Zsoltee Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 CSETCOLD=16 az én autómnak kicsit sok. Ma amikor beindítottam 11körül egész éjjeli állás után, fulladozott 1-2percig, ráléptem a gázra és le akart állni, vissza kell vennem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 CSETCOLD=16 az én autómnak kicsit sok. Ma amikor beindítottam 11körül egész éjjeli állás után, fulladozott 1-2percig, ráléptem a gázra és le akart állni, vissza kell vennem. :lol: Ez a paraméter csak az indítózáshoz kell, az hogy utána hogy jár, nem ettől függ. Az ICT táblát (Table1) kellene módosítanod, ezt már úgy emlékszem egyszer mondtam neked, hogyan. A 0-10, 10-20, 20-30 fokos értéket vegyed nagyobbra, vagy kisebbre... ez tapasztalat lesz majd :lol: A mostani értékeket a CGETTABLE1 paranccsal kérheted le, a beállítást meg már ha jól emlékszem írtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Ez a paraméter csak az indítózáshoz kell, az hogy utána hogy jár, nem ettől függ. Az ICT táblát (Table1) kellene módosítanod, ezt már úgy emlékszem egyszer mondtam neked, hogyan. A 0-10, 10-20, 20-30 fokos értéket vegyed nagyobbra, vagy kisebbre... ez tapasztalat lesz majd :lol: A mostani értékeket a CGETTABLE1 paranccsal kérheted le, a beállítást meg már ha jól emlékszem írtam. Mondtad igen, akkor megpróbálom állítgatni azt. Bár az volt a furcsa, hogy most hiába állítottam 16ra, megint csak röfögött, pedig hideg sincs és másodikra indult. Mind1, kísérletezgetek vele, de szerintem az igazi megoldás egy új lambda lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Mondtad igen, akkor megpróbálom állítgatni azt. Bár az volt a furcsa, hogy most hiába állítottam 16ra, megint csak röfögött, pedig hideg sincs és másodikra indult. Mind1, kísérletezgetek vele, de szerintem az igazi megoldás egy új lambda lesz. :lol: Lambdának ehhez nem sok köze van, mármint a hidegindítás és utána. Kísérletezz, és ne feledd, hogy hosszabban kell indítózni, nem kell abbahagyni amikor röfög :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Lambdának ehhez nem sok köze van, mármint a hidegindítás és utána. Kísérletezz, és ne feledd, hogy hosszabban kell indítózni, nem kell abbahagyni amikor röfög :P Lamdba ígyis-úgyis cserés és wessz elég jó árat mondott rá. :lol: Most beállítottam a COLDot 14re és a FIRSTot, 1,04,01-re. A table értékeket nem birizgáltam egyenlőre, meg nem is egyértelmű számomra a táblázat amit kiír a program. A leárásban teljesen másképp néz ki a táblázat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Most beállítottam a COLDot 14re és a FIRSTot, 1,04,01-re. A table értékeket nem birizgáltam egyenlőre, meg nem is egyértelmű számomra a táblázat amit kiír a program. A leárásban teljesen másképp néz ki a táblázat. :lol: Ha nem megy a táblázat beállítás, csörögj rám amikor kint vagy a notebookkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Ha nem megy a táblázat beállítás, csörögj rám amikor kint vagy a notebookkal. A grafikus felületen agyaltál már? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 A grafikus felületen agyaltál már? :lol: A terminál program is grafikus felületű :lol: Majd szerintem február végére lesz várható az advanced kezelés :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 A terminál program is grafikus felületű :lol: Majd szerintem február végére lesz várható az advanced kezelés :P Nem sürgetni akartalak,csak érdeklődtem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Mondjuk egy grafikus beállító felület szerintem is sokkal jobb lenne. Nem mintha bajom lenne a írással, de pl ha lekéred az 1es táblázat adatait kicsit összevissza jönnek ki a hőmérséklet értékek és a hozzájuk tartózó szorzó és pl nem egyértelmű hogy az 1es pozícióhoz melyik érték tartozik. Már az is segítség lenne ha el lennének választva a különböző oszlopok, úgy már sokat segítene. Legalábbis nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Az valóban nincs ott, hogy hanyas pozíció, ennek értelmezése oszloponként balról jobbra: 0,1,2,3... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 :lol: Végre ma tankoltam eggyet! 40% Etanollal 20l E85 és maradék 95-ös. C14NZ motor, néha kicsit az alsó fordulatban dadogva indul, kicsit toporzékol de felső fordulatban megy ugyan úgy, nem érzem hogy erőtlenebb lenne. Hát majd kiváncsi leszek ha meghűl a motor mit csinál regeli induláskor. Mentem pár km. és igazábol azt vettem észre hogy gyorsítani nem akar rendesen, de normálisan használva nem érzékelhető külömbség! Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 De nyáron nincs gond ugye? Látom nem csak én vagyok mérges ezekre a hülyékre, a drága benzin miatt!! Csináljuk úgy, mint ~240 éve pár bátor gyarmatlakó , nem fizetünk adót! (USA, bostoni teadélután) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 könnyű annak, akinek nincs a nevén semmi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 :lol: Végre ma tankoltam eggyet! 40% Etanollal 20l E85 és maradék 95-ös. C14NZ motor, néha kicsit az alsó fordulatban dadogva indul, kicsit toporzékol de felső fordulatban megy ugyan úgy, nem érzem hogy erőtlenebb lenne. Hát majd kiváncsi leszek ha meghűl a motor mit csinál regeli induláskor. Mentem pár km. és igazábol azt vettem észre hogy gyorsítani nem akar rendesen, de normálisan használva nem érzékelhető külömbség! Ja felesben is visszafullad dadog az első pár száz méteren, de szerintem nem vészes. Ha bemelegszik már nem érezni. Meg aztán úgysem szabad hidegen pörgetni/padlózni. Látom nem csak én vagyok mérges ezekre a hülyékre, a drága benzin miatt!! Csináljuk úgy, mint ~240 éve pár bátor gyarmatlakó , nem fizetünk adót! (USA, bostoni teadélután) Hát nem is fogok 320-ért benzint tankolni. Veszek a nyáron kütyüt, aztán ha nem megy a hengerenkéntivel, valahogy öszekaparok egy SE-szettet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 úgy néz ki h kb 10 liter körül lesz a fogyasztásom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Monof Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 úgy néz ki h kb 10 liter körül lesz a fogyasztásom... Sztem nekem is hasonló lesz most.. vagy picit több. De ebben csak város lesz. De majd kiszámolom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Ja felesben is visszafullad dadog az első pár száz méteren, de szerintem nem vészes. Ha bemelegszik már nem érezni. Meg aztán úgysem szabad hidegen pörgetni/padlózni. Hát nem is fogok 320-ért benzint tankolni. Veszek a nyáron kütyüt, aztán ha nem megy a hengerenkéntivel, valahogy öszekaparok egy SE-szettet. :lol: Nekem van komplett c14se motorom kábelkorbáccsal, és computerrel. 20e km van benne a teljes felújítás óta. Szólj ha érdekel a hengerfejtől felfelé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Nekem 96% országút mellett 7,81 liter lett az átlag. Ha csak városi menet van, akkor általában felmegy 13-14-re... :lol: De olyan jó volt az érzés, hogy majdnem 12ezret fizettem a kútnál, 53 liter nyálért! :lol: Ez benzinből kicsit több lett volna... :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Hát nem is fogok 320-ért benzint tankolni. Veszek a nyáron kütyüt, aztán ha nem megy a hengerenkéntivel, valahogy öszekaparok egy SE-szettet. :lol: Remélem majd csak eszébe jut vkinek, hogy egy egész vonatot is át lehet lopni az ukrán határon, tele benzines vagonokkal. Ott leszünk kannákkal , ahol megáll. Gondolkozom, hogy a 220 as etanol az olyan 40/60 ban is jó még, még jobb...a tankom az cserélve volt, de a benyaszűrő az még igen régi....na abból biztos kimosná a cuccot. Számolgattam, hogy még 20 liter E, 30 liter benzinnel is 2000 et spórolnék meg így,220 as 320 as árakkal.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Nekem 96% országút mellett 7,81 liter lett az átlag. Ha csak városi menet van, akkor általában felmegy 13-14-re... :lol: az a városi nem kevés :lol: nekem a kétliteres OFF eszik ennyit városban Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 az a városi nem kevés :lol: nekem a kétliteres OFF eszik ennyit városban Szeszből? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Szeszből? :lol: igen, 13-14 liter egyszer volt 16 liter, de az költözéses móka volt, 130-al megrakott futóval és telepakolt csomagtérrel :lol: cserébe viszont az országutasom nincs 10 alatt sajnos szóval eléggé összevissza a dolog :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 úgy néz ki h kb 10 liter körül lesz a fogyasztásom... ez gondolom többnyire városi, viszonylag rövidebb távokkal. annak egész jó :lol: megjött amúgy a hőszenzor, valamikor át kéne ugranod hozzám Börsre. holnap napközben megy valamikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Nekem mostanában az országúti fogyim omegával szeszből 10-12L között mozog, stílustól, egyebektől függően... városi 13-14L. 2000ccm, kevéspaci, nagytömeg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts