláltam a terminal progi frissebb változatát ami Com7-ig tudja kezelni a soros portokat, nálam Com5-ig foglalva van minden a spéci cuccok miatt ezért mindig valamit le kellett tiltani. http://data.hu/get/2414068/termv19b.zip.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Hja, csak ilyenkor jon majd az, hogy az etanol szar, az etanol tonkretesz mindent, pedig csak egy mondatodba kerulne eloszlatni a dolgot. En igenis felhivom az ilyen dolgokra a figyelmet, meg azt is elmondom miert is tortenik. Nem csak a szuro, hanem szegeny keverek kutyu nelkul miegymas. Mert nagyon hamar az etanol lesz a hibas nem az emberi tudatlansag... Nekem idáig jónak tűnik, nem nagy %-ban, de használni fogom. Attól, hogy más eszetlen arról én nem tehetek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sleepy Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Nekem idáig jónak tűnik, nem nagy %-ban, de használni fogom. Attól, hogy más eszetlen arról én nem tehetek... :) Szép is mikor valaki ennyire segítőkész a másikkal szemben!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Szép is mikor valaki ennyire segítőkész a másikkal szemben!! :) Most saját észtől kérdezés nélkül megtankolja azzal sokat nem tudok kezdeni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Folytassátok priviben,senki nem kiváncsi a homokozó szintű vitára! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Filóztam egy kicsit, mivel nálam az ecu volt hibás és azért volt szegény a keverék menetközben, kipróbálom újra a fűtött lambdaszondát a régi helyén. Fura módon még néha vannak alapjárati problémák felmegy 2100-ig és ott tartja megmértem ilyenkor rejtélyes módon gázpotin is nagyobb a feszültség, amint lehúzom a kütyüt minden helyreáll utána ha visszarakom minden ok. Első hidegindításkor csinálja 8-10 fok környékén. No és mit mutat a fűtött lambda? :) Érdekes ez a folytószelep potis dolog. Az átalakító biztos nem emel rajta feszültséget. Táp felé több száz kohm, test felé kb 120 kohm az ellenállás a TPS bemeneten. Közben megtaláltam a terminal progi frissebb változatát ami Com7-ig tudja kezelni a soros portokat, nálam Com5-ig foglalva van minden a spéci cuccok miatt ezért mindig valamit le kellett tiltani. Van még újabb is, ami COM10-ig tudja, meg makrókat is lehet rajta definiálni. Majd lecserélem már én is a letöltés menüben erre nemsokára :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe Elküldve Április5, 2010 Megoszt Elküldve Április5, 2010 Folytassátok priviben,senki nem kiváncsi a homokozó szintű vitára! :) Moderátor vagy, ha nem ide illik ide vedd ki. Nem én nem tudok túllépni azon, hogy betankolta a srác felesbe és nem lett jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts