Gelko Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 De miután belenyomtam a benzint, a menetdinamika semmit sem változott... :lol: nálam nagyon érezhető a különbség. tegnap kénytelen voltam benzint tankolni mert egyszercsak elkezdett villigni a lámpám. elötte nem is égett. Nem mertem kockáztatni, de ma öntöttem rá alkoholt..a hidegindítással meg semmi para nincs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 nálam nagyon érezhető a különbség. tegnap kénytelen voltam benzint tankolni mert egyszercsak elkezdett villigni a lámpám. elötte nem is égett. Nem mertem kockáztatni, de ma öntöttem rá alkoholt..a hidegindítással meg semmi para nincs... Ez most a Niva? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Ez most a Niva? :lol: nem, astra Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 nem, astra Miért? A niva már nem jó? Mi a baj vele? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Monof Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Gábor! Jobb már a kocsi, de lehetne még kicsit variálni? :lol: Mert még azért mindig kicsit gyengus a kocsi az elején. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Te mikor akarsz megjelenni nálam SW frissítésen? :lol: Egyik Lurdy talin megutdjuk ejteni? Sajna már nem pesten dolgozom,de Lurdyba feljárok még. Esetleg most szombat is ok lehetne,pénteken megyek fel bulizni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Igen benne vannak. A hétvégén egész jól ment a verda! Miután beállítgattam a dolgokat, amiket mondtál, sokkal dinamikusabb lett. Csak kb-ra tudok fogyit mondani, mert Pilisnél akartam tankolni "olcsón", de el volt fogyva a pia. Szal mentem kb 500 km-t amikor elkezdett világítani a sárga lámpa és Kenderesnél muszáj voltam 10 liter benzint belenyomni, hogy hazaérjek Debrecenbe. A régi tapasztalatok azt mutatják h sárga lámpánál kb 40-43 lityi megy bele, azaz 8-8,6 literesre jött ki a hosszú út. És ebben volt vagy 40 km taposós budapesti forgatag, meg beül-indít-félpercjárás-utána taposás. :lol: De miután belenyomtam a benzint, a menetdinamika semmit sem változott... :lol: Egy CGETPARAM-ot copyz be majd ha ráérsz légyszi. Kiváncsi vagyok neked az X14XE-n milyen beállítások jönnek be! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Jobb már a kocsi, de lehetne még kicsit variálni? :lol: Mert még azért mindig kicsit gyengus a kocsi az elején. Próbálhatod ugyanazt, csak az utsó paraméter mindegyik +2. De nagyobb hidegben (mint ami pl mostanság is van hajnalban), alap az 1 vagy max 2 perc járatás hidegindítás után, mert addig még kicsit erőtlen. Sajnos ennyi észrevehető lesz az etanolból, de csak a nagyobb hidegben. Egyik Lurdy talin megutdjuk ejteni? Sajna már nem pesten dolgozom,de Lurdyba feljárok még. Esetleg most szombat is ok lehetne,pénteken megyek fel bulizni. Megpróbálok akkor valamikor Lurdyhoz kijutni, előtte hívlak ha megyek. Hétvégén sajna nem leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Megpróbálok akkor valamikor Lurdyhoz kijutni, előtte hívlak ha megyek. Hétvégén sajna nem leszek. Ok ok!Majd szinkronizálunk időpontot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Miért? A niva már nem jó? Mi a baj vele? :lol: nincs semmi de az nincs átalakítva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 mi lenne ha elhagynánk a tunning topicot és előrelépnénk E85 szekcióvá ? :lol: sztem vagyunk hozzá elegen.... Gabi ! hazafele azon agyaltam hogy ha a keverékképzési értéke ( vagy mi a szösz volt az ) ennyire közel van a gyárihoz- 128at mondtál és 130 körül volt - akkor ez azt jelenti h minimális a túlfogyasztásom ? vagy semmi köze hozzá.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 mi lenne ha elhagynánk a tunning topicot és előrelépnénk E85 szekcióvá ? :lol: sztem vagyunk hozzá elegen.... Gabi ! hazafele azon agyaltam hogy ha a keverékképzési értéke ( vagy mi a szösz volt az ) ennyire közel van a gyárihoz- 128at mondtál és 130 körül volt - akkor ez azt jelenti h minimális a túlfogyasztásom ? vagy semmi köze hozzá.... Vagy esetleg optimális! :lol: nem ugyanaz a kettő! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 mi lenne ha elhagynánk a tunning topicot és előrelépnénk E85 szekcióvá ? :lol: sztem vagyunk hozzá elegen.... Klikkesedünk? :lol: Szilaj! Küldj nekem egy egy CGETPARAM-ot pls! Kiváncsi vagyok neked hogy áll az XE-hez a kütyü! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 hazafele azon agyaltam hogy ha a keverékképzési értéke ( vagy mi a szösz volt az ) ennyire közel van a gyárihoz- 128at mondtál és 130 körül volt - akkor ez azt jelenti h minimális a túlfogyasztásom ? vagy semmi köze hozzá.... Igen, az O2 integrátorod eco módban is közel gyári értéken futkorászott, ez pedig azt jelenti, hogy éppen akkor közel úgy fogyasztott az autód etanolból, mint benzinből tenné. Persze menet közben ilyen optimális körülmények ritkán vannak, viszont ha óvatos jobb lábbal mész, akkor az össz túlfogyasztást tiszta E85-tel simán behozod bőven 20% alá. Nekem a teszteken sikerült 14% körüli értékeket is produkálnom az omegával, nem is egyszer. Monofnak is voltak/vannak hasonló tapasztalatai az astrával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Klikkesedünk? :lol: Szilaj! Küldj nekem egy egy CGETPARAM-ot pls! Kiváncsi vagyok neked hogy áll az XE-hez a kütyü! :D Narancs, értettem! :( De tegnap este 12 órányi meló után már nem volt erőm levinni a lábtopot a talicskához... De ígérem ma megejtem a kiolvasást! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Igen, az O2 integrátorod eco módban is közel gyári értéken futkorászott, ez pedig azt jelenti, hogy éppen akkor közel úgy fogyasztott az autód etanolból, mint benzinből tenné. Persze menet közben ilyen optimális körülmények ritkán vannak, viszont ha óvatos jobb lábbal mész, akkor az össz túlfogyasztást tiszta E85-tel simán behozod bőven 20% alá. Nekem a teszteken sikerült 14% körüli értékeket is produkálnom az omegával, nem is egyszer. Monofnak is voltak/vannak hasonló tapasztalatai az astrával. valami ilyesmi választ vártam köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 Klikkesedünk? :lol: Szilaj! Küldj nekem egy egy CGETPARAM-ot pls! Kiváncsi vagyok neked hogy áll az XE-hez a kütyü! :D Narancs, értettem! :( De tegnap este 12 órányi meló után már nem volt erőm levinni a lábtopot a talicskához... De ígérem ma megejtem a kiolvasást! :lol: Végre sikerült eddig is eljutnom! Narancsolj: SW VERSION: E85CKv100-091216 LAM=178,40 LAMTYPE=0 LAMMUL=92 LAMWIN=95,91 TARGETLAM=0,0 MODE=1 ECO=1 SPORT=1 COLD=13 INJPARAM=16,24,26 INJAUTO=2,800 IDLE=36 RPMDIV=1200 ICTPARAM=600,409 TPSPOINT=35,80 FALLTIME=1 CAPMAX=95 TRIM=4,1,1000 FIRST=1,6,4 Most ezekkel megy a gépezet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február17, 2010 Megoszt Elküldve Február17, 2010 fogyasztást néztem 9 liter 100% bioetanol az elég jó mivel sokszor használom sport modot és ez városban...... :lol: focus 1.4 zetec Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/98..._1266662536.jpg ikszdé,morcos kukorica. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 ikszdé,morcos kukorica. :lol: Nekem is lehet ilyen úgy hogy felesben járok? Vagy úgy csalás? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 ikszdé,morcos kukorica. :lol: Ha minden jól megy csináltatok egy ilyen matricát a tankajtómra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Monof Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Ha minden jól megy csináltatok egy ilyen matricát a tankajtómra. :lol: Én is rendelhetek Tőled ilyet? :lol: Egyébként most elég jól megy a vas, bár szerintem a fogyasztás nem lesz most se kevés.. sok város nem tesz neki jót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
maci 1 Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 sziasztok . van egy A omegám c20 ne benzin gáz. Multkor tettem bele e85 öt 100% ban .néha benzinnel megyek néha gázzal. Ha e85 tel megyek vele akkor ugy ahogy müködik de az ac pumpa nem mindig.ha átrakom gázra gázzal megy de utánna már nem akar elindulni az ac ,de ha elindul az ac és egy két napig csak e85 tel járok akkor megy de ha egy két napig gázzal megyek utánna már nem akar menni az ac lehet hogy megszorul az e85 miatt?már tettem fel másikat és avval is ugyan igy hol megy hol nem.lehet hogy sok a 100 % e85?ha megkopogtatom akkor alindul.cserltem már szüröt is. segitségeteket elöre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 sziasztok . van egy A omegám c20 ne benzin gáz. Multkor tettem bele e85 öt 100% ban .néha benzinnel megyek néha gázzal. Ha e85 tel megyek vele akkor ugy ahogy müködik de az ac pumpa nem mindig.ha átrakom gázra gázzal megy de utánna már nem akar elindulni az ac ,de ha elindul az ac és egy két napig csak e85 tel járok akkor megy de ha egy két napig gázzal megyek utánna már nem akar menni az ac lehet hogy megszorul az e85 miatt?már tettem fel másikat és avval is ugyan igy hol megy hol nem.lehet hogy sok a 100 % e85?ha megkopogtatom akkor alindul.cserltem már szüröt is. segitségeteket elöre is köszönöm. meg fog halni az ac pumpád... szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts